Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, dee said:

UWAGA wyjasniam genezę permanentnej menstruacji klapów w tym temacie. To właśnie z tego posta powyżej. Czaicie że te przegrywy cała niedzielę gryzły z pianą na pyskach kraty po których waliłem kijem? Jebaniutkie przegrywy cała swoja niedziele spędziły na forum walcząc o pleykę.

"no hej, dee, to z ciebie tez kawał przegrywa, że tak niedziele spędzasz" powie ktoś

No nie, miałem popołudniówkę w robocie, duuuzo wolnego czasu, więc czy może być cos lepszego niż anihilacja przygłupich klapów w CW gdy jeszcze ci za to płacą. A że w czterobrygadówce pracuję, to pisałem nie raz, żadna tajemnica dla znawców forumowego LORE :shotgun:

No więc te przygłupy wydedukowały, że nie mozliwe sa takie cuda w pracy, bo z pracy to oni znają jedynie świadczenie usług seksualnych, odporwadzanie wózków na parkingu przed Biedrą i stanie w kolejce przed MOPS po zasiłek :reggie:

A że prości ludzie kierują się w życiu prostymi rozwiązaniami, to sobie nieszczęśnicy wymyślili, że jedyna możliwa praca to parking. No nie głuptaski. Trzeba sie było uczyć, to też zostalibyście doskonale opłacanymi PROFESJONALISTAMI, spędzającymi czas w pracy na forumingu :xboss:

Generalnie lubie te ksywę, bo zawsze przypomina mi te legendarna orkę, jak okazało się, że przegrywy potrafią CAŁĄ niedzielę spędzic na forum w obronie konsoli.

Pizdon to jeszcze rozumiem, mieszka z mamą, zero obowiązków, z pszyrki zadanie zrobione, kolegów brak to co tu robic jak nie ma w co grać. Ale taki MOPS ma ponoć dzieci! czaicie, typ zamiast zająć sie w niedziele dziećmi cały dzien odszczekiwał sie w CW.

No trochę przegryw, nie da się ukryć.

Najgorsze że te niebieskie robale nie uczą się. Zadnego progresu, żadnego luzu w forumingu, żadnych dobrych punchy, żadnych wartych zapamiętania podjazdów. Smętny foruming smętnych ludzi.

Tak jak mówisz, izon ma lekcje zdalne to się nudzi i siedzi na forum bo na plejce nie w co grać poza moralesem, astro i Demonsami (które notabene sprzedaje w pchlim zarzynając developerkę używkami). Whisker już nie daje psychicznie rady na karatce, od półtorej roku w skafandrze musi jeździć to po godzinach szuka szczęścia w butelce alkoholu i forumie. Ale Liściu? Poważny obywatel, ma dzieci, dwa next geny, CHEVROLETA CAMARO, a i tak traci czas tutaj?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

jak ma Chevroleta Camaro to pewnie jeździ tirem po Europie, jak mój znajomy

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał:

niebieskie kurwy dalej CW 24h/7?

weź ryan poza ruchaniem niebieskich frajerów zrób jakąś grę żeby chłopaki mieli w co pograć  :kaz:

Asax tylko westchnal gleboko w bujanym fotelu, otarl lze z policzka i patrzac w okno rozmysla dlaczego temat spadl do poziomu bluzgownicy

Opublikowano

@Czoperrr nie tracę czasu na CW. Świetnie się tu bawię. Przez lata sobie wypracowałem to ze mogę w trakcie pracy czas znaleźć na gnębienie zielonych - ale żeby moc sobie na to pozwolić (i chevroleta Camaro również) to musiałem wcześniej w życiu popracować. Teraz są tego owoce. Gorzej z tymi w okolicach 30stki i wcześniej - ci to życie tracą. Mam konto na forum od 2006 roku ale przez ostanie kilkanaście lat nie mogłem sobie na forum pozwolić. 

@MYSZa7 niezła logika, pokrętna.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Mam konto na forum od 2006 roku ale przez ostanie kilkanaście lat nie mogłem sobie na forum pozwolić. 

i to samo na granie w gry patrząc po profilach, ale lepsze kamaro niż 10k dzbanków mimo wszystko :lapka: 

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

@Czoperrr nie tracę czasu na CW. Świetnie się tu bawię. Przez lata sobie wypracowałem to ze mogę w trakcie pracy czas znaleźć na gnębienie zielonych - ale żeby moc sobie na to pozwolić (i chevroleta Camaro również) to musiałem wcześniej w życiu popracować. Teraz są tego owoce. Gorzej z tymi w okolicach 30stki i wcześniej - ci to życie tracą. Mam konto na forum od 2006 roku ale przez ostanie kilkanaście lat nie mogłem sobie na forum pozwolić. 

@MYSZa7 niezła logika, pokrętna.

Jak już dorobie na Dodge Challenger to zrobimy Muscle Car Wars :lapka:

Opublikowano

liściu, ja się dostosowuje do Waszego poziomu dedukcji :kaz:

Opublikowano

Jakbym miał się dostosować do waszego poziomu to bym napisał

38 minut temu, Daddy napisał:

kurwy

ale nie napisałem :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

no już już, spokojnie niebieskie robale, śmieciara 4.5 bez gier to też godny konkurent dla xbox one x  ;) 

EwtO5ytWEAQUwQS?format=jpg&name=large

:kaz:

Opublikowano

Liściu co się wysilasz. Tu są podwójne standardy.  Naczelna Pani Nauczyciel z Białegostoku karci tylko wybrańców :sapek:

Rozumiem, że wrzucanie po raz 5 tego samego mema to ten osławiony, zapomniany klimat dawnych lat,  który co poniektórzy tak wspominają?

Opublikowano

izon weź ty się przewietrz gdzieś daleko poza Krakowem bo znowu smogu się nawdychałeś  :asax:

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

izon weź ty się przewietrz gdzieś daleko poza Krakowem bo znowu smogu się nawdychałeś  :asax:

No niestety taki klimat :)

Opublikowano

Liściu jaka patologia. Ciekawe czy bije dzieci kablem od VR jak mu przeszkadzają w pisaniu w cw.

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Asax tylko westchnal gleboko w bujanym fotelu, otarl lze z policzka i patrzac w okno rozmysla dlaczego temat spadl do poziomu bluzgownicy

sad-kermit-window-rain.jpg

nie o takie cw nic nie robiłem

Opublikowano

ASX to takie ciepłe kluchy których czytać się nie da. Typ shareuje nawet gratulacje od Phila dla jade raymonds bo ta studio założyła :dynia: kiedy sobie wyobrażasz, że jesteś sekretarką Phila spencera :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

<kiedy jesteś takim fanatykiem plejstejszyn że triggerują cię nawet gratulacje od Spencera> :asax:

Opublikowano

Tiggeruja mnie tylko psychole co są bardziej zaangażowani w xboxa niż xbox polska co bierze hajs za pracę. Biber ma nastolatki a Spencer jakiegoś chlopka z Polski :xboss:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Uwielbiam te wstawki botów o klapach siedzących non stop w CW. Jeszce najlepiej jak pisze to bot, który generuje minimum 20  postów dziennie  w temacie:reggie:

Ty, no nie wiem, ale co nie zaglądnę tu co jakiś czas, to Ty i Liściu non stop tutaj piszecie, 24/7. Co to, nie ma żadnych gier na tym Szrocie 5, czy jak? Ponoć taka cud maszyna..

Opublikowano

ASX przynajmniej podaje potwierdzone informacje a nie dopowiada sobie historyjki i tworzy jakieś mity, a to że stają w gardle klapom jak ość to już inna kwestia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Potwierdzone informacje? Znam jedna. Xbox series s to obszczane gowno co hamuje cała generacje xbox series x i gracze są robieni w chuya :xboxssie:

Opublikowano

I właśnie o tym mowie, klapy to oderwane od rzeczywistości bezmózgie istoty, nie da się prowadzić  normalnej dyskusji podpartej faktami, urojenia, halucynacje, alkohol we krwi, bełkot i wyparcie, typowy opis klapa.

Opublikowano

Kiedy zostałeś zrobiony w chuya gdzie id software pluje na xss co hamuje xsx ale udajesz, że dobrze Ci z tym chuyem w dopie:( wyczuwam niepewność i slaba psychikę w tym bocie.

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.