Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Cb czyli cyberbak ktory narobil tyle smrodu w branzy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Trzeba przyznać uczciwie ze spierdolil premierę Cyberpunka bo był potencjał ogromny.

Opublikowano

TLOU2 bylo lepsze doslownie pod kazdym wzgledem od CP. CP to jest gierka na poziomie Skyrima czy Fallouta trujki ze znanym aktorem w roli glownej zeby zrobic otoczke czegos lepszego, glebokiego a w rzeczywistosci wyszlo chujowo. 

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

Pan Kamil jak zwykle pierwszy do krytykowania czyjegoś gustu, ale swojego gamertaga jakoś wstydzi się pokazać :reggie:

Nie będę się pucował przed byle amebami ale mam ogranie obie gry i jasnym jest, że tlou 2 miażdży cyberpunk jak śmiecia.

Screenshot_20210324-121053_PS App.jpg

Screenshot_20210324-121036_PS App.jpg

Opublikowano

CP ma tak charyzmatyczne drugo planowe postacie o jakich większość gier może pomarzyć a w tym jakaś tam baba w ciąży i chińczyk z tlou2. 

2 minuty temu, PanKamil napisał:

Nie będę się pucował przed byle amebami ale mam ogranie obie gry i jasnym jest, że tlou 2 miażdży cyberpunk jak śmiecia.

No to się nagrałeś w CP2077 nie ma co, ogólnie ta lista to jeden wielki :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
15 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Fakty są takie

Schabek ograł CB i TLOU 2 i twierdzi ze CB < TLOU 2

Ja i Soul ograliśmy CB i TLOU 2 i twierdzimy ze CB > TLOU 2

Jak widać jest 2:1

Jest jeszcze Liść który może ograł TLOU2 i na bank nie ogral

CB i jak zwykle gowno ma pojęcia, ale próbuje swoich sił licząc ze kolejnego dnia znów się sam nie zaora xD, cuz, znowu nie wyszło xD

Do tego dochodzi banda klaunów, którzy klaskają Schabkowi i Lisciowi,

kurwa cyrk.

Sorry ale nie będę tracił mojego cennego czasu na niedorobionego cybera. Przejdę na bank ale jak: 

- będzie polatany

- najlepiej po nextgen patchu

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

CP ma tak charyzmatyczne drugo planowe postacie o jakich większość gier może pomarzyć w tym jakaś tam baba w ciąży i chińczyk z tlou2. 

No to się nagrałeś w CP2077 nie ma co, ogólnie ta lista to jeden wielki :yao:

Nie jestem taki zyebany aby paprac sie w gownie więc skonczylem i wyeabem z dysku. Co do listy to mały wycienek a i tak w porównaniu do twojego top 10 to same sztosy :yao: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

nie widzę na grafikach Quantum Break...

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Nie jestem taki zyebany aby paprac sie w gownie więc skonczylem i wyeabem z dysku. Co do listy to mały wycienek a i tak w porównaniu do twojego top 10 to same sztosy :yao: 

każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje ;) 

Erica

Fc3

Mafia Def

Rock Arena

Bugsnax

dalej już przestałem czytać no ale jak to jest dla ciebie lepsze to...no cóż :usmiech:

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

nie widzę na grafikach Quantum Break...

Ty amebo umiesz czytać? Gdzie z dupy wyjąłeś, że ja mam coś wspólnego z quantum break? Wyśmiałem, że youtuber daje qb w top 10 a nie rozumie historii a tego serialu unika jak ognia i udaje, że go nie ma.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

A gdzie ja powiedziałem, że nie rozumiem Historii? wspomniałem, że olałem serial a to co oferuje gra fabularnie bez serialu w zupełności mi wystarczy. 

QB skończyłem dwa razy i dobrze znam tą historię :xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

A gdzie ja powiedziałem, że nie rozumiem Historii? wspomniałem, że olałem serial a to co oferuje gra fabularnie bez serialu w zupełności mi wystarczy. 

teraz bede szukal fragmentu z dwugodzinnych filmów maniaka. Zresztą to samo mówiłeś gdzieś o ori, że fabula to dla ciebie czarna magia. Typowy bot.

Opublikowano

sorry, być może odniosłem mylne wrażenie że masz pojęcie o grach na xboxa, bo tak się składało że zawsze miałeś dużo do powiedzenia czy to o Forzie, Quantum Break czy Sea of Thieves.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Była prośba o GamerTag, jest PSNid. Tylko ja nie wierzę, że Kamilek w ogóle widział Xboxa na oczy nie mówiąc już o graniu na nim czy posiadaniu go?

Gdzie ja podałem tej groupies psn? Jak mówiłem nie będę się pucował ze swojego konta a, że mam akurat apke plejki to rzucam screeny, że wiem co mówię tlou 2> gówno> cp77

Opublikowano

Fabula w tym pazdzierzu bez sensu, ładu i składu jakim jest TLOU 2? 

Zagrajcie sobie w Katana ZERO to zobaczycie co to fabuła :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Gdzie ja podałem tej groupies psn? Jak mówiłem nie będę się pucował ze swojego konta a, że mam akurat apke plejki to rzucam screeny, że wiem co mówię tlou 2> gówno> cp77

Tylko na Xboxie gówno się znasz, co już ustaliliśmy. I wszyscy happy. :lapka:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

sorry, być może odniosłem mylne wrażenie że masz pojęcie o grach na xboxa, bo tak się składało że zawsze miałeś dużo do powiedzenia czy to o Forzie, Quantum Break czy Sea of Thieves.

Akurat forze horizon 3 mam ograną cenię. Co do quantum break to już kiedyś pisałem, że ta gra ociera się o tematy techniczne z podróżami w czasie i bez polonizacji nie będę w to grał bo lubię wyciągac z historii 100%. SOT to nawet za dopłatą bym nie ruszył bo tego typu gry dla mnie mozna spuścić w kiblu elo.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko na Xboxie gówno się znasz, co już ustaliliśmy. I wszyscy happy. :lapka:

Mało mnie obchodzi co ustaliłeś w swojej alternatywnej rzeczywistości na tej wsi na podlasiu :yao:

Opublikowano

Kamilek kolejny teoretyk u klapow?

czemu nie jestem zaskoczony.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Mało mnie obchodzi co ustaliłeś w swojej alternatywnej rzeczywistości na tej wsi na podlasiu :yao:

Tylko tyle, że nie masz Xboxa, chuj na nim ograłeś i pierwszy klapiesz mordą na formu karaluchu. :) 

Opublikowano

okej to pokaż teraz gamertag ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.