Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze raz mnie polacz z kurwami z konfederacji albo pisu i cie znajde w tym trojmiescie :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Widzę że jak mnie najdzie ochota na czipsy to trzeba brać pringlesy 

Tak, wpierdalaj pringlesy. Niedługo staniesz pomiędzy ulańcami:

Xbox-Briefing-Photo-Aaron-Greenberg-Fans

Opublikowano

Wielki gigant ms wysral pseudo smiecia co będzie przez całą generacje hamował xboxa :dynia: Boże jakie to poniżające;( xsx na smyczy xss i cała generacja xboxa zacofana :(

Screenshot_20210320-145942_Chrome.jpg

Opublikowano

Każdy wiedział że tak będzie z series S. No ale TANIO.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Niedługo staniesz pomiędzy ulańcami:

ja to ten murzyn :) brakuje mi ikonki :X:

Opublikowano

Hamowanie rozwoju gierek. Tylko Xbox. Tylko od 8 lat. Tylko kolejne 8.

Opublikowano

Ktoś zna jakaś dobrze zoptymalizaną grę Remedy? :) Ostatecznie z balastem u nogi w postaci XOS to na XOX ukazała się najpiękniejsza gra poprzedniej generacji, w natywnym 4K.

Coś co obecnie jest w strefie marzeń PS5 w większości gier. Masakra, kiedyy w końcu Sony wyda coś godne nowej generacji?

Opublikowano

A jeszcze to gowno zalega w elektromarketach :( w imię czego ms? Dlaczego hamujesz gameing?:(

Opublikowano

Spokojnie niedługo zapowiedzą kolejne gry i anakonda wreszcie uderzy!

no bo ileż można opłacać abonament i nie mieć nowości? Ile bomb trzeba wyjebac?

Opublikowano

Na Xbox najpiękniejsza gra poprzedniej generacji??? No Ori jest ładne ale bez przesady.

Opublikowano

Zamawiasz przez neta "najsilniejsza" konsole a po zakupie okazuje się, że jesteś zwykłym frajerem bo Spencer poleciał na 4 zł od jakiś gimbusów z gownokonsola która hamuje twój sprzęt  i do tego devi maja piekło developerskie bo programowanie na xsx jest skomplikowane i nieprzyjazne ;( 

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Na Xbox najpiękniejsza gra poprzedniej generacji??? No Ori jest ładne ale bez przesady.

Ori i cuphead ograłem na switchu więc dla mnie to żaden dealbreaker

6 minut temu, PanKamil napisał:

Zamawiasz przez neta "najsilniejsza" konsole a po zakupie okazuje się, że jesteś zwykłym frajerem bo Spencer poleciał na 4 zł od jakiś gimbusów z gownokonsola która hamuje twój sprzęt  i do tego devi maja piekło developerskie bo programowanie na xsx jest skomplikowane i nieprzyjazne ;( 

Zanim „najsilniejsza” pokaże moc to wyjdzie już PS5 Pro które dwukrotnie rozjebie Xa

Opublikowano

Spencer sam zayebal swoją maszynkę przez wydanie tej kotwicy co ciągnie w dół xsx :( szychy z id software tez o tym pisały ale teraz pewnie założą im kaganiec na mordę :reggie:

https://www.eurogamer.pl/amp/2020-09-11-xbox-series-s-hamuje-wzrost-mocy-nowych-konsol-twierdzi-programista-z-id-software

Graczu nie bądź frajerem i nie daj się zrobić w chuya :shotgun:

Opublikowano

To jest chore, chcesz true next gena, a przez jakaś bieda wersje konsoli, która powinni dodawać za zdrapki zebrane z 10 opakowań pringelsow cała generacja jest wstrzymana. 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

XSS to piekło developera, ale portowanie na Switcha to już lajcik, bo tam pieniążki. :banana:

Sory ale o Switchu nikt nie mówi: najpotężniejsza konsola na świecie i nikt nie wymaga cudów.

Opublikowano

Fajnie ze dziś klapy tak trzeźwo patrzą i pisza o Series S jako bieda konsoli która jak wiadomo jest bezpośrednim konkurentem PS5.

Opublikowano

Ale czuć ten brak pieprzu i zapału w postach klapów. Niby jakies memeski jeszcze, ale raczej chujowe. Niby żarty, ale rakowe bardziej niz polskie  kabarety. Niby coś tam walczą, ale już tylko z nudy, gdy rzygaja od grania w moralesa i Valhallę.  Smutny obraz, skazańcy wieszani na szubienicach na minutę przed egzekucją mieli w sobie więcej radości życia niż klapersy w temacie.

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Press A to play w stare zlomy co na olxie lataja po 20zl z wliczona przesylka ale niebieskie kurwy zaorane :banderas:

Rozumiem, że brak argumentów, brak gier i piszczenie cewek w końcu padło Ci na mózg, ale weź trzymaj jakiś poziom i przestań kłamać jak dziwka. 

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Rozumiem, że brak argumentów, brak gier i piszczenie cewek w końcu padło Ci na mózg, ale weź trzymaj jakiś poziom i przestań kłamać jak dziwka. 

Żenada.

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał:

Ori i cuphead ograłem na switchu więc dla mnie to żaden dealbreaker

Zanim „najsilniejsza” pokaże moc to wyjdzie już PS5 Pro które dwukrotnie rozjebie Xa

Na switchu? w 720p bez HDR. Boże jaki ty jesteś tępy. Weź kurwa podepnij swoje PS5 do TV HD Ready i zobacz czy Morales dalej będzie się prezentował równie dobrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.