Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy nie mają problemu z brakiem gry The Medium na plejce. Oni to mają na żywo, codziennie poruszają się między dwoma światami. Światem swoich fantazji gdzie PS5 jest dobrą konsolą z grami i światem szarej rzeczywistości, gdzie PS5 nie daje rady już pół roku po premierze.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szkoda, że xbox nic nie robi ze swoim padem od 2005 :( Po zakosztowaniu technologii dualsense ostatnio przez łapy przewinął mi się dualschock 4 i te wibracje to mega słabe, o adaptacyjnych tiggerach nie wspomnę. Oby ms to skopiował od sony bo nie dałbym rady teraz grać na tak przestarzałym sprzęcie.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Cieszę się, że MS wydał świetne słuchawki z Dolby Atmos, czyli najlepszym systemem dzwięku 3D na rynku. Podkreślam NAJLEPSZYM BEZWARUNKOWO. No, ale bez paniki chłopaki, najważniejsze że padzik wibruje wam jak mój 6-cio letni iPhone. :dynia: x miliard

Dolby Atmos to już stara technologia, już w swoim kinie domowym kilku letnim mam nie wiem czym się tak jarasz. Co innego tempest 3D to nowa technologia i słychać różnice. Ja mam iPhone kupionego w tym roku czyli najnowszy teoretycznie a takich wibracji nie ma, owszem haptyka ale nie ta moc co w DS więc nie pierdol mi tu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minut temu, dee napisał:

Klapy nie mają problemu z brakiem gry The Medium na plejce. Oni to mają na żywo, codziennie poruszają się między dwoma światami. Światem swoich fantazji gdzie PS5 jest dobrą konsolą z grami i światem szarej rzeczywistości, gdzie PS5 nie daje rady już pół roku po premierze.

Widać, że na tym Twoim parkingu to się ciężki Silent Hill odpierdala, już wiem, czemu nie czekasz na Remake - Ty to masz na co dzień...

Mówisz, że nie przeszliśmy pierwszego Bossa w DS. Stary ale to wypisz, wymaluj scenariusz Twojego życia gdzie Bossem było ogarnięcie szkoły i jakiejś pracy, która nie zmuszałaby do szukania gamepassa po śmietnikach..Niestety forum i podobne Tobie ziomki bez konsol nie skompensują przegranego życia :( Ogarnij się i życzę dużo dobrego!

Edytowane przez izon

Opublikowano

ludzie zaczynają się denerwować 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

ludzie zaczynają się denerwować 

A korzystałeś z tego? Ja może kilka razy, są inne kanały komunikacji między graczami i kolegami z PSN ;) na PS5 idealnie to widac

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

A korzystałeś z tego? Ja może kilka razy, są inne kanały komunikacji między graczami i kolegami z PSN ;) na PS5 idealnie to widac

on nie pisze o tej wyciętej funkcji, tylko o braku komunikacji z strony Sony i prosi żeby brać przykład z Xboxa gdzie gracze są co chwila zasypywania nowymi pozytywnymi informacjami 

Opublikowano

Nie dziwię się, że już jest poruszenie na twitterze skoro wystarczyły bomby ostatnich dwóch tygodni XGP żeby nie było co zbierać z całego 11-sto letniego dorobku PS+. Niebieskie barany myślały, że po Xboxie, a ten niedźwiedź po prostu dopiero obudził się z snu zimowego i ma chrapkę na baraninkę. :) 

Opublikowano

Uff najważniejsze że PlayStation to najlepsza konsola na rynku i najlepsze miejsce do grania z najlepszą sprzedażą na świecie, społecznością i grami :) 

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Uff najważniejsze że PlayStation to najlepsza konsola na rynku i najlepsze miejsce do grania z najlepszą sprzedażą na świecie, społecznością i grami :) 

No to kiedy odbierasz tego xsx? (my bad nie spojrzałem i myślałem, że napisałem w temacie xboxa).

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Czytając klapersów aż mi się przypominają stare kroniki filmowe, gdzie niedożywieni, obszarpani ludzie zapewniali, że Związek Radziecki to najlepsze miejsce do życia, najbogatsze i najbardziej demokratyczne.

Tylko, że ci ludzie mieli za sobą NKWD i wizję Gułagu. Klapy piszą te propagandowe wymysły z własnej, nieprzymuszonej woli. To dopiero niewolnicy marki, marzenie każdego dyktatora :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Czytając klapersów aż mi się przypominają stare kroniki filmowe, gdzie niedożywieni, obszarpani ludzie zapewniali, że Związek Radziecki to najlepsze miejsce do życia, najbogatsze i najbardziej demokratyczne.

Tylko, że ci ludzie mieli za sobą NKWD i wizję Gułagu. Klapy piszą te propagandowe wymysły z własnej, nieprzymuszonej woli. To dopiero niewolnicy marki, marzenie każdego dyktatora :reggie:

Phil spełnił to marzenie, małą bo małą ale jednak stworzył armie zielonej ciemnoty..

Opublikowano
23 minuty temu, lpcl napisał:

No to kiedy odbierasz tego xsx? (my bad nie spojrzałem i myślałem, że napisałem w temacie xboxa).

Tego za darmo dorzucanego do LG G1? No w kwietniu i publicznie go młotem rozjebie i zaleje Whiskey i nagram na YouTube 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Tego za darmo dorzucanego do LG G1? No w kwietniu i publicznie go młotem rozjebie i zaleje Whiskey i nagram na YouTube 

Kogos jeszcze dziwi że klapy groza devom śmiercią? Popierdoleni niewolnicy marki.

Opublikowano

Co tam schabek mówił, że już koniec z gamepassem na ten miesiąc xD

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

No nie wiem

Ale łykać trollowe twitty troll-kont to już za wiele. Klapy, proszę was, ogarnijcie się.  Jeszcze i dla was zaswieci giereczkowe słońce :reggie:

Opublikowano
13 minutes ago, Whisker said:

Dobrze, że będziesz miał blisko karetkę to od razu Cie koledzy w kaftan zamkną 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.