Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ładnie ostatnio widzę orany jest MS i ta zagłada botów :) aż się miło robi odpalając najlepsze miejsce do grania - PlayStation :)  Skol

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mowisz o tych gierkach w ktore napierdalaja bociarscy? W dodatku w gorszej jakosci?

Dualsense + 3d audio + dirt i immersja calkowita, okna trzeba zamykac zeby sie bloto nie nalalo do srodka

Opublikowano

Boty dzisiaj wyjaśnione przez kolegów powyżej. Czekamy na pękające dupska i personalne ataki parkingowego 3..2..1

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ten parkingowy to niezły odklejeniec pewnie też jak reszta nawet konsoli nie posiada a wojuje :D bilety od jutra skończone bo lockdown

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Konsola PS5 taka super, że klapy siedzą w CW. :) 

pozdrawiam z tej bajecznej krainy

2B4BF7E0-F73F-45FB-A5F9-773110BF7670.jpeg

Z gównianej chyba, co to ma być?

Prawdziwi wikingowie dzisiaj ogrywają święto Ostary i ucztują w najlepsze a nie jakieś popierdółki na Xa śmiecia

1F3DBBDA-F485-41CD-860F-B9D1A2BA908B.jpeg

7F1A5C96-8403-47EA-B5B1-055B94DEDB8F.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

U Whiskera najlepsze exy tylko na Sonce :obama:

Valhalla najlepsza na PS5 nic nie poradzę ;)  Więc proste że wybieram lepsza technicznie konsole co oferuje mi maks wrażeń nie tylko graficznych ale i wykorzystujących haptyke i adaptacyjne triggery i przytoczę tu napinanie łuku w AC ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wezyr z białorusi granko w piękną perełkę o miłości na konsoli xbox A klapy? A klapy jak to klapy kurwa 15 letnie tasiemce nie warte nawet minuty prawdziwych graczy. Sieczka mózgowa 

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Wezyr z białorusi granko w piękną perełkę o miłości na konsoli xbox A klapy? A klapy jak to klapy kurwa 15 letnie tasiemce nie warte nawet minuty prawdziwych graczy. Sieczka mózgowa 

Niebiescy ograli najlepsze tytuły a teraz Valhalla i nie pierdol bo akurat ta cześć jest świetna jak ktoś lubi takie klimaty ;) reszta ubotów niech zamknie pizdy i dalej gra w Tetrisa 4k i Pinaty

Opublikowano

PS5 ;)

EC29D869-7942-433A-9FD8-02FA9B875DAE.jpeg

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

comment_PYM70ClbsUMgMDa5cRiztcwBkvwMfHAR

Zazdrość przemawia, że wpiatel niebiescy zagrywają a Xciecie siedzą na smutnej piździe podglądając co tam za dobra są na konsoli konkurencji

Na xszrota Valhalla szarpie jak reksio szynkę wiec wybór jest prosty

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

xD Co te niebieskie robale dziś porobione to ja nie mam pytań :obama:

Tej patoli dzisiaj nawet orać nie trzeba, sami to robią. Legendarne sztosy na sonkę to gry z PS4 i Valhalla. Okeeej. Też bym chlał z rozpaczy będąc synonimem forumowego dna i posiadaczem najgorszej konsoli stacjonarnej XXI wieku. 

Ale są pozytywy, niebieskie szczury na razie dyskretnie, ale bez wahania spierdalają na Switcha i XSX. Czyli nawet klap nabywa rozumu gdy go bieda i społeczny ostracyzm dopadnie :reggie:

Opublikowano
8 godzin temu, dee napisał:

xD Co te niebieskie robale dziś porobione to ja nie mam pytań :obama:

Tej patoli dzisiaj nawet orać nie trzeba, sami to robią. Legendarne sztosy na sonkę to gry z PS4 i Valhalla. Okeeej. Też bym chlał z rozpaczy będąc synonimem forumowego dna i posiadaczem najgorszej konsoli stacjonarnej XXI wieku. 

Ale są pozytywy, niebieskie szczury na razie dyskretnie, ale bez wahania spierdalają na Switcha i XSX. Czyli nawet klap nabywa rozumu gdy go bieda i społeczny ostracyzm dopadnie :reggie:

Co ty ćpiesz? Czy Ty uważasz że niebiescy jak ogrywają to tylko jeden chujowy tytuł? Nie ;) zagrywamy po kilka sztosow bo tyle zwyczajnie jest ;) teraz pijemy i ucztujemy  w Valhalli a za chwile odpalamy kolejną grę która UWAGA!!! lepiej chodzi na PS5 a wy zakurwieni bo nie dość że gorsza wersja na TERAFLOPACH to w dodatku jedyna opcja bo i tak gier nie ma, inne bociki czytają tylko newsy o nowościach na PlayStation 5, inne czytają o sprzedaży a jeszcze inne o nowym VR, który ostatnio znów jest na ustach wszystkich za sprawą nowych technologii!

A te fanboje jak Soul i inne zagorzałe cwaniaki szukają tylko króla gdzieś pośród newsów bo może coś coś się pojawi a tu chuj! Oczekiwanie ciągle, musi być to upodlenie totalne, zezwierzęcenie i niewolnictwo.

Na żywo takie osoby musza się ukrywać w piwnicy a w dobie lockdownu siedzieć na garnuszku i szukać ofert „a może za 4zł pogram” i oczywiście nie muszę wspominać ze maja telwizory full hd a 70% hd ready? 

Dali im boost do 60 klatek gdzie i tak parowy obsłużą tylko 30 bo kineskop nie wyrabia a trzeba jeszcze providenta spłacać a gdzie jeszcze na baterie? Kurwa PRL

Nie to co niebieska szlachta, prawilnie i z tradycją odpala płytkę w konsoli na najlepszej jakości, wie że się nie zawiedzie bo to świadomy wybór, lata doświadczeń, gry na najwyższym poziomie. Może również odpalić cyfrę bo kto zabroni! 

Umysł niewolników z Zbox station sprowadzony do poziomu, pięknie się na to patrzy, na oddzielenie prawidzywych graczy od plebsu. Kiedyś było to trudne mogli kłamać oszukiwać a teraz? Spojrzycie na ich gamer tagi i od razu widać kto ulung a kto wojownik. Piękne czasy nastały, istny Ragnarok dla zielonych pluskw.

Wiecie z kim mi się kojarzą boty? Z tymi co kupują gry na komórki bo najebane free to play a później kupują zbroje czy jakieś inne gowno za walutę i to są gracze!

Jakie mają argumenty? cieszą się bo jakiś gość typu Spencer który leje na nich moczem z góry zapowie że będą mieli gry? Co za szczochy :/ jak można się tak upodlić, Fort Trump v2 i robimy laskę Amerykanom! Pamietajcie boty od czego zaczęliście i to wspierajcie bo abonament was kupił a później będziecie płacić jak zaśpiewa Wam ulany kurwiaż Aka Spencer ! 

Nie macie już godności? Bądźcie jak wikingowie, miejcie jakieś korzenie, trzymajcie poziom ogrywania gier na wysokim poziomie, nie DAJCIE się sfrajerzyć i podawać sobie pod nos gier! Co mogło pójść nie tak?

Kiedyś śmieszne a dziś? Rzeczywistość, doczekaliśmy się czasów kiedy Xciecie twierdzą że Smyczpass to wybór? Nie! To podawanie Wam gier przed ryj i wmawianie że to ma się podobać! Zero wyboru jak kiedyś, zero decyzyjności, opinii, wyprane zielone mózgi, pod topór!

A wiecie co te zielone robaki teraz prawią? Że PPE czy papierowe wydania są lamusem, owszem to powoli odchodzi ale szybciej przez takie robactwo wyprane przez zieloną zarazę, sami udupiają swoje hobby, najpierw przez piractwo na x360 a teraz w ten sposób, zero szacunku, topór w łeb konsolowy w multiplayer  to jedyne wyjście, bez negocjacji! AC Valhalla to idealnie obrazuje!

https://youtu.be/CuM76zMfsDY

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pomyślałem, że może Was zainteresuje:

• Mario Kart 8 Deluxe – 33.41 miliona
  • Animal Crossing: New Horizons – 31.18 miliona
  • Super Smash Bros. Ultimate – 22.85 miliona
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 21.45 miliona
  • Pokemon Sword/Pokemon Shield – 20.35 miliona
  • Super Mario Odyssey – 20.23 miliona
  • Super Mario Party – 13.82 miliona
  • Pokemon: Let’s Go, Pikachu!/Eevee! – 13.00 miliona
  • Splatoon 2 – 11.90 miliona
  • New Super Mario Bros. U Deluxe – 9.82 miliona
Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Pomyślałem, że może Was zainteresuje:

• Mario Kart 8 Deluxe – 33.41 miliona
  • Animal Crossing: New Horizons – 31.18 miliona
  • Super Smash Bros. Ultimate – 22.85 miliona
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 21.45 miliona
  • Pokemon Sword/Pokemon Shield – 20.35 miliona
  • Super Mario Odyssey – 20.23 miliona
  • Super Mario Party – 13.82 miliona
  • Pokemon: Let’s Go, Pikachu!/Eevee! – 13.00 miliona
  • Splatoon 2 – 11.90 miliona
  • New Super Mario Bros. U Deluxe – 9.82 miliona

Wypierdalaj

ps. niektóre gry Nintendo są świetne 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ładne combo. Zdrowy Wariat i Pijany Wariat.

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Ładne combo. Zdrowy Wariat i Pijany Wariat.

Ty chyba jesteś naćpany jakimś plastikiem z torebki co? 

Opublikowano

Gdyby nie Nintendo to byście dalej na krzyżaku grali.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Gdyby nie Nintendo to byście dalej na krzyżaku grali.

Lubię Nintendo ;) w czasach PS2 / Xbox / GCN wiesz co wybrałem na początku? GCN bo grami wygrywał i tyle ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Lubię Nintendo ;) w czasach PS2 / Xbox / GCN wiesz co wybrałem ba początku? GCN

A ja DC :obama:, ale miałem wszystkie te konsole, najlepsza generacja! A Switch to najbardziej oryginalna konsola. Konsola totalna.

Opublikowano
54 minuty temu, zdrowywariat napisał:

A ja DC :obama:, ale miałem wszystkie te konsole, najlepsza generacja! A Switch to najbardziej oryginalna konsola. Konsola totalna.

Jako przystawka ale nie totalna :/ nie róbmy sobie żartów :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.