Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Tylko tyle, że nie masz Xboxa, chuj na nim ograłeś i pierwszy klapiesz mordą na formu karaluchu. :) 

Paweł ty miałeś pleyke 2 lata wiec możesz stanąć na równi z Kamilem 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko tyle, że nie masz Xboxa, chuj na nim ograłeś i pierwszy klapiesz mordą na formu karaluchu. :) 

widzisz amebo ja już dawno powiedziałem jasno, że miałem xos do 2018 roku a teraz jak wejdzie jakiś xbox to najwczesniej w 2025 jak pojawią się jakies gry bo nie jestem debilem aby kupowac kosnole gdzie gry będą za 4 lata :dynia:

Opublikowano

nie znam jeszcze gamertaga kamila, ale juz teraz rysuje się pewien obraz gracza:

- gardzi niezależnymi produkcjami

- gardzi Sea of Thieves

- nie grał w Quantum Break bo nie radzi sobie z językiem angielskim

- preferuje blockbusterowe produkcje AAA

Opublikowano

O wlasnie QB mam zassane na xsx od pierwszego dnia ale do dzisiaj nie odpalilem. Nikt godny zaufania na forumku nie rekomenduje tej gierki i coraz czesciej mysle czy jej nie wyjebac bo zajmuje 2137gb :/ 

Opublikowano

PanKamil? Moim zdaniem Panchujasieznamnagrachwideo :asax:

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

nie znam jeszcze gamertaga kamila, ale juz teraz rysuje się pewien obraz gracza:

- gardzi niezależnymi produkcjami

- gardzi Sea of Thieves

- nie grał w Quantum Break bo nie radzi sobie z językiem angielskim

- preferuje blockbusterowe produkcje AAA

tylko ostatni punkt się zgadza ale próbuj dalej:ragus: najpierw jednak uruchom protokół "czytanie ze zrozumieniem" bo jak zwykle wyciągasz wnioski z dupy:ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
21 minut temu, PanKamil napisał:

teraz bede szukal fragmentu z dwugodzinnych filmów maniaka. Zresztą to samo mówiłeś gdzieś o ori, że fabula to dla ciebie czarna magia. Typowy bot.

Masz pomogę, co do ORI to nie skończyłem obu części więc ciężko jest mi coś powiedzieć na temat fabuły, ale mimo zagraniu w obie części po parę H wiem, że gra jest świetna. 

Opublikowano

Boty znowu sie ustawiają jako koneserzy gamingu:

- pupcio tylko rdr2 na ps4

- exact dirt i medium

- asx sea of thieves

- Wezyr - nawet nie ma konsoli

- Soul - setki godzin w niedokończonej grze 

Drużyna A XD beczułka od rana:xboxssie:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Masz pomogę, co do ORI to nie skończyłem obu części więc ciężko jest mi coś powiedzieć na temat fabuły, ale mimo zagraniu w obie części po parę H wiem, że gra jest świetna. 

Panie, rolnicy spoglądają na Pana z zazdroscią, że ich pola się tak same nie orają jak Ty :xboss:

Opublikowano

Nie zawsze gram w gry dla fabuły czasami do pełni szczęścia wystarczy mi epicki gameplay, jeżeli Ty grasz w gry tylko dla fabuły to współczuje.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Nie zawsze gram w gry dla fabuły czasami do pełni szczęścia wystarczy mi epicki gameplay, jeżeli Ty grasz w gry tylko dla fabuły to współczuje.

brak słów :dynia::dynia::dynia::dynia::dynia: Covid chyba zmutował i atakuje mózg :obama:

Opublikowano

Żeby coś mogło zaatakować mózg to trzeba to najpierw mieć w tym przypadku zarazić się, przygłupie jedno platformowcu.

Kolejny teoretyk tfuu

Edytowane przez Soul

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

I ty masz czelność kurwa pisać cokolwiek o fabule tlou czy cp? Soul weź się ogarnij.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

I ty masz czelność kurwa pisać cokolwiek o fabule tlou czy cp? Soul weź się ogarnij.

Akurat w to głownie grałem dla fabuły.

To tak ciężko zrozumieć, że od różnych gier wymaga się inny rzeczy?! 

To ty się ogarnij 

Opublikowano

No tlou 2 chujowa fabuła przecież więc o co chodzi?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

On ma talent to negowania fabuły więc niech sobie wyneguje w tlou 2 to bedzie miał top 10 :dynia:

Opublikowano

@Pupcio

No tam na szczęście gameplay dał siłę aby grać dalej, bo ten akurat się mocna zgadza :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

No tam na szczęście gameplay dał siłę aby grać dalej, bo ten akurat się mocna zgadza :obama:

No to wykasuj sobie fabułe to dasz 10/10 :dynia:

boty jak sie orają pięknie dzisiaj :dynia:

Opublikowano

Nie znudziło wam się pisanie z tymi casualami teoretykami? Mi to się już nawet nie chce czytać ich wysrywów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.