Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co wy z tymi alterami? To forum ma zamknietą rejestracje dla kogoś obcego? Serio pytam.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nie, po prostu już mało kto się rejestruje i każdy nowy jest potencjalnym alterem albo gorzej, jest z forum gejonly

Opublikowano

To forum ma tak, że każdy nowy odzywający się w popularnych tematach jak CW jest z miejsca alterem albo randomem :dunno: Dla mnie głupota, ale mamy tutaj detektywów.

Opublikowano

Co by nie mówić tutaj posty idą z prędkością błyskawicy kiedy inne wątki maja parę postów dziennie. Ja bym z chęcią widzial wątek ogolny gdzie można pogadać o branży bez szpileczek itp. Może taki jest?

Opublikowano

Przy premierze konsol sporo nowych sie pojawiło. Dużo czarnych nicków widzę w tematach xsx i ps5. Po jakimś czasie można tu trafiś zwłaszcza że temat zyje jak żaden inny. 

A jak nagle tu wpadniesz i przeczytasz xbox chuj to od razu czujesz się jak u siebie:)

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Co by nie mówić tutaj posty idą z prędkością błyskawicy kiedy inne wątki maja parę postów dziennie. Ja bym z chęcią widzial wątek ogolny gdzie można pogadać o branży bez szpileczek itp. Może taki jest?

Przecież masz Graczpospolita i tęcza, tam możesz pogadać normalnie.

Opublikowano

Konsolowa tęcza. Chociaż to forum jest tak przeżarte cw że tylko czasem da się normalnie pogadać 

Opublikowano

Ja nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak, żeby się o konsole kłócić :nosacz2:

Opublikowano

W dziale o pogodzie niektóre jednostki potrafią robić CW xD

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Przecież masz Graczpospolita i tęcza, tam możesz pogadać normalnie.

Niby tak ale ostatni post 4 marca :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Niby tak ale ostatni post 4 marca :dynia:

Umówmy się: CW będzie żyło nawet jak forum padnie.

Opublikowano
48 minut temu, Pupcio napisał:

Konsolowa tęcza. Chociaż to forum jest tak przeżarte cw że tylko czasem da się normalnie pogadać 

Ehhh kiedyś to było. :nosacz2:

Opublikowano

Nie ma co pierdolic ale Spencer ten miesiac rozegral po mistrzowsku a to zle wróży :(

Opublikowano

Niech odetchną trochę te zielone karakny. Od listopada pasmo porażek. Cios za ciosem w te obsmsrkane pyski i aż przykro czytać te ich wysrywy. Niech mają jedną rundę. 

Opublikowano
5 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

A to dopiero początek :obama:

No już pół roku generacji zaraz :D i dalej pizda 

Opublikowano

Ale ładne wyjaśnianie klapa, aż miło się słucha. W sumie filmik tylko dla zielonych, bo niebiescy bez polskich napisów i tak nie zrozumieją o co chodzi :kaz:

Opublikowano
23 minuty temu, Bzduras napisał:

Ale ładne wyjaśnianie klapa, aż miło się słucha. W sumie filmik tylko dla zielonych, bo niebiescy bez polskich napisów i tak nie zrozumieją o co chodzi :kaz:

Tracić 20 minut (sic!) na jakieś pierdoły? Tylko zielony robal może tak nie szanować swojego czasu..

27 minut temu, Whisker napisał:

No już pół roku generacji zaraz :D i dalej pizda 

A sumując to z 7-8 lat regularnego wpierdolu..

Opublikowano

Cześć. Przymierzam się do kupna nowego Xboxa. Posiadam na ten moment XoX. Chciałbym wiedzieć. Jak sprawuje się nowy pad, jak wygląda? Czy nowa wizja się sprawdziła? Czy nowogeneracyjny dashboard jest intuicyjny? Przyznam, że ten nowy na PS5 zrobił mega wrażenie. Mam nadzieję, że tu będzie podobnie. Czy nowa Forza Motorsport 8 jest w GP czy da się kupić osobno? Dużo obecnie osób gra na serwerach Halo Infinity? Przyznam, że zaciekawiła mnie ta gra, mimo pastgenowej grafiki.

Opublikowano

Tracić pół życia na CW i wmawianie wszystkim wokół, że tylko Sony jest fajne? Tylko klap może tak żyć. Słyszałeś o multitaskingu i czymś takim, jak YouTube Premium, dzięki któremu możesz sobie taki filmik słuchać jak podcastu np. w drodze do pracy? Pewnie nie, bo nie ma tam znaczka chińskiej firmy, więc nie warto się tym interesować, co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.