Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Na poprzedniej generacji nie mialem czasu bo zeglowalem po bezkresnym oceanie eksow na sonke 90+ na meta.

A teraz jest idealny czas na nadrabianie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wolf 2 czyli gigantycznie rozczarowanie i mega crap. Po genialnej jedynce to był szok, że takie gówno zaserwowali. Porzuciłem opcje próbowania youngblood i wolfa vr.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Wolfik 2 dla klapów crap xD 

Pewnie za trudny, nie ma automatycznej regeneracji zdrowia i przedstawia Hitlera w niekorzystnym świetle :reggie:

Czo to growe janusze ćpią to jak nie wiem 

Opublikowano
51 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nie można sobie wyobrazić lepszej rekomendacji niż od osoby która w gry nie gra.

I jak tu brać na poważnie typa co kurwa kłamie? Poczytaj temat wstecz i spr:lapka:

31 minut temu, dee napisał:

Jeżeli obsesja na moim punkcie odbiera ci smak życia to polecam lekturę Zakupów Growych z listopada :yao:

Ty już kurwa normalnie nie potrafisz odpisać ?

Opublikowano

Wolf 2 pojawil sie w marcu w PS NOW, zmieniasz region i normalnie grasz.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty już kurwa normalnie nie potrafisz odpisać

Jakie pytanie, taka odpowiedź.

Przypomnę że jesteś jedyną osobą tutaj przyłapaną na wielokrotnych kłamstwach i wymysłach, żadnych zakupów też tu nie wrzucałeś więc wnioski nasuwają się same :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Swoją drogą nie wiem skąd takie niskie User Score dla Wolfa.

Bo dwójka mimo wszystko była troszkę rozczarowująca. 

Opublikowano

Ale to wciąż bardzo dobry tytuł, ocena poniżej 7 jest niesprawiedliwa. Pewnie znów na metacritic mieli o coś ból dupy :)

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Swoją drogą nie wiem skąd takie niskie User Score dla Wolfa.

No bo mowie, ze to gowno. Finałowa walka gdzie jesteś na pustej planszy a gra tylko daje kolejne moby to zwienczenie tej tragedii.level design w tym tytule to 1/10.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
15 minut temu, Soul napisał:

Wolf 2 crap ale morales to super gierka :obama:

1.jpg

2.jpg

Nie pierdol, user score jest wazniejszy. Gry sa dla ludzi i to ich zdanie jest najwazniejsze

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Nie pierdol, user score jest wazniejszy. Gry sa dla ludzi i to ich zdanie jest najwazniejsze

Boom, headshot :xboss:

Screenshot_20210323-152539~2.png

Opublikowano

Zupelnie inny przyklad bo na tlou byla nagonka zjebow

Opublikowano

Tlou 2 oceniło 152 tys ludzi. Ciężko to brać za ocenę gry bo tam było starcie prawakow i lewaków. Kiedys sprawdzałem i rdr 2 na wszystkie platformy i GTA V na wszystkie platformy nie mają nawet połowy tej ilości ocen. 

Opublikowano

Oj schabek schabek piękne wygibasy żeby bronić plejkurewki  :)

nie wiem czemu nie lubisz pisu skoro tak się wzorujesz na ich działaniu w naszym cw :nosacz3:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No dla mnie te Wolfiki to są tak dwie klasy niżej niż nowe DOOMy.

to niestety prawda ale po Eternalu to w sumie każdego innego fpsa trochę strach odpalać żeby się nie rozczarować 

Opublikowano

Tlou2 to raczycho niemal na poziomie gamepassa. Przykro mi ale w obronie tej spierdoliny nie mogę wesprzeć mych niebieskich braci :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.