Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czy ja mam Ci pięściami wbić do głowy skill nie odpisywania ulungom z obozu dla umysłowo chorych?

Opublikowano

Trzymam go przy życiu, bo wiem, że sfinalizowanie zakupu bethesdy to był już dla pizzy zjazd na OiOM. Żył biedaczek do ostatniej chwili w nadziei, że jednak komisja się opamięta i nie dopuści do sprzedaży, a tu taki psikus. :)

Opublikowano

Donatello jeszcze wczoraj pisał że taki gigant jak Bethesda nie pozwoli aby ich gry lądowały w dzień premiery w gamepassie za 4zł xd

Opublikowano

czego się spodziewać po januszach gejmingu? 

Opublikowano

Niech już becia robi eksy na xboxa to może boty wyleczą się z tych exowych kompleksów:reggie: SPENCER, SLYSZYSZ TE BLAGANIA LUDU????:dynia:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak klapy by przeżyły granie w exy Sony na Xboxie dzieki usłudze GeForce Now.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekaw jestem jak klapy by przeżyły granie w exy Sony na Xboxie dzieki usłudze GeForce Now.

11.jpg

Opublikowano

Granie w chmurze w wymyślone w wyobraźni gry:kaz: Casualizacja i autyzm jednocześnie lvl up:obama:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Racja, nikt nie zezwierzęci się jak klapy które chcą ogrywać dobroci z XGP streamując je na TV. :dynia: 

Już za moment klapy będą ogrywały dobra od Bethesdy, jak nie na lapkach z komunii, to na androidach za 300 zł na apce XGP 

Opublikowano

MS jest jak gównoMidas. Wszystko co (nomen omen) kupi, zamienia w guano.

Zajechali Bungie, Bizzare, gearsy Bleszinskiego, Lionheada od Molyneuxa, całe pier*olone Rare...

Cóż, Betasda najgorsza nie była.

R.I.P.

;)

Opublikowano

Jak zwykle gówno wiesz, gówno grałeś, ale się wypowiadasz.

Siadaj, pała, grubasie.

Opublikowano
24 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

EXATCIE z północy czy wiesz że na PC można grać w exy z Sony za pomocą Playstaion Now? Nie wiesz kurwa bo jesteś kłamcą:)

Opublikowano

Nie wierzę aby mieli takiego wolfa po dwójce zjebać jeszcze bardziej bo to chyba już nie możliwe.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

EXATCIE z północy czy wiesz że na PC można grać w exy z Sony za pomocą Playstaion Now? Nie wiesz kurwa bo jesteś kłamcą:)

To aż dwie różne platformy na których olać można te przehypowane badziewia.

Opublikowano

Jedynie co warte od Bethesdy to TEW 1 i 2. Ale jeśli wyjdzie 3 to się ogra najwyżej na xboxie series x. 

Opublikowano

Oho, już klapki szybka zmiana narracji, że świetnie oceniane i doceniane przez graczy gry Bethesdy to już żadne świetne gry i tylko jeden tytuł coś znaczy. :pawel: Ja yebię, ale popłoch w niebieskim ku,rwidole, a przecież nawet jeszcze gier nie pokazali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.