Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, Bzduras napisał:

świat idzie do przodu :lapka:

Szkoda że w przypadku niektórych konsol gry na te konsole nie ida w parze ze swiatem:lapka:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie no, śmiechy hihy z tym Xboxem, ale nawet jeśli na koniec roku pojawi się Halo/Forza i/lub Starfield to będzie to znacznie lepsze wsparcie, niż to którego doczekało się PS4 przez pierwsze 1.5 roku życia.

Pamięć krótka u niektórych jak widzę. :)

Opublikowano

Co?XD 

Killzone Infamous Driveclub. Pierwsze półtora roku. Zresztą widać co znaczy Xbox w świecie gamingu, skoro jedyne porówniania retroboxa mają sens z zeszłą generacją, bo do PS5 nie mają nawet startu. HAHA Beka.

Opublikowano

@Paolo de Vesir Pewnie do próby byś wział ps5 zamiast ps4 ale w przypadku tej pierwszej konsoli to jej lineup już przegonił ten potencjalny u xboxa series:) Nic więc dziwnego że xboxa w aktualnej generacji porównujesz do playstation z poprzedniej.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

jeśli w pierwszym roku życia konsoli wyjdzie Gears Tactics, Halo Infinite, Microsoft Flight Simulaotr, Psychonauts 2, Forza Godrizon 5 i Starfield (ten ostatni pod znakiem zapytania) to IMO będzie to bardzo mocny start,

Sony oczywiście też ma nienajgorsze otwarcie z remake Demon Souls, Sackboyem, Destruction All Stars, Returnal, Ratechetem, Horizonem 5 i God of Warem 5 (ten ostatni pod znakiem zapytania)

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Pewnie do próby byś wział ps5 zamiast ps4 ale w przypadku tej pierwszej konsoli to jej lineup już przegonił ten potencjalny u xboxa series:)

Na 2021*. :lapka: Jeśli zaś chodzi o PS5 to niezmiennie powodem do zakupu byłby patch pod PS5 do TLOU2, z nowych tytułów nic nie grzeje mnie na tyle aby brać dla nich konsolę.

9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Killzone Infamous Driveclub

3 x gówno, serio nawet nie ma co tym walczyć

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

remake Demon Souls, Sackboyem, Destruction All Stars, Returnal, Ratechetem, Horizonem 5

A może dla odmiany jakieś dobre gry?

Opublikowano

Girs Tactics i MS byś się wstydził wymieniać takie tytuły. Starfield? Haha wydymuszka, ale powodzenia. Halo? Już pranka Spencer chciał zrobić na premieręXSX, teraz nie będzie inaczej. Jedynia FH5 by grzało, ale nie ma szans na to. Takich gier się nie trzyma w tajemnicy. Chyba, że to ma być jeszcze więcej gra online a nie singiel jak FH4, to good luck XD

Opublikowano

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Takich gier się nie trzyma w tajemnicy.

To samo czytałem w 2018, 2016 i 2014 roku, kiedy wychodziły (odpowiednio Godrizon 4, 3 i 2)

Akurat Forzy zawsze są zapowiadane na kilka miesięcy przed premierą, to taka tradycja

Opublikowano

No to o jedną grę wygra z ps5 więc chyba i tak nieźle 

Opublikowano

to już twoje zdanie,

ja mam trochę inny gust i chętnie zagram również w Halo Infinite czy Psychonauts 2

Opublikowano

dziwię się że gra przeszła trochę bez echa, bo to kawał solidnego kodu

Opublikowano

Przestańcie już walczyć tym ubisofciakem w skórze ścigałki. Znaczników do porzygu więcej niż w assasynach. 

Opublikowano
42 minuty temu, ASX napisał:

jeśli w pierwszym roku życia konsoli wyjdzie Gears Tactics, Halo Infinite, Microsoft Flight Simulaotr, Psychonauts 2, Forza Godrizon 5 i Starfield (ten ostatni pod znakiem zapytania) to IMO będzie to bardzo mocny start,

Sony oczywiście też ma nienajgorsze otwarcie z remake Demon Souls, Sackboyem, Destruction All Stars, Returnal, Ratechetem, Horizonem 5 i God of Warem 5 (ten ostatni pod znakiem zapytania)

Ja pierdole piekna manipulacja, sam bym sie nie powstydzil

Opublikowano

no wymieniłem wszystkie gry zapowiedziane i przewidywane gry Sony i Microsoftu na pierwszy rok od premiery sprzętów. Jeśli to jest dla ciebie manipulacja to :dunno:

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Jak tam, uzgodniliście już która konsola lepsza? 

może w następnej edycji się uda

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Jak tam, uzgodniliście już która konsola lepsza? 

najlepszy jest gamepass :asax:

Opublikowano

to akurat prawda, każda konsola ma swoje plusy i minusy, ale akurat sam gamepass jest bezkonkurencyjny i tu akurat wyjątkowo panuje konsensus

Opublikowano

Ps5= słaba, brzydka, wielka, awaryjna

Xbox sex=najpotężniejsza konsola na rynku, piękna, mała biorąc pod uwagę moc tej bestii, nic nie zakłóci jej pracy przez setki lat

Wybór jest prosty

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

no wymieniłem wszystkie gry zapowiedziane i przewidywane gry Sony i Microsoftu na pierwszy rok od premiery sprzętów. Jeśli to jest dla ciebie manipulacja to :dunno:

Jestes kumatym gosciem i wymieniasz gry ktory nie wiadomo kiedy i czy w ogole sie pojawia i zestawiasz je z gownami jak Destruction. Skoro wojujesz godrizonem to dopisz po stronie ps5 nowego killzonea, uncharted, tlou3, silent hill, drivecluba 2 i pare innych. I czemu po stronie xboxa jest psychonauts skoro to multiplatform i mfs skoro to port dwuletniej gry z pcta? To dla mnie manipulacja, tak :) 

Opublikowano

Pupcio kiedy dołączysz do :asax:zielonej rodziny :asax:,  gra RDR2 na konsoli XBOX SERIES X to jest prawdziwy pieprz magia i nextgen. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.