Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boże jaki KUPA EVENT. Teraz pokazują te tysiące grubych gimnazjalistów na jakiś chorych wiecach zamiast GRY. Czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tą religią do konsoli bez nowych gier?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zamknij ryj izon. Nie nasza wina, że jestes uposledzony i spodziewałeś się czegos, czego nie mialo być.

Opublikowano

Izon spodziewal sie gier na pokazie o firmach robiacych gry i konsoli do gier? KURWA NIE PRZESADZAJ IZON DAJ IM SIE ROZKRECIC

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Zamknij ryj izon. Nie nasza wina, że jestes uposledzony i spodziewałeś się czegos, czego nie mialo być.

Ej bo Ci żyłka pęknie :rofl:

1 minutę temu, schabek napisał:

Izon spodziewal sie gier na pokazie o firmach robiacych gry i konsoli do gier? KURWA NIE PRZESADZAJ IZON DAJ IM SIE ROZKRECIC

ZIelonym widać już nerwy puszczają, trochę się nie dziwię, jak słucham tego pierdolenia;)

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

ZIelonym widać już nerwy puszczają

3 minuty temu, izon napisał:

Ej bo Ci żyłka pęknie :rofl:

encyklopedyczna projekcja :banderas: luzik izon, przecież bethesda wydaje same crapy, EA wydaje same crapy, Ubi też same crapy i jedyne dobre gry to te od Sony, a tych Ci na PS5 nie zabraknie. Także don't worry and fuck off. :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

encyklopedyczna projekcja :banderas: luzik izon, przecież bethesda wydaje same crapy, EA wydaje same crapy, Ubi też same crapy i jedyne dobre gry to te od Sony, a tych Ci na PS5 nie zabraknie. Także don't worry and fuck off. :) 

I kto tu ma projekcje? A ja gdzieś napisałem, że te firmy wydają same crapy? Przestać wciskać mi coś czego nie powiedziałem bo to się robi już nudne.

BTW to już nie mogli Evil Within 2 wrzucić do gamepassa?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jeszcze nic nie mają a już latają z cieczką po temacie jakby dostali coś wyjątkowego. A tu tylko kupka staroci do gamepassa i sterta obietnic.

Chciałbym mieć tak niskie wymagania wobec swojego sprzętu do grania. Życie było by cudowne.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Jeszcze nic nie mają a już latają z cieczką po temacie jakby dostali coś wyjątkowego. A tu tylko kupka staroci do gamepassa i sterta obietnic.

Chciałbym mieć tak niskie wymagania wobec swojego sprzętu do grania. Życie było by cudowne.

Szkoda się produkować. Przewrotnie okazało się, że to Boty mają Klapy ale na oczach;)

Opublikowano
38 minut temu, suteq napisał:

Nie umiesz czytać? Napisałem wyraźnie, nie gram w NUDNE crapy. Nie oznacza, że nie gram w niedoceniane crapy. W sumie i tak mi smutno, że nie wyciągnąłeś Valkyria Revolution i Carmageddona ;(

Ps. Legutki są fajne dla dzieciaków, a Greedfalla tylko na razie zainstalowałem ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pisanie, że komuś puszczają nerwy kiedy latasz po temacie jak kot z pęcherzem to jest klasyczna projekcja, że bardziej się nie da. 

Stary ja rozumiem, że poznałeś właśnie nowe słowo "projekcja", ale przestań się nim już podniecać i używać go bez sensu..

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Fajne gierki do passa. Nie moja wina, że Knur znów dostarczył gry w które chciałem zagrać, więc mnie ta sytuacja cieszy. :dunno: 

Opublikowano

Kurwa miały być tłuste lata dla xboxa a jak na razie to phil spencer tyje z chujowego pokazu na chujowy pokaz. 

Za rok przy okrągłym stole będą 3 fotele i kanapa dla phila. Ma hajs od was przegrywy to wpierdziela kurczaki śmiejąc się z botów.

I nawet TEW 2 nie wrzucili - ja pierdziele. Większośc z tych gier już steam/epic/gog wrzucił za free. 

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Stary ja rozumiem, że poznałeś właśnie nowe słowo "projekcja", ale przestań się nim już podniecać i używać go bez sensu..

Fakt, że nazywasz to "używaniem bez sensu" świadczy, że raczej masz niesamowite problemy (nie po raz pierwszy z resztą) z rozumieniem prostych. Nawet z pierwszym hebrajskim mam lepszy ogar polskiego niż ty młocie XDD

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Fakt, że nazywasz to "używaniem bez sensu" świadczy, że raczej masz niesamowite problemy (nie po raz pierwszy z resztą) z rozumieniem prostych. Nawet z pierwszym hebrajskim mam lepszy ogar polskiego niż ty młocie XDD

Nie chce mi się odpowiadać na te personalne podjazdy, typowe dla Botów w tym temacie, także poszukaj sobie innego dzieciaka do zabawy w swojej piaskownicy. Zdrówko.

Opublikowano

Te Doomy sprzed 30 lat xdddddd No to niezły Game Pass xdddddddf

Opublikowano

Człowiek pisze, że nie zapowiedzą nowych gier, a oni zdziwieni, że ich nie pokazują xDddd

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Kurwa miały być tłuste lata dla xboxa a jak na razie to phil spencer tyje z chujowego pokazu na chujowy pokaz. 

Za rok przy okrągłym stole będą 3 fotele i kanapa dla phila. Ma hajs od was przegrywy to wpierdziela kurczaki śmiejąc się z botów.

I nawet TEW 2 nie wrzucili - ja pierdziele. Większośc z tych gier już steam/epic/gog wrzucił za free. 

Miazga, będzie można w 2021r. zagrać w Morrowinda. POZAMIATALI!

Opublikowano

Faktycznie jak ms mowi ze nie bedzie gierek to nie ma gierek. Szkoda ze jak mowia ze beda gry to tez nie ma gier XDDDD

ale spokojnie chlopaki zieloniaki, to zycie jebane tak przez palce ucieka ze nawet sie nie obejrzycie jak bedzie 2025 a do tego czasu zawsze jest

15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

DOOM II

DOOM 3

Fallout 4

Prey

Dzięki królspencera :mevek: 

Opublikowano

No widzę, że niebieskie robale czekały tu z kutasami w rękach na jakies "bomby"? Czyżby sony coś chciało oglosic? Nie wiem, może czekaliście na:

-PS5 Pro, żeby w koncu nawiązac wyrównana walkę z XSX?

-Nowa baterie do Dual Bezsensa, która trzymałaby z 12 godzin?

-GT7 i GoW:Ragnarok w 2021 roku?

No to przykro mi, niewolnicy marki, nic z tych rzeczy, żadnych bomb dla was. Możecie wrócić płakać w poduszkę i czyścić pożółkłą obudowę PS5.

Opublikowano

EwOCipDWUAARtDt?format=jpg&name=900x900

A u fanów marki? Niebiescy czekają teraz na trzecią ps5 pipiolinio, ale wiedzą jaki będzie werdykt - muszą udać się do laryngologa, bo ogłuchli od wycia ps4.

Opublikowano

Swoja droga ciekawe czy boty xboxa normalnie do gniazdka podlaczaja czy moze w zyciu tak jak w gamingu stawiaja na stare, zapomniane metody i jak graja to obok stara na korbie napierdala zeby prad wytworzyc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.