Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

mi muzyczki strasznie brakowało bo tak smutno bez niej i tylko ten dzwięk ikonek. Na + z pewnością zmiana dashboarda jaki by nie był bo w 2017/2018 czułem jakbym siedział na pc w pracy :dynia:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Muza w menu? No dealbreaker. Nie ma muzy przez te 15s które spędzam w menu i aż żyć się odechciewa, yebany Xbox. :( 

Uruchomisz PS5 idziesz się odlać, a tu muza i tanecznym krokiem wracasz i się cieszysz. Uruchamiasz xszrota idziesz się wyrzygać i wracasz jak na stype.

Opublikowano

Jako posiadacz Xboxa cieszę się życiem i czerpię z niego garściami, więc to wysoki jego standard sprawia, że chcę tańczyć i nie muszę posiłkować się muzyką z menu. Raczej posilę moją kotkę jesiotrem, a sam skonsumuję kawior na jajkach na miękko. Chciałbyś tego zaznać? Takie rzeczy tylko na Xboxie niestety. ;) 

Opublikowano
17 minut temu, PanKamil napisał:

Xbox orginal - halo, forza

xbox 360 - gearsy

xbox one - gowno

Niestety od 2013 roku ms nie potrafi zrobić żadnej cenionej marki która będzie flagowcem xboxa :( to już 8 rok ms!

Tak, tak wiem:dynia: 8 lat to za mało czasu aby zrobic dobrą grę :dynia:

XBOX Halo, Forza, Fable, PGR

XBOX 360, Gearsy, FH Horizon, Lost Odyssey, Alan Wake

XBOX ONE, Sunset, Sea of Thieves(które jest grane non stop na konsoli i PC) i oczywiście ORI 

Także widzę w formie załamywania czasu i przestrzeni :reggie:

Jeszcze parę dobra, które MS oddał jak Ninja Gaiden i Mass Effect. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

XBOX Halo, Forza, Fable, PGR

XBOX 360, Gearsy, FH Horizon, Lost Odyssey, Alan Wake

XBOX ONE, Sunset, Sea of Thieves(które jest grane non stop na konsoli i PC) i oczywiście ORI 

Także widzę w formie załamywania czasu i przestrzeni :reggie:

Jeszcze parę dobra, które MS oddał jak Ninja Gaiden i Mass Effect. 

Wiesz co to jest flagowa seria? sunset symbolem xboxa :dynia: to ip już jest martwe.

Opublikowano

Dla klapa każdy nowy dzień, w którym ten złom PS5 jeszcze się nie rozsypał jest wspaniałym dniem. I wtedy już żadnych innych newsów typu nowe dobre gry nie potrzebują. Pogłaszcze konsolę, posłucha cewek, włączy na 5 minut moralesa , walnie w CW 100 postów jak to ma dystans i Xbox go nie rusza. I tak się dzieje życia cud u niebieskich niewolników marki :xboss:

Opublikowano

Symbole PS5? 

Yeti i Mendrek :shotgun:

Opublikowano

SoT się nie liczy bo to nie trzecioosobowa gra cinematic-experience

Opublikowano

Przypomnę, że są zwyrole jarający się taką giereczką :notbad:

780x0x1.jpg

Opublikowano

sot kolejne rozmemłane multi gowno(dlatego tak dobrze na steam schodzi) bez charakterystycznych bohaterów, fabuły i tylko ubijanie w kółko szkieletów :notbad: idealnie się wpisuje w pc granie między bestselerami jak drug dealer simulator czy counter strikem :yao: kiedyś xbox dawał master chief czy marcusa fenixa których znają nawet ludzie co nie mieli nic wspólnego z xboxem a tera? Smuteczek :(

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

No te hity na pc nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :notbad: among us kolejny dowód na to, że na pc lubią takie dziwadła.

Opublikowano

Spoko, niedługo Sony w pełni dołączy do walki z MS o najlepiej sprzedające się gierki na steam :lapka: A ja będę mógł sprzedać PS5 z czystym sumieniem. 

Opublikowano

image.thumb.png.f52831f93a7db41da4ab27e20be38f92.png

No niestety panie kolego, otóż nie tym razem.

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

No te hity na pc nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :notbad: among us kolejny dowód na to, że na pc lubią takie dziwadła.

Raczej na to, że gracze dojrzeli na tyle, potrafią na gry patrzeć ponad pryzmat cinematic experience i grafiki z perspektywy trzeciej osoby. 

1 minutę temu, PanKamil napisał:

wow, takie pojedyncze posty to każdy może wrzucać:notsure:

https://www.change.org/p/insomniac-games-bring-spider-man-to-xbox-one

Nawet 500 osób nie podpisało przez 3 lata XDDD Wyyebane w kasztaniaki z Plejki.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Fakt faktem - Sea of Thieves to obecnie sztos tytuł i wielu niebieskich dałoby sobie wykroić głośniczek z pada, żeby wpadło na platformy chińczyków, ale jak to mawiał klasyk otóż nie tym razem.

Opublikowano

Do SoT trzeba mieć ZNAJOMYCH, więc to każdego klapa dyskwalifikuje w przedbiegach :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

racja

dlatego wrzucam petycje pod którą podpisało się kilka tysięcy graczy plejki prosząc Rare aby SoT wyszło na Sonke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.