Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

W temacie nexgenowej oprawy to jeśli ta nie jest odpowiednia to proponuje:

- nie kupować telewizorów za 4 plny

- nie kupować telewizorów za kod z pringelsów

Na pewno coś pomoże:)

Demon's Souls_20210315200215.jpg

Demon's Souls_20210315195802.jpg

No fajna ta gra, taka z wyglądu z początków PS4. :kaz: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

HAHAH nextgenowa oprawa na zdjeciach u liscia xddd wyglada jak the medium

Opublikowano

Ta gra wizualnie miażdzy takie gearsy5. Ale wy nie widzieliscie pewnie ani jednego ani drugiego. Także ten:yao:

Opublikowano

Liściu ale już mogłeś chociaż jakieś ładne screeny wrzucić  :reggie:

Opublikowano

Przecież to wygląda słabo, to już pająka z RTX byś wybrał na walkę screenami, przynajmniej ładnie wygląda. Oj, Liściu, za takie rzeczy w ramach kary na jutro widzę przeczytane wszystkie poprzednie 13 edycji CW, bo zmaściłeś niesamowicie :/

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Liściu ale już mogłeś chociaż jakieś ładne screeny wrzucić  :reggie:

Budżetowy crt niestety troche ujmuje oprawie. Na oledzie forkej miażdy bota.

Opublikowano

Nextgen my ass.

Przyjdzie Rockstar, to wreszcie pokaże jak powinna wyglądać porządnie nextgenowa gra.

Spoiler

Ale to dopiero na PS5 Pro i Series XYZ za 3 lata, chlip... :ragus:

Według mnie takie RDR2 wciąż nakrywa czapką te wszystkie tytuły, które tu rzucacie. Ta gra nawet bez żadnego raytracingu jako całość wygląda po prostu lepiej.

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

W temacie nexgenowej oprawy to jeśli ta nie jest odpowiednia to proponuje:

- nie kupować telewizorów za 4 plny

- nie kupować telewizorów za kod z pringelsów

Na pewno coś pomoże:)

Demon's Souls_20210315200215.jpg

Demon's Souls_20210315195802.jpg

Wciąż G5 wygląda lepiej, sorry. Jeszcze wszystko ma ten chuyowy bloom. xdd

Opublikowano
Teraz, l33t napisał:

Nextgen my ass.

Przyjdzie Rockstar, to wreszcie pokaże jak powinna wyglądać porządnie nextgenowa gra.

Ukryj zawartość

Ale to dopiero na PS5 Pro i Series XYZ za 3 lata, chlip... :ragus:

Według mnie takie RDR2 wciąż nakrywa czapką te wszystkie tytuły, które tu rzucacie. Ta gra nawet bez żadnego raytracingu jako całość wygląda po prostu lepiej.

RDR 2 wygląda świetnie to fakt, szkoda, że mi się odechciało po 50 animacji skórowania i godzinach jazdy bez celu. Jakby zrobili jedynkę w grafice z dwójki to w chodzę w to day one:)

Opublikowano
Teraz, l33t napisał:

Niestety RDR2 działa w 30 fps. Jest nadzieja chyba jakąs na patcha - wtedy sie obada komboje. Dzisiaj pupcio dzielnie bronił w temacie więc może gra warta ogrania. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż G5 wygląda lepiej, sorry. Jeszcze wszystko ma ten chuyowy bloom. xdd

Bez przesady :rofl: G5 to ładna gra ale przy Soulsach wypada zdecydowanie pastgenowo. A screeny Liścia faktycznie jakieś z doopy :)

Opublikowano

Boty to typowe polaczki ktore maja chujowo wiec beda pierdolic i modlić się aby sasiad tez mial chujowo:obama: Sony wypluło juz spiderka, demonsy, sackboya, allstars, astrobota i nadchodzi returnal, rachet i horizon 2, kena:obama: a te smieci wybrały sprzęt gdzie najbliższe gry beda w 2024 :yao: to nie nasza wina, ze wybraliście.. znaczy wybraliście w marzeniach(bo ilu kupiło sexa? Dwóch czy trzech na dwudziestu botow:dynia:) sprzet bez perspektyw na najbliższe miesiące :notbad:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

bo ilu kupiło sexa? Dwóch czy trzech na dwudziestu botow

image.thumb.png.1c301f9fbef528a4275194199b9ca75b.png

:lapka:

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Tak samo kłamali w ankiecie, jak i tutaj kłamiecie pisząc o next genach - żadnego nie posiadając. Chyba, że to te same osoby, co teraz zalały OLXa ofertami: Wymienię kupionego na premierę Xboxa na PS5 :rofl:

12 minut temu, LiŚciu napisał:

Niestety RDR2 działa w 30 fps. Jest nadzieja chyba jakąs na patcha - wtedy sie obada komboje. Dzisiaj pupcio dzielnie bronił w temacie więc może gra warta ogrania. 

Mnie dobiły loadingi, no ale teraz tego problemu powinno już nie być, więc może dam drugą szansę:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Tak samo kłamali w ankiecie, jak i tutaj kłamiecie pisząc o next genach - żadnego nie posiadająć. Chyba, że to te same osoby, co teraz zalały OLXa ofertami: Wymienię Xboxa kupionego na premierę na PS5 :rofl:

Ty no nie wiem, to klapy dalej piszą w temacie "premiera ps5, preorder i coś tam", a naczelne niebieskie gałgany dalej kiszą się na PS4 fat

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Ty no nie wiem, to klapy dalej piszą w temacie "premiera ps5, preorder i coś tam", a naczelne niebieskie gałgany dalej kiszą się na PS4 fat

Nie wiem, nie śledzę aż tak bardzo życia innych użytkowników na forum:) Natomiast w tym temacie już kilkukrotnie wydało się, że naczelne Boty nie mają Seriesa, za to chętnie gawędzą nad jego rzekomą przewagą nad PS5..

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

No w tym wątku to xsx maja chyba z trzy osoby a botów tu jest z 15 :reggie:  

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Nie wiem, nie śledzę aż tak bardzo życia innych użytkowników na forum:)

Nie widzisz nieprzeczytanych tematów? Pewnie tylko CW w zakładce na speedialu w gugle chrome i jazda!

5 minut temu, izon napisał:

Natomiast w tym temacie już kilkukrotnie wydało się, że naczelne Boty nie mają Seriesa, za to chętnie gawędzą nad jego rzekomą przewagą nad PS5..

Mam i oficjalnie potwierdzam, PS5 ssie, pozdrawiam :)

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

Tak samo kłamali w ankiecie, 

Nie, nikt nie kłamał w ankiecie. W tej ankiecie zwyciężyło TLOU2 więc ankieta była prawdziwa. Jedyne co to pawel i kilka jego alterów zagłosowało - ale to nie kłamstwo to chęć posiadania. 

Opublikowano

Te screeny liścia :pawel::pawel::pawel:

Widzisz je i czytasz, że G5 przy tym wygląda past genowo :pawel::pawel::pawel:

Zaklinanie rzeczywistości poziom god like.

Tymczasem past genowe G5

EkOkCm1WsAI4YH1.jpeg.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Nie widzisz nieprzeczytanych tematów? Pewnie tylko CW w zakładce na speedialu w gugle chrome i jazda!

Mam i oficjalnie potwierdzam, PS5 ssie, pozdrawiam :)

Szkoda, że nie napisałeś: ssie pałkę, wróciłyby wspomnienia Zeratula - to były Boty z krwi i kości, zieloni do samego końca, nie to co to zgraja udawaczy za 4 złote :)

2 minuty temu, Soul napisał:

Te screeny liścia :pawel::pawel::pawel:

Widzisz je i czytasz, że G5 przy tym wygląda past genowo :pawel::pawel::pawel:

Zaklinanie rzeczywistości poziom god like.

Tymczasem past genowe G5

EkOkCm1WsAI4YH1.jpeg.jpg

Ale rozmazany syf. To już Black Mesa na PC wygląda lepiej:rofl: To czerwone to krew, piasek, czy nieposprzątane gówno na parkingu dee?

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

przypomnę po raz kolejny tę "next genową oprawę"

potężny, nowy tytuł na konsoli Sony PlayStation 5 z ultra szybkim SSD za 359 PLN

1140062723.jpg

Staroć z xboxa z darmowym patchem

9095f2cd-5a89-4c46-917d-afb9ce6ae829.png

pozdrawiam

Coaltion ładnie wyciera podłogę tymi szmatami z plejbeka studios  :)  ten remaster DS, koleś łazi ciemnym korytarzem i wali maczugą do stworków, leci kilka iskierek.

Najgorsze że klapy nawet w to nie grają, bo żaden nie ma refleksu listerina i gra leci po dniu na PT.

EwiC7sTWYAAmxdn?format=jpg&name=small

EwiC7sLWUAQUlTU?format=jpg&name=medium

:kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.