Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Jeszcze do tego Janusz

To prawda, ale niestety tak nie było. Nie doceniłem fanbojow playstation. Do glowy mi nie przyszlo, ze beda tak przeplacac. Wzialbym z 10 gdybym wiedzial we wrzesniu :nosacz3:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No i super zarobiłeś na :xboxssie::xboxssie::xboxssie:

Opublikowano

Koniec z Xbox Live.
Nadchodzi Xbox Network :asax:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Xbox to potęga. :asax:

Swoją drogą do technologii jak VRR, DLI i 1440p do Xbox dołącza teraz wsparcie Dolby Vision (który jak w przypadku dźwięku jest najlepszy względem podobnych formatów). 

ale spoko, to nieistotne, ważne że na PS5 padzik wibruje jak mój 6-cio letni telefon i można podmuchać w mikrofonik :) 

Opublikowano

Widać, że Xboxowi pomazańcy nadal czcą fałszywego Mesjasza. Jedyne co potrafi Microsoft to przekupić wydawców, bo sami nie potrafią zorganizować godnych projektów. Żal. 

Czy coś trzeba jeszcze komentować? My czekamy na kolejne gierki a oni na kilkuletnie gierki w passie, bo prawie "za darmo". Nie nauczone szacunku do marki. Ale fajnie poczytać objawy cyberfrustracji u bocików gdy w postach choćby na chwilę przewinie się nazwa PlayStation. Udanej niedzieli. :fsg:

Opublikowano

Spokojnie. Knur :xboxssie:z racji braku gierek na najbliższe miesiące zamydli oczęta naszych zielonych głupkowatych braci po raz kolejny jakimś fajnym ficzerem typu wiecej gier z fps boostem (wytną też rodziałkę przy okazji ale chuj tam), dolby atmos w doom 2 czy ultra hdr w 6 tytułach z pc z lat 97-99.

A te melepety oczywiście przyklasną i zapomną o swojej beznadziejnej sytuacji.

Opublikowano
20 minut temu, Jakim napisał:

A te melepety oczywiście przyklasną i zapomną o swojej beznadziejnej sytuacji

Ładnie się odkleiłeś 

Opublikowano

Klapy jaka ucieczka w świat urojeń i fantazji :obama:

Niech zgadnę, to pewnie było u niebieskich robali słuchane podczas produkcji ostatnich wysrywów:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Nie chce przypominać która to sekta klęka przed knurem :xboxssie::xboxssie::xboxssie:za kilka zbędnych ficzerków i stos śmieciowych gierek w GP. 

Opublikowano

Nie no spoko. MORALES i VALHALLA to wciąż warte uwagi pozycje dla użytkowników zaczynających przygodę ze światem gier. Jak wszystkie klapy w tym temacie :dog:

Opublikowano

Niektórzy chyba uważają że sentyment to jakiś exclusive na plejstejszyn

Opublikowano

Niektórzy szanują sentymeny do konsoli która w pewnym stopniu ukształtowła jego gierkowanie. Inni się sprzedają ża stare gry, zbędne gadżety i obietnice.:asax:+:xboxssie:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Niektórzy szanują sentymeny do konsoli która w pewnym stopniu ukształtowła jego gierkowanie. Inni się sprzedają ża stare gry, zbędne gadżety i obietnice.:asax:+:xboxssie:

Lisicu od wczoraj zmienił obóz czy o co kaman?

Ładnie podsumował PlayStation 

Opublikowano

Botowskie kuwy jeszcze chcą dyskutować z potęga plejstejszon które ukształtowało cale pokolenie dobrych ziomków w latach 90:xboss: te gnoje to chyba po 2000 się rodziły i te dzieciaki chcą dyskutować z dorosłymi ludźmi :shotgun:

Opublikowano

Sentyment i nostalgia to po prostu inne nazwy zjawiska BRAK GIER NA SONKĘ :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

I co w imię sentymentu miałbym wybrać słabszą, droższą, gorzej wykonana konsole, z mniejszą biblioteką gier, bez VRR, dolby atmos i vision i gamepassa, bo 20  lat temu grałem  na szaraku czy czarnulce?

Sorry ale to nie jest żaden argument. 

Opublikowano

Dobre pociski w stronę roczników 2003 :D oni normie znają tamtych czasów, brak szacunku do siebie po prostu, dostać za darmo, pisowski elektorat bez możliwości wyboru, dają to musi być dobre i potem wrzucają na Marvela czy inne sztosy odpalając Viva Pinata i Minecraft albo Tetris w 4k. Co z tego że Atmos, co z tego że VRR Jak nic nie wychodzi a każda multi gra wyglada gorzej i działa gorzej na sprzęcie MS, trzeba nie mieć godności :xboxssie:

Opublikowano

No ja na PSX od 1996 roku grałem i co z tego? Czy to zobowiązuje do wspierania obecnej antykonsumenckiej i kompromitującej polityki Sony? 

Mylicie sentyment z byciem niewolnikiem marki :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.