Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

idąc tym tokiem po co sony w ogóle robi gry skoro "są multiplatformy"?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No własnie ostatnio coś nie robi, o czym świadczy permanentna obecnośc trzech ostatnich klapów w CW :xboss:

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

To ze gran turismo nie wpisuje sie w twoj gust to nie znaczy ze na playstation nie ma racerow. Poza tym sa multiplatformy

The Crew i NFS-y Vs Godrizon

:reggie: 

Sony z potęgi racerowej spadl to ostatniej ligi, bo nie można odjąć GT popularności, ale marka już dawno przestała przodować w gatunku.

Opublikowano

Te xboxowe smieci maja jedna gre 9/10 i będą naracje w okół niej tworzyć :dynia: to ile gatunków brakuje na xboxa a jak już są to bieda 6/10 to mordy maja zamknięte :dynia: znaczy na x series x nic nie ma bo tutaj z choyem w dopie będą czekać do 2025 

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

@schabek

Japa tam klapie, dostałeś prawdę między oczy i piecze. Sam w chuja grasz na tym ps5 i sie sadzisz typie, sprzedaj tego Xboxa bo potrzebny ci jak qrwie majtki. 

Juz wczoraj cie wyjaśniłem z bzdur, które tu piszesz każdego dnia...

comment_1589910400lYzn5TZs4TWQl4L4NtjnuN.gif

Wyjasnilem :yao: wyjasnic to ty mozesz co najwyzej czemu bierzesz udzial w tym fekalnym bukkake ktore zaserwowalo ci cdp i jeszcze sie cieszysz przypierdalajac sie do np tlou. Kup se kurwa czapke cyberpunka i zestaw magnesow na lodowke i przestan pierdolic bzdury bo na ps5 to ty widziales prwnie tylko astro jak siedziales u maniaka na kolaniach. Pan redaktor sie kurwa znalazl XDDD

Opublikowano

IMG_20210324_101919.thumb.jpg.df8091854a848f3e7f7f362b3294d4ea.jpg

Uuu komunizm

Opublikowano

@schabek

Jak zwykle bzdura bzdura pogania, na PS5 ograłem takie gry jak Morales, Demon i wyżej wymieniony Astro i nie na kolanach a na krześle wszystko może obejrzeć na kanale, więc przestań pajacować i weź pilota od PS5 (xDDD) w rękę odpal YT i zobacz jak jest :) 

Dla mnie CP 2077 ograny na konsoli XBOX SX, to kawała porządnej gry, oczywiście mogło być lepiej ale i tak grało mi się w to b. dobrze. 

Współczuje tym co ogrywali to na bazowych konsole ale ja w tym udziału nie brałem. 

Opublikowano

A i na koniec chyba najważniejsze

FABUŁA 

CP2077>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LAST 2

Opublikowano

@Soulale teraz to dojebałeś do pieca, przecież w Cyberpunku niektóre misie poboczne są lepsze fabularnie niż całe TLoU 2, a co dopiero fabularnie całość.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

@Soulale teraz to dojebałeś do pieca, przecież w Cyberpunku niektóre misie poboczne są lepsze fabularnie niż całe TLoU 2, a co dopiero fabularnie całość.

Przecież dałem dużo tych no znaków >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

;)

Opublikowano

Soul i Exact rozprawiają o fabule cp vs tlou XD

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

A i na koniec chyba najważniejsze

FABUŁA 

CP2077>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LAST 2

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kiedy będzie w końcu multi do TLOU2? Chciałoby się zagrać a nie będę przecież kupował wybrakowanego produktu. :/

Ale na czym chcesz w to zagrać? 

Obejrzyj sobie na YT. XD

Opublikowano

@eX4cT_PLTo i tak więcej niż twój płytki umysł vs fabuła tlou2. XDDD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gość który nie gra w gry siedzi na forum o grach i pisze o nich rozprawki, i to ja mam płyki umysł?, Ty masz za to ale bujną wyobraźnie, zaskoczę Cię, to nie idzie w parze z inteligencją XD.

Opublikowano

Ta fabuła w tlou2 jest na tak niskim poziomie, że nawet żul spod sklepu ogarnia to co tam się dzieje xD

Opublikowano

ej no bez przesady że w TLOU2 jest słaba fabuła xD

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Gość który nie gra w gry siedzi na forum o grach i pisze o nich rozprawki, i to ja mam płyki umysł?, Ty masz za to ale bujną wyobraźnie, zaskoczę Cię, to nie idzie w parze z inteligencją XD.

Gosc który jest malosmieszny siedzi w CW i walczy za konsole na której ogrywa  dirta 5 i medium ale leciał po nią 300 km w dniu premiery. To na bank idzie w parze z inteligencja XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.