Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Paweł już jest nie do odratowania :nosacz2:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

:ssie: :knur:

Spoiler

:xboxssie:

Opublikowano

:xboxssie:ta emota za tysiąc słów. 

Opublikowano

8 lutego były podane statystyki, a dziś mamy 20 marca i w taki czas najebać 1k postów, to niezły wyczyn XD

Opublikowano

ciekawe czy square nazwie jakąś emotkę playstationssie?

Opublikowano

w przypadku :psssie: wystarczyło by zdjęcie PS5

Opublikowano
  • Autor

Podziękuj Myszy za nazwę, ja tylko wrzuciłem.

Opublikowano

Playstation jest sprawa. Pół metra kabla do oyebania:xboxssie::asax:

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Podziękuj Myszy za nazwę, ja tylko wrzuciłem.

i zupełnie przypadkiem akurat tę wybrałeś z trzech propozycji. Przy wyborze nazwy tego tematu cytowałeś jakąś "zasadę", ale chyba już nie jest ważna.

Opublikowano
  • Autor

Taką wybrałem, bo była najlepsza. No i jest różnica pomiędzy nazwą emotki, która zawsze jest ukryta, a nazwą najbardziej popularnego tematu na forum, który wyświetla się wszędzie. Jak społeczność xboxa na forum poczuje się urażona to zawsze można zmienić. A jak wymyślisz emotkę z drugiego obozu to zawsze można dodać dla równowagi.

Opublikowano

dawajcie śmieszne zdjęcia do :playstationssie:

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

i zupełnie przypadkiem akurat tę wybrałeś z trzech propozycji. Przy wyborze nazwy tego tematu cytowałeś jakąś "zasadę", ale chyba już nie jest ważna.

Nazwa prawidłowa, o co ten hałas :)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Nazwa prawidłowa, o co ten hałas :)

No właśnie też nie wiem, przez 14 edycji tematu jest to dobitnie pokazywane, a oni zdziwko że ktoś naturalnie stworzył tak oczywistą nazwę emotki ;)

Opublikowano
28 minut temu, Square napisał:

Taką wybrałem, bo była najlepsza. No i jest różnica pomiędzy nazwą emotki, która zawsze jest ukryta, a nazwą najbardziej popularnego tematu na forum, który wyświetla się wszędzie. Jak społeczność xboxa na forum poczuje się urażona to zawsze można zmienić. A jak wymyślisz emotkę z drugiego obozu to zawsze można dodać dla równowagi.

Nie wiem czy to dobrze załapałem twoja odpowiedź, bo tego drugiego nie widze, ale po co się tłumaczyć z nazwy która mówi wszystko? 

Phil tyje, usta pełne, boty chudną :xboxssie:

Opublikowano

Inch jak sie poplakal o nazwe xddddd ja pierdole dorosli ludzie xddddd Square zmien nazwe emotki na xboxnajlepszynaswieciejebacsonkeszmate bo nam sie chlopaczek wyhusta :( 

Inch jak sobie zalatwiles taniego gamepassa?

Inch: :xboxssie::xboxssie::xboxssie:

Opublikowano

Sprzedałem jakiemus frajerowi playstation 5 z przebitką i starczylo na 3 lata godpasa.

Opublikowano

Jeszcze do tego Janusz i się tym chwali :nosacz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.