Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

idąc tym tokiem po co sony w ogóle robi gry skoro "są multiplatformy"?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No własnie ostatnio coś nie robi, o czym świadczy permanentna obecnośc trzech ostatnich klapów w CW :xboss:

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

To ze gran turismo nie wpisuje sie w twoj gust to nie znaczy ze na playstation nie ma racerow. Poza tym sa multiplatformy

The Crew i NFS-y Vs Godrizon

:reggie: 

Sony z potęgi racerowej spadl to ostatniej ligi, bo nie można odjąć GT popularności, ale marka już dawno przestała przodować w gatunku.

Opublikowano

Te xboxowe smieci maja jedna gre 9/10 i będą naracje w okół niej tworzyć :dynia: to ile gatunków brakuje na xboxa a jak już są to bieda 6/10 to mordy maja zamknięte :dynia: znaczy na x series x nic nie ma bo tutaj z choyem w dopie będą czekać do 2025 

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

@schabek

Japa tam klapie, dostałeś prawdę między oczy i piecze. Sam w chuja grasz na tym ps5 i sie sadzisz typie, sprzedaj tego Xboxa bo potrzebny ci jak qrwie majtki. 

Juz wczoraj cie wyjaśniłem z bzdur, które tu piszesz każdego dnia...

comment_1589910400lYzn5TZs4TWQl4L4NtjnuN.gif

Wyjasnilem :yao: wyjasnic to ty mozesz co najwyzej czemu bierzesz udzial w tym fekalnym bukkake ktore zaserwowalo ci cdp i jeszcze sie cieszysz przypierdalajac sie do np tlou. Kup se kurwa czapke cyberpunka i zestaw magnesow na lodowke i przestan pierdolic bzdury bo na ps5 to ty widziales prwnie tylko astro jak siedziales u maniaka na kolaniach. Pan redaktor sie kurwa znalazl XDDD

Opublikowano

IMG_20210324_101919.thumb.jpg.df8091854a848f3e7f7f362b3294d4ea.jpg

Uuu komunizm

Opublikowano

@schabek

Jak zwykle bzdura bzdura pogania, na PS5 ograłem takie gry jak Morales, Demon i wyżej wymieniony Astro i nie na kolanach a na krześle wszystko może obejrzeć na kanale, więc przestań pajacować i weź pilota od PS5 (xDDD) w rękę odpal YT i zobacz jak jest :) 

Dla mnie CP 2077 ograny na konsoli XBOX SX, to kawała porządnej gry, oczywiście mogło być lepiej ale i tak grało mi się w to b. dobrze. 

Współczuje tym co ogrywali to na bazowych konsole ale ja w tym udziału nie brałem. 

Opublikowano

A i na koniec chyba najważniejsze

FABUŁA 

CP2077>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LAST 2

Opublikowano

@Soulale teraz to dojebałeś do pieca, przecież w Cyberpunku niektóre misie poboczne są lepsze fabularnie niż całe TLoU 2, a co dopiero fabularnie całość.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

@Soulale teraz to dojebałeś do pieca, przecież w Cyberpunku niektóre misie poboczne są lepsze fabularnie niż całe TLoU 2, a co dopiero fabularnie całość.

Przecież dałem dużo tych no znaków >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

;)

Opublikowano

Soul i Exact rozprawiają o fabule cp vs tlou XD

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

A i na koniec chyba najważniejsze

FABUŁA 

CP2077>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LAST 2

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kiedy będzie w końcu multi do TLOU2? Chciałoby się zagrać a nie będę przecież kupował wybrakowanego produktu. :/

Ale na czym chcesz w to zagrać? 

Obejrzyj sobie na YT. XD

Opublikowano

@eX4cT_PLTo i tak więcej niż twój płytki umysł vs fabuła tlou2. XDDD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gość który nie gra w gry siedzi na forum o grach i pisze o nich rozprawki, i to ja mam płyki umysł?, Ty masz za to ale bujną wyobraźnie, zaskoczę Cię, to nie idzie w parze z inteligencją XD.

Opublikowano

Ta fabuła w tlou2 jest na tak niskim poziomie, że nawet żul spod sklepu ogarnia to co tam się dzieje xD

Opublikowano

ej no bez przesady że w TLOU2 jest słaba fabuła xD

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Gość który nie gra w gry siedzi na forum o grach i pisze o nich rozprawki, i to ja mam płyki umysł?, Ty masz za to ale bujną wyobraźnie, zaskoczę Cię, to nie idzie w parze z inteligencją XD.

Gosc który jest malosmieszny siedzi w CW i walczy za konsole na której ogrywa  dirta 5 i medium ale leciał po nią 300 km w dniu premiery. To na bank idzie w parze z inteligencja XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.