Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze raz mnie polacz z kurwami z konfederacji albo pisu i cie znajde w tym trojmiescie :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Widzę że jak mnie najdzie ochota na czipsy to trzeba brać pringlesy 

Tak, wpierdalaj pringlesy. Niedługo staniesz pomiędzy ulańcami:

Xbox-Briefing-Photo-Aaron-Greenberg-Fans

Opublikowano

Wielki gigant ms wysral pseudo smiecia co będzie przez całą generacje hamował xboxa :dynia: Boże jakie to poniżające;( xsx na smyczy xss i cała generacja xboxa zacofana :(

Screenshot_20210320-145942_Chrome.jpg

Opublikowano

Każdy wiedział że tak będzie z series S. No ale TANIO.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Niedługo staniesz pomiędzy ulańcami:

ja to ten murzyn :) brakuje mi ikonki :X:

Opublikowano

Hamowanie rozwoju gierek. Tylko Xbox. Tylko od 8 lat. Tylko kolejne 8.

Opublikowano

Ktoś zna jakaś dobrze zoptymalizaną grę Remedy? :) Ostatecznie z balastem u nogi w postaci XOS to na XOX ukazała się najpiękniejsza gra poprzedniej generacji, w natywnym 4K.

Coś co obecnie jest w strefie marzeń PS5 w większości gier. Masakra, kiedyy w końcu Sony wyda coś godne nowej generacji?

Opublikowano

A jeszcze to gowno zalega w elektromarketach :( w imię czego ms? Dlaczego hamujesz gameing?:(

Opublikowano

Spokojnie niedługo zapowiedzą kolejne gry i anakonda wreszcie uderzy!

no bo ileż można opłacać abonament i nie mieć nowości? Ile bomb trzeba wyjebac?

Opublikowano

Na Xbox najpiękniejsza gra poprzedniej generacji??? No Ori jest ładne ale bez przesady.

Opublikowano

Zamawiasz przez neta "najsilniejsza" konsole a po zakupie okazuje się, że jesteś zwykłym frajerem bo Spencer poleciał na 4 zł od jakiś gimbusów z gownokonsola która hamuje twój sprzęt  i do tego devi maja piekło developerskie bo programowanie na xsx jest skomplikowane i nieprzyjazne ;( 

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Na Xbox najpiękniejsza gra poprzedniej generacji??? No Ori jest ładne ale bez przesady.

Ori i cuphead ograłem na switchu więc dla mnie to żaden dealbreaker

6 minut temu, PanKamil napisał:

Zamawiasz przez neta "najsilniejsza" konsole a po zakupie okazuje się, że jesteś zwykłym frajerem bo Spencer poleciał na 4 zł od jakiś gimbusów z gownokonsola która hamuje twój sprzęt  i do tego devi maja piekło developerskie bo programowanie na xsx jest skomplikowane i nieprzyjazne ;( 

Zanim „najsilniejsza” pokaże moc to wyjdzie już PS5 Pro które dwukrotnie rozjebie Xa

Opublikowano

Spencer sam zayebal swoją maszynkę przez wydanie tej kotwicy co ciągnie w dół xsx :( szychy z id software tez o tym pisały ale teraz pewnie założą im kaganiec na mordę :reggie:

https://www.eurogamer.pl/amp/2020-09-11-xbox-series-s-hamuje-wzrost-mocy-nowych-konsol-twierdzi-programista-z-id-software

Graczu nie bądź frajerem i nie daj się zrobić w chuya :shotgun:

Opublikowano

To jest chore, chcesz true next gena, a przez jakaś bieda wersje konsoli, która powinni dodawać za zdrapki zebrane z 10 opakowań pringelsow cała generacja jest wstrzymana. 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

XSS to piekło developera, ale portowanie na Switcha to już lajcik, bo tam pieniążki. :banana:

Sory ale o Switchu nikt nie mówi: najpotężniejsza konsola na świecie i nikt nie wymaga cudów.

Opublikowano

Fajnie ze dziś klapy tak trzeźwo patrzą i pisza o Series S jako bieda konsoli która jak wiadomo jest bezpośrednim konkurentem PS5.

Opublikowano

Ale czuć ten brak pieprzu i zapału w postach klapów. Niby jakies memeski jeszcze, ale raczej chujowe. Niby żarty, ale rakowe bardziej niz polskie  kabarety. Niby coś tam walczą, ale już tylko z nudy, gdy rzygaja od grania w moralesa i Valhallę.  Smutny obraz, skazańcy wieszani na szubienicach na minutę przed egzekucją mieli w sobie więcej radości życia niż klapersy w temacie.

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Press A to play w stare zlomy co na olxie lataja po 20zl z wliczona przesylka ale niebieskie kurwy zaorane :banderas:

Rozumiem, że brak argumentów, brak gier i piszczenie cewek w końcu padło Ci na mózg, ale weź trzymaj jakiś poziom i przestań kłamać jak dziwka. 

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Rozumiem, że brak argumentów, brak gier i piszczenie cewek w końcu padło Ci na mózg, ale weź trzymaj jakiś poziom i przestań kłamać jak dziwka. 

Żenada.

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał:

Ori i cuphead ograłem na switchu więc dla mnie to żaden dealbreaker

Zanim „najsilniejsza” pokaże moc to wyjdzie już PS5 Pro które dwukrotnie rozjebie Xa

Na switchu? w 720p bez HDR. Boże jaki ty jesteś tępy. Weź kurwa podepnij swoje PS5 do TV HD Ready i zobacz czy Morales dalej będzie się prezentował równie dobrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.