Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Tylko tyle, że nie masz Xboxa, chuj na nim ograłeś i pierwszy klapiesz mordą na formu karaluchu. :) 

Paweł ty miałeś pleyke 2 lata wiec możesz stanąć na równi z Kamilem 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko tyle, że nie masz Xboxa, chuj na nim ograłeś i pierwszy klapiesz mordą na formu karaluchu. :) 

widzisz amebo ja już dawno powiedziałem jasno, że miałem xos do 2018 roku a teraz jak wejdzie jakiś xbox to najwczesniej w 2025 jak pojawią się jakies gry bo nie jestem debilem aby kupowac kosnole gdzie gry będą za 4 lata :dynia:

Opublikowano

nie znam jeszcze gamertaga kamila, ale juz teraz rysuje się pewien obraz gracza:

- gardzi niezależnymi produkcjami

- gardzi Sea of Thieves

- nie grał w Quantum Break bo nie radzi sobie z językiem angielskim

- preferuje blockbusterowe produkcje AAA

Opublikowano

O wlasnie QB mam zassane na xsx od pierwszego dnia ale do dzisiaj nie odpalilem. Nikt godny zaufania na forumku nie rekomenduje tej gierki i coraz czesciej mysle czy jej nie wyjebac bo zajmuje 2137gb :/ 

Opublikowano

PanKamil? Moim zdaniem Panchujasieznamnagrachwideo :asax:

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

nie znam jeszcze gamertaga kamila, ale juz teraz rysuje się pewien obraz gracza:

- gardzi niezależnymi produkcjami

- gardzi Sea of Thieves

- nie grał w Quantum Break bo nie radzi sobie z językiem angielskim

- preferuje blockbusterowe produkcje AAA

tylko ostatni punkt się zgadza ale próbuj dalej:ragus: najpierw jednak uruchom protokół "czytanie ze zrozumieniem" bo jak zwykle wyciągasz wnioski z dupy:ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
21 minut temu, PanKamil napisał:

teraz bede szukal fragmentu z dwugodzinnych filmów maniaka. Zresztą to samo mówiłeś gdzieś o ori, że fabula to dla ciebie czarna magia. Typowy bot.

Masz pomogę, co do ORI to nie skończyłem obu części więc ciężko jest mi coś powiedzieć na temat fabuły, ale mimo zagraniu w obie części po parę H wiem, że gra jest świetna. 

Opublikowano

Boty znowu sie ustawiają jako koneserzy gamingu:

- pupcio tylko rdr2 na ps4

- exact dirt i medium

- asx sea of thieves

- Wezyr - nawet nie ma konsoli

- Soul - setki godzin w niedokończonej grze 

Drużyna A XD beczułka od rana:xboxssie:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Masz pomogę, co do ORI to nie skończyłem obu części więc ciężko jest mi coś powiedzieć na temat fabuły, ale mimo zagraniu w obie części po parę H wiem, że gra jest świetna. 

Panie, rolnicy spoglądają na Pana z zazdroscią, że ich pola się tak same nie orają jak Ty :xboss:

Opublikowano

Nie zawsze gram w gry dla fabuły czasami do pełni szczęścia wystarczy mi epicki gameplay, jeżeli Ty grasz w gry tylko dla fabuły to współczuje.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Nie zawsze gram w gry dla fabuły czasami do pełni szczęścia wystarczy mi epicki gameplay, jeżeli Ty grasz w gry tylko dla fabuły to współczuje.

brak słów :dynia::dynia::dynia::dynia::dynia: Covid chyba zmutował i atakuje mózg :obama:

Opublikowano

Żeby coś mogło zaatakować mózg to trzeba to najpierw mieć w tym przypadku zarazić się, przygłupie jedno platformowcu.

Kolejny teoretyk tfuu

Edytowane przez Soul

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

I ty masz czelność kurwa pisać cokolwiek o fabule tlou czy cp? Soul weź się ogarnij.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

I ty masz czelność kurwa pisać cokolwiek o fabule tlou czy cp? Soul weź się ogarnij.

Akurat w to głownie grałem dla fabuły.

To tak ciężko zrozumieć, że od różnych gier wymaga się inny rzeczy?! 

To ty się ogarnij 

Opublikowano

No tlou 2 chujowa fabuła przecież więc o co chodzi?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

On ma talent to negowania fabuły więc niech sobie wyneguje w tlou 2 to bedzie miał top 10 :dynia:

Opublikowano

@Pupcio

No tam na szczęście gameplay dał siłę aby grać dalej, bo ten akurat się mocna zgadza :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

No tam na szczęście gameplay dał siłę aby grać dalej, bo ten akurat się mocna zgadza :obama:

No to wykasuj sobie fabułe to dasz 10/10 :dynia:

boty jak sie orają pięknie dzisiaj :dynia:

Opublikowano

Nie znudziło wam się pisanie z tymi casualami teoretykami? Mi to się już nawet nie chce czytać ich wysrywów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.