Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czy ja mam Ci pięściami wbić do głowy skill nie odpisywania ulungom z obozu dla umysłowo chorych?

Opublikowano

Trzymam go przy życiu, bo wiem, że sfinalizowanie zakupu bethesdy to był już dla pizzy zjazd na OiOM. Żył biedaczek do ostatniej chwili w nadziei, że jednak komisja się opamięta i nie dopuści do sprzedaży, a tu taki psikus. :)

Opublikowano

Donatello jeszcze wczoraj pisał że taki gigant jak Bethesda nie pozwoli aby ich gry lądowały w dzień premiery w gamepassie za 4zł xd

Opublikowano

czego się spodziewać po januszach gejmingu? 

Opublikowano

Niech już becia robi eksy na xboxa to może boty wyleczą się z tych exowych kompleksów:reggie: SPENCER, SLYSZYSZ TE BLAGANIA LUDU????:dynia:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak klapy by przeżyły granie w exy Sony na Xboxie dzieki usłudze GeForce Now.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekaw jestem jak klapy by przeżyły granie w exy Sony na Xboxie dzieki usłudze GeForce Now.

11.jpg

Opublikowano

Granie w chmurze w wymyślone w wyobraźni gry:kaz: Casualizacja i autyzm jednocześnie lvl up:obama:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Racja, nikt nie zezwierzęci się jak klapy które chcą ogrywać dobroci z XGP streamując je na TV. :dynia: 

Już za moment klapy będą ogrywały dobra od Bethesdy, jak nie na lapkach z komunii, to na androidach za 300 zł na apce XGP 

Opublikowano

MS jest jak gównoMidas. Wszystko co (nomen omen) kupi, zamienia w guano.

Zajechali Bungie, Bizzare, gearsy Bleszinskiego, Lionheada od Molyneuxa, całe pier*olone Rare...

Cóż, Betasda najgorsza nie była.

R.I.P.

;)

Opublikowano

Jak zwykle gówno wiesz, gówno grałeś, ale się wypowiadasz.

Siadaj, pała, grubasie.

Opublikowano
24 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

EXATCIE z północy czy wiesz że na PC można grać w exy z Sony za pomocą Playstaion Now? Nie wiesz kurwa bo jesteś kłamcą:)

Opublikowano

Nie wierzę aby mieli takiego wolfa po dwójce zjebać jeszcze bardziej bo to chyba już nie możliwe.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

EXATCIE z północy czy wiesz że na PC można grać w exy z Sony za pomocą Playstaion Now? Nie wiesz kurwa bo jesteś kłamcą:)

To aż dwie różne platformy na których olać można te przehypowane badziewia.

Opublikowano

Jedynie co warte od Bethesdy to TEW 1 i 2. Ale jeśli wyjdzie 3 to się ogra najwyżej na xboxie series x. 

Opublikowano

Oho, już klapki szybka zmiana narracji, że świetnie oceniane i doceniane przez graczy gry Bethesdy to już żadne świetne gry i tylko jeden tytuł coś znaczy. :pawel: Ja yebię, ale popłoch w niebieskim ku,rwidole, a przecież nawet jeszcze gier nie pokazali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.