Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Połowa gier w gamepasie. Poza tym - KTO CHCIAŁ TO JUŻ ZAGRAŁ!

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Połowa gier w gamepasie. Poza tym - KTO CHCIAŁ TO JUŻ ZAGRAŁ!

No w końcu jakiś BOT przyznał jak wygląda oferta GP.

Opublikowano

Kolekcja ps plus to esencja gamingu i zbior najwybitniejszych gier z poprzedniej generacji ktora powstala zeby nowym uzytkownikom zapewnic wyjatkowe wrazenia i latwe przejscie na PS5 bez dodatkowych oplat @Czoperrr

Sony nie hamuje sie tak jak ms i calej sily wyjebuje drzwi next genowego grania. Zostaw ps4 i przejdz pietro wyzej to jedyna sluszna filozofia ktorej trzymamy sie w Japonii

Opublikowano

Nie będzie za mnie Spencer i jego biczpass decydował o tym w co mam grać. Jestem graczem wyzwolonym, a nie więźniem śmieciopassa do chuja pana. Zamknąć w końcu ten abonentowy bajzel, bo będziecie płakać boty, że w next generation tylko cyfra. 

Opublikowano

Dziendobry

MS bombarduje od poniedziałku i widać w klapach ustawienie defensywne i niepewność co przyniesie dzisiejszy dzień, kto wie, może MS ogłosi zakup Sony? Spencer to chory skurwesyn, nigdy nie wiadomo i klapy to wiedza :obama:

Jedno jest pewne, strach siadać do konsoli Microsoftu bo lista gier do ogrania jest tak długa ze głowa mała, ale to trzeba być graczem a nie teoretykiem by o tym wiedzieć.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale już o grałem 3/4 tych gier. Jestem tylko ciekaw dlaczego gracze płacący te same pieniądze nie mogą w to zagrać jeśli nie mają PS5 a to gry z PS4. 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

I z ukrytym kontem PSN

coś Ci się pomieszało, nie mam nic ukryte

Opublikowano
48 minut temu, schabek napisał:

jak ktos stawia tomb raidera ponad uncharted to czego tu oczekiwac :reggie:

lost legacy jest fajne :lapka:

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jedno jest pewne, strach siadać do konsoli Microsoftu

Zgadzam się :rofl:

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

E54C557B-EA72-48E0-B0F0-B98FEA577B5E.thumb.jpeg.0a7d750dbd5d318b2047dfd3767b9a0d.jpeg

100% funu

100% konkretow

0% indykow dla hipsterow

0zl wyciagane od graczy

TEJ

SILY

JUZ

NIE

POWSTRZYMACIE

Karkówek, przez Ciebie muszę wycierać szmatką ekran kompa w robocie, bo jak Twoją odklejkę czytałem to akurat w ustach miałem melanż złożony z kawy i ciastka:dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Screenshot_20210318_111214_com.brave.browser.jpg

ughh nawet nie wiedziałem, mój błąd

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że możesz oczekiwać oklepu po pszyrce, bo nie odpuszczę. :)

Sam asax przyznal ze porownywanie lary do uncharted to niesmieszny zart. Bronicie przegranej sprawy chlopaki :) 

Opublikowano

ps+ kolekcja wyjebać Battlefielda, fallouta i mamy granie 10/10:obama:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

ps+ kolekcja wyjebać Battlefielda, fallouta i mamy granie 10/10:obama:

Ps5 dostało na start  najlepszy zestaw gier w historii konsol. Wspaniałe exclusivy, oraz piękny zestawik startowy. 

Po odpaleniu Seriesa jak już przejdziesz przez to rozmazane menu nawet nie ma jak pokazać kumplowi siły next gena, bo nie ma nic co by ją wykorzystywało:(

Opublikowano

No jak ktoś jest yebanym klapem i spał poprzednią generację to może, prawdziwi gracze już mają ograne te gry  :)

Opublikowano

Prawdziwi gracze mają ograne te gry:obama:

Prawdziwi gracze nie mają ograne doom 64 czy prey itd.

Yebani prawdziwi gracze:xboss:

Opublikowano

Swoją drogą rozumiem, że PSPC to bardzo fajna inicjatywa, co prawda tylko namiastka GamePassa. Może nie jest to oferta MS-u gdzie otrzymujesz w ramach abonamentu:

• simcade i najlepsze arcade na rynku od mistrzów gatunku z Playground Games - Forza Motorsport 7 i Godrizon 4
  • w swoim czasie rewolucyjne, ale wciąż rewelacyjne gry z serii Gears of War - od pierwszej po ostatnią
  • historyczna i ikoniczna seria Halo nie tylko w wydaniu FPS-owym w postaci Master Chief Collection ale też niesamowicie skillowe multi Halo 5
  • dla graczy preferujących ostrzejsze strzelanie kolekcja DOOM-ów i Wolfensteinów od ojców gatunku
  • mistrzowie gatunku RPG - Obsidian Bethesda w tag teamie pozwalają skosztować najsłodszych owoców które do zaoferowania mają role playe
  • może masz ochotę nieco "odpłynąć" i zaznać niesamowitości i unikatowości RARE? Ci weterani mają nie tylko klasyki, ale i nowe hity jak Sea of Thieves oferujące niespotykane nigdzie indziej doświadczenia
  • może coś bardziej strategicznego aby nieco rozruszać szare komórki? Age of Empire i Halo Wars czeka!

,ale wciąż bardzo smaczna. Najlepsze jest to, że te gry nigdy nie wyjdą z oferty, a będzie ich jedynie coraz więcej.

Także rozumiem w pełni uzasadniony zachwyt PSPC to w końcu aż 20 świetnych gier do ogrania w ramach abonamentu. ;) Niech każdy spróbuję tego dobra.

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

No jak ktoś jest yebanym klapem i spał poprzednią generację to może, prawdziwi gracze już mają ograne te gry  :)

+1 można zakończyć dyskusje. 

Opublikowano

Paolo a gdzie Viva Piniata?

Jak ktoś spał całe poprzednie generacje - ma to sens ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.