Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kwiecień i Czerwiec kolejny bomby od Sony, ale MS dalej nic. Sorrki zapomniałem. Nadchodzi gra mem Infinity Halo. Chęć wydania przez Spencera tej gry na premierę XSX w takim stanie dobitnie pokazuje pojęcie o branży przez tego gościa. Haha

Edytowane przez Donatello1991

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Shellshock + brak podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem, z połączenia waszych mocy powstałem ja, Kapitan Klap

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

typowy efekt ogłuszenia po bombach, musi minąć jeszcze trochę czasu zanim dotrze do nich co się wczoraj właściwie wydarzyło

Masz na myśli tą bombe że w kilku grach bety które dzisiaj trafiły do GP będzei fpsboost? Pewnie najpierw go zrobia dla dooma93:dynia:

Opublikowano

Największa bomba od Sony było zamknięcie jednego z najstarszych i zasluzonych ekip czyli Sony Japan bo im się cyferki nie zgadzają :-D ciekawe kto następny a w ms już tyle ekip że co miesiąc mogą nowego exa. Jebać Sony i tego ryana który jest drugim mattrickiem. 

Opublikowano

Ostatnio miałem taką rozkminkę, że aby przestać jarać się grami z Gamepassa musiałbym nie mieć żadnego backlogu i ogrywać natychmiastowo wszystko co mnie interesuje. Okazuje się jednak, że w świecie ludzi dorosłych jest to absolutnie niemożliwe i nawet jeśli kupię/skończę co mnie interesowało to i tak wciąż coś na tej kupce zostaje.

Rozwiązaniem jest kupować na zapas i czekać aż przyjdzie na nie pora, ale czemu miałbym to robić kiedy w XGP za cenę jednej takiej gry na płycie mam po prostu mnóstwo fantastycznych gier, z pełnego przekroju gatunkowego i co chwilę wpada coś co mnie interesuje. Je,bany Xbox, znów sprawia, że nie mogę oderwać się od konsoli. :/ 

3 minuty temu, Ma_niek napisał:

ciekawe kto następny

Media Molecule, możesz sobie zapisać. Dreams okazało się niewypałem (jak każdy dotychczasowy projekt nie będący trzecioosobowym akcyjniakiem), ich markę rozwija obecnie Sumo Digital. Są pierwsi do odstrzału.

Opublikowano

To uczucie, kiedy wchodzisz rano na forumka i widzisz w statusach wylew piany z pyska u klapów :banderas:

Coś pięknego.

Opublikowano

schabek sobie poradzi, mimo niechęci potrafi kupić i grać na Xboxie . Rozumiem, że jak ktoś miał te 10 lat to udało się wybłagać od mamy jedną konsolę na generacje, ale pracujący mężczyzna nie powinien mieć obecnie problemu z zakupem dwóch lub więcej sprzętów.

Opublikowano

dodać można jeszcze że Dreams to projekt jeszcze starego kierownictwa Sony czyli Shawna Laydena i Shu Yoshidy który był trochę patronem Dreams, japończyk wielokrotnie bardzo ciepło wypowiadał o Media Molecule, ale ten jakiś czas temu został zdegradowany z prezydenta Sony Interactive Entertainment Worldwide Studio, do nowego działu zajmującego się indykami. Nie wiadomo jak na Dreams patrzeć będzie nowi szefowie czyli Jim Ryan i Hermen Hulst którzy kilka razy wspominali że chcą się skupić na produkowaniu mniejszej ilości gier.

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

No i spoko. Dla mało wymagajacych użytkownikow jest tez chmura.

Ignorancja level hard, usługa geforca działa prze zajebiscie, na słabym kompie grasz w cyberpunka na ultra no ale usługa jest dla mało wymagających...

Opublikowano

No ale z drugiej strony to klepanie jednej gry edytora przez całą generacje to nie wiem czy sam bym ich nie zamknal

Opublikowano

No tu już nie przesadzajmy bo to akurat w Sony było najwięcej nowych ip i finansowali projekty które raczej nie mieli większych szans na sukces. Ale teraz za ryana to niemożliwe będzie 

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał:

No tu już nie przesadzajmy bo to akurat w Sony było najwięcej nowych ip i finansowali projekty które raczej nie mieli większych szans na sukces. Ale teraz za ryana to niemożliwe będzie 

Jesteśmy w CW, zgadzam się z tymi IP, ale o jakimś wspieraniu niszy czy mówieniu o nowej jakości bym nie przesadzał.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Moje marzenie to ustawić sie z xbotami na solo i ich rozgnieźć jak robaki.

Solo to bijesz konia. A do walki potrzeba rycerza z Klapistanu. A takich jak wiadomo od dawna brakuje

Opublikowano

Jak tam klapki po wczorajszym dniu? Żyjecie?
Pograliście w Starefielda? Pograliście w Dooma? Pograliście w Wolfa? Pograliście w TES? Pograliście w Preya? Pograliście w The Evil Within? Pograliście w Dishonored?

No, to już nie pogracie, bo jesteście jednoplatformowymi amebami xD

12.03.2021 r. Obraz klapów, koloryzowane:

15 GIFs For When Your Life is a Mess but You're Pretending It's FINE | This  is fine dog, Memes, This is fine meme

Opublikowano

A bethesda przywiezie ze sobą dasha w 4k?

Opublikowano

Timeline klapów 

>PS5 was zayebie na premierę 

>PS5 was zayebie wiosną 2021

>PS5 was zayebie na Święta 2021

>PS5 was zayebie w 2022

>Zieloni bracia jak zrobić tę konwersję z Golda na GPU?!

Opublikowano

Oj jak piecze oj jak piecze 

Trainer Uses Magic Spray On A Soccer Player's Naked Butt, In Public

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.