Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, zdrowywariat napisał:

Tylko Switch, konsola totalna. Na PS5, czy Xa, zanim coś konkretnego się pojawi miną 2 lata. A na Switcha, wierzę że Ninny ma coś w zanadrzu na te Święta.

Jeden porządny, wpasował się w tytuł tematu. Legancko.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nintendo zboczki to jest dokładnie to, czego potrzebował temat jako odtrutkę na chujowość dostarczaną przez ostatnich pięciu pozostałych przy życiu klapów :reggie:

Opublikowano

To jeszcze Boty nie piszą, że Switch to chujnia dla dzieciaków???

Opublikowano

Boże wybacz im, gdyż nie wiedzą, ile tracą. Super Mario Odyssey, Super Mario 3D World, Super Mario Galaxy, Super Mario Maker 2, New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party, Mario & Sonic at the Olimpic Games, Mario Tennis Aces, Paper Mario The Origami King, Mario + Rabbids Kingdom Battle itd. :obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zadanie: Znajdz tytuł bez słowa Mario w tytule

Opublikowano

Wszystko jest lepsze niż jęki zdychających w męczarni klapów, pałujących się do indyczków, których znając życie nawet nie ograją. Także zapraszam tę ukrytą gejmingową mniejszość do coming-outu w temacie, niech rześki, ożywczy zefirek Nintendo przewieje smród wydzielany przez gnijące truchła klapersów.

Opublikowano

Po co komu Xbox? Skoro dwa największe hity: Ori i Cuphead, a raczej 3, ukazały się na Switchu? :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co komu Switch skoro mogę obejrzeć to wszystko na doyebanym ekranie OLED w 60 klatkach? :)

Masz doyebany oled i xbox one s? Potężne kombo:obama:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co komu Switch skoro mogę obejrzeć to wszystko na doyebanym ekranie OLED w 60 klatkach? :)

A ja gdzie chcę. Mało tego, bo nie dość, że nie jestem uzależniony od grania w domu, to jeszcze nie mam związanych rąk, gdy już w tym domu gram. Siedzisz w fotelu jak chcesz z rękami jak Ci wygodnie, potrafisz to sobie wyobrazić?

Tak jak podczas meczu, w jednej pilot, w drugiej piwko :obama:.

Opublikowano
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

czy wyszydzałbyś publicznie dziecko, homoseksualistę lub osobę upośledzoną? pewnie nie

a nintendowcy to takie 3w1 :)

Jak to nie? Przecież wyszydzam dee na każdym kroku ;)

Opublikowano

Nintendo nie zamyka w klatce i nie wiąże rąk... to się nazywa wolność totalna! A do tego ich gry to czysty fun, bez zbędnego pier... o rozdziałce, czy klatkarzu, acz o dziwo większość ich gier działa w 60k/s.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jak to nie? Przecież wyszydzam dee na każdym kroku ;)

Pizdon, pizdon. To że chciałbyś komuś dopiec, to nie znaczy że potrafisz.  Szczekanie kundla to nie szydzenie :reggie:   Jesteś troszkę za głupi by tu liczyć na sukces.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dee, ty nie byłeś seniorem wczoraj???

Senior parking manager?

Opublikowano

Dee znowu odlatuje. Pewnie za późno wyszedł rano z kanału i jak wbiegał do stróżówki to dostał w łeb szlabanem. Wyzwiska wjechały więc teksty z biblioteki gimnazjalnej zamienił na rynsztok.

Senior dee? To forum aż tak schodzi na psy?

Opublikowano

Kowboje z Brokeback Mountain znowu trigger :obama:   

Napiszcie może do Kampanii Przeciw Homofobii, tam znajdziecie kogoś kto wysłucha waszych gorzkich żali. I nawet was nie wyśmieją, że nie znacie się na grach. Bo to dziwny pomysł, wchodzić do tematu gdzie znawcy gamingu toczą z siebie bekę, będąc bezbekiem i nie znając się na grach. 

Dawno tak pociesznych pokemonów tu nie było :reggie:

Na zdjęciu, Pizdon i Mops dyskutują na temat gejmingu 

z3175601V,-Tajemnica-Brokeback-Mountain-

Edytowane przez dee

Opublikowano

Kolejne działa wytoczone, nowe kontrolery do VR2 zachwycają wszystkich, bomby lecą a MS dalej czeka na narzędzia jak jakiś kurwa ułom bob budowniczy :D

Opublikowano

Dee to moja ulubiona małpka w tym temacie. Zawsze zareaguje zgodnie z oczekiwaniami. Wystarczy nawet najmniejszy inwektyw w jego kierunku i stróżówa obesrana.

Opublikowano

Ta fekalna fascynacja... Mopsiu, nie obrzydza cię to w trakcie wspólnych zabaw z kolegą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.