Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

tlou 2 to gra z chujowa fabuła ale zajebistym gemplayem. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale o co teraz chodzi? Yebane w dupe klapy i ich ptasi mózg nie może pojąć że w niektórych grach fabuła ma marginalne znaczenie? Czemu to są takie dzbany?

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Ale o co teraz chodzi? Yebane w dupe klapy i ich ptasi mózg nie może pojąć że w niektórych grach fabuła ma marginalne znaczenie? Czemu to są takie dzbany?

Dziękuje DOBRANOC  :)

Opublikowano

To już wiem czemu boty tak kochaja gearsy i halo. Są w stanie przełknąć tak chuyowe historie bo udają, że ich nie ma:obama: Jacyś naukowcy chyba muszą zbadać mózgi tych zwierząt :ragus:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Tak, tak. W qb nie ma znaczenia fabuła, pewnie dlatego twórcy zrobili z niej quazi serial bo nie było nic w tej historii do opowiedzenia.:dunno: Niezle pupcio, animacja otwierania szafki przez komboja nie znudziła ci się jeszcze ?

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty znowu sie ustawiają jako koneserzy gamingu:

- pupcio tylko rdr2 na ps4

- exact dirt i medium

- asx sea of thieves

- Wezyr - nawet nie ma konsoli

- Soul - setki godzin w niedokończonej grze 

Drużyna A XD beczułka od rana:xboxssie:

Musisz sobie listę zaktualizować, Dirt i Medium dawno skończone.

Za to z Twoja jestem na bierząco:

xD

Opublikowano

Kamilek widzę ma trudności z tym, więc jedyne co do niego trafia to cinematic experience  :ragus:

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. W qb nie ma znaczenia fabuła, pewnie dlatego twórcy zrobili z niej quazi serial bo nie było nic w tej historii do opowiedzenia.:dunno: Niezle pupcio, animacja otwierania szafki przez komboja nie znudziła ci się jeszcze ?

tlou2 też dużo poświecili historii a jak wyszło @Pupcio już nie raz wyjaśnił co i jak :kaz:

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Musisz sobie listę zaktualizować, Dirt i Medium dawno skończone.

Za to z Twoja jestem na bierząco:

xD

Gram teraz w demonsy na nadkonsoli? Wiesz co to? Czy błotem z dirta 5 w łeb dostałeś ? Xboxa nie odpalę do 2025 pewnie bo na retrogranie nie mam czasu. 

Opublikowano

Przypominam że klapy to DOROŚLI ludzie więc oni muszą mieć w każdej grze mega DOROSŁĄ fabułę bo nie mają czasu na jakieś skakanie po platformach czy sciganiu sie bez smutnego backstory ludzika

Opublikowano

D5D90220-E3B2-4DE9-B86F-7B01D44E709F.thumb.jpeg.7bc8f3e4be0947349abd95219b91da6d.jpeg

Ahahahahahahaha inch ty stara zielona coorewko jak tam hades na xboxa? XDDDDDDD

Opublikowano

Jaki wybuch dupska u zielonego odpadu :yao: dobrze dobrze, orać tych podludzi :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Gram teraz w demonsy na nadkonsoli? Wiesz co to? Czy błotem z dirta 5 w łeb dostałeś ? Xboxa nie odpalę do 2025 pewnie bo na retrogranie nie mam czasu. 

Ale wiesz ze Demonsy maja 11 lat?

xD

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Ale wiesz ze Demonsy maja 11 lat?

xD

11 lat to masz ty XD. Exact kiedy ty przestaniesz kłamać? Wstydź się kurwa! 

@schabek to grinch jeszcze żyje ?

Opublikowano

W końcu zecydowałem się na drugą konsolę, jako uzupełnienie do Switcha. Liczyłem na waszą pomoc, ale mało tu argumentów, a więcej kręcenia beki. Z tym, że poczekam do Świąt Bożego Narodzenia, bo muszę jeszcze TV zmienić na oledzik. Będzie jak znalazł pod choinkę:

Spoiler

Biorę Switcha Pro z Zeldą: BOTW2 :obama:.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Pamiętaj liściu że schabek sprzedał 11 letnie dark soulsy to nie pomoze Ci pokonać pierwszego bossa :nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

11 lat to masz ty XD. Exact kiedy ty przestaniesz kłamać? Wstydź się kurwa! 

Przepraszam, masz racje

12 lat

xD

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Pamiętaj liściu że schabek sprzedał 11 letnie dark soulsy to nie pomoze Ci pokonać pierwszego bossa :nosacz3:

Pupcio a ty nie masz do obrony rdr w temacie?

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Przecież prawdę napisał, Demons Souls to gra z lutego 2009 (czyli już 12), zmieniła się jedynie grafika.

XD 

Opublikowano

boty nie znają definicji słowa remake? No przecież te szympansy nawet nie potrafią ogarnąć fabuły w grach :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zaszyl sie na dwa dni i myslal ze swiat zapomni ze jest frajerem robionym palcem :nosacz3: na szczescie wrocil i kontroluje poziom chujozy w cw i dziale xboxa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.