Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie badzcie  chuye i nie namawiacie typa aby wydał siano na to zepsute gonwo.  Cały świat ostrzega a te zielone ameby jeszcze namawiaja:ragus: 

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Typ nie grał i się kłóci z typem co grał xd

Sam skończyłem na XSX i miałem tylko jeden problematyczny side quest, poza tym gra jest bardzo dobra. 

Opublikowano
1 godzinę temu, łom napisał:

Tak się zastanawiam czy ktoś obejrzał i zrozumiał to porównanie Avengersów? Bo wg wyliczeń DF na PS5 jest wyższa rozdzielczość tylko że przez 'szachownicę' z PS4 Pro obraz robi się bardziej rozmyty. Z drugiej strony na PS5 są trochę szybsze loadingi i trochę bardziej stabilny framerate. A jeszcze 5 dni temu były przeklejane posty z PPE że niby na PS5 rozdziałka spada do 1920x2160

Bo szachownicowe "4K" wyświetla jednocześnie właśnie 1920x2160.

Checkerboard polega właśnie na na tym polega że naprzemienna  wyswietla piksele ujebane o połowe.

Opublikowano

Cyberpunk cudo xD i to wojowanie wersja na xsx gdzie roznica z bazowym xone sa fpsy. A ogrywalem na ps5 wiec mialem taka sama wersje jak Soul i ta gra nawet kurwa nie miala prawa ukazac sie w takiej formie.
Bledy, bugi, glitche, crashowanie i wyjebka do menu glownego, zawiechy konsoli, akcje cdp na pysk, wypierdolenie z pss, 1.8 user score, pozwy zbiorowe, wielkie jebane klamstwo oparte na ryju Keanu, te cudowne porownywania 20letnich gier z lepsza fizyka na yt, fabularnie kasztan, rpg bez konsekwencji decyzji wiec zmienili na akcyjniaka i tak dalej i tak dalej...ALE MIE BYLO TAK ZLE BO SOULOWI GRALO SIE SPOKO GLOWA DO GORY REDZI

No kurwa mi sie w nba tez gra spoko ale jednak jestem swiadomy w co sie wpierdalam co roku a tutaj jak widac jedna wielka impreza i robienie mesjasza. Ta gra ze wszystkimi swoimi spierdoleniami to 5/10 max nawet dzisiaj

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Typ nie grał i się kłóci z typem co grał xd

Sam skończyłem na XSX i miałem tylko jeden problematyczny side quest, poza tym gra jest bardzo dobra. 

No i to jest logika bota. Nieważne że ga chujowa, zabugowana, nie warta ogrania lub czy jest śmieciem w game passie - trzeba ograc żeby mówić. 

Niebiecy grają w gry warte uwagi a że na sonce głównie takie pozycje sie pojawiają to wybór jest prosty. Xbox do betatestów jak coś 

Opublikowano

Te debile namawiają do kupna niedorobionej i uszkodzonej gry :dynia: najbardziej rakowe growe community na świecie.

Opublikowano

Sami obniżają standardy, pokazują że można akceptować niską jakość, że kurwa jebana popielniczka bez gier jest ok - rak branży te boty.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Schabek jak pluje a platynę zrobił bo nic lepszego na ps5 obecnie nie ma. 

Napisalem ze z tym cyberkiem to tak jak z nba. Mozna grac i czerpac jakas tam przyjemnosc ale nie mozna mowic ze gra jest fpyte bo to klamstwo. Popsuty, niedorobiony rak ktorego mozna traktowac tylko w kategoriach guilty pleasure

Opublikowano

Dobra Panowie, retrobox znowu u mnie. Wyrwałem za grosze, wiec za zaoszczędzone pieniążki załadowałem gamepass na 3 lata. 

Pad przy DualSensie to totalna padaka ale koniec narzekania, dam szanse! Odpalamy SSXa i zanurzam się w świecie retrosow:)A29CB272-7A3E-4267-81E7-007E10CFC8C4.thumb.jpeg.d042d7b526546e2dff7378967460288c.jpeg

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Dobra Panowie, retrobox znowu u mnie. Wyrwałem za grosze, wiec za zaoszczędzone pieniążki załadowałem gamepass na 3 lata. 

Pad przy DualSensie to totalna padaka ale koniec narzekania, dam szanse! Odpalamy SSXa i zanurzam się w świecie retrosow:)A29CB272-7A3E-4267-81E7-007E10CFC8C4.thumb.jpeg.d042d7b526546e2dff7378967460288c.jpeg

Przy GodStation 5 od japonskich wirtuozow to ten xbox wyglada jak smietnik niestety. Ja musialem je postawic dalej od siebie bo mi obrzydzalo design pleja. Ale git, kolejny klap multiplatformowiec z otwartym umyslem. A boty? No wlasnie.

Opublikowano

Przynajmniej jakiś świadomy gracz zda prawdziwa relacje a nie rakowe zielone community co podkoloryzuje każdego pierde bo xbox :xboss:

Pady to wiadomo, że xbox w doopie głęboko więc póki co żadna niespodzianka.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie wiem co gorsze, być botem bez next gena microsoftu czy być oranym przez niebieskich którzy maja nextgena od microsoftu?

9 minut temu, izon napisał:

Uważaj na tego pada. Podobno jakiś klej spod gałki potrafi wypłynąć. A boty donatello oskarżyły. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

To tylko pokazuje jak wielka chujnia PS5. Plują na Xboxa, ale z Game Passa targac będą ostro. Piękni hipokryci :)

Opublikowano

Przewidziałem dawno temu taki scenariusz, nawet Mendrek wybrał Switcha, a nie PS5 :xboss:

Opublikowano
35 minut temu, schabek napisał:

Cyberpunk cudo xD i to wojowanie wersja na xsx gdzie roznica z bazowym xone sa fpsy. A ogrywalem na ps5 wiec mialem taka sama wersje jak Soul i ta gra nawet kurwa nie miala prawa ukazac sie w takiej formie.
Bledy, bugi, glitche, crashowanie i wyjebka do menu glownego, zawiechy konsoli, akcje cdp na pysk, wypierdolenie z pss, 1.8 user score, pozwy zbiorowe, wielkie jebane klamstwo oparte na ryju Keanu, te cudowne porownywania 20letnich gier z lepsza fizyka na yt, fabularnie kasztan, rpg bez konsekwencji decyzji wiec zmienili na akcyjniaka i tak dalej i tak dalej...ALE MIE BYLO TAK ZLE BO SOULOWI GRALO SIE SPOKO GLOWA DO GORY REDZI

No kurwa mi sie w nba tez gra spoko ale jednak jestem swiadomy w co sie wpierdalam co roku a tutaj jak widac jedna wielka impreza i robienie mesjasza. Ta gra ze wszystkimi swoimi spierdoleniami to 5/10 max nawet dzisiaj

Ale wiesz ze wersja na PS5 była gorsza od tej na Series X?

Opublikowano

schabek: Jebany Cyberpunk, spierdolina na 5/10, gówno jebane, szkoda czasu.

także schabek:

61941D3F-0827-4D6F-8F4D-3F04ABBA2263.thumb.jpeg.26390ec265351fd89345f05ce03529b2.jpeg

Opublikowano
28 minut temu, schabek napisał:

Przy GodStation 5 od japonskich wirtuozow to ten xbox wyglada jak smietnik niestety. Ja musialem je postawic dalej od siebie bo mi obrzydzalo design pleja. Ale git, kolejny klap multiplatformowiec z otwartym umyslem. A boty? No wlasnie.

To taka chwilowa konfiguracja. Normalnie plejke mam tak ustawiona, ze sąsiad 3 bloki dalej obczai jakie cudo mam obok tvka. Xbox poszedł za subwoofer żeby wstydu nie było. Kurwa autentycznie, co jest najgorsze z retrosem póki co to ten skurwialy pad. Nie mogę się przestawić po obcowaniu z cudem techniki rodem z Japonii. Trzeszczy to, klika, łapy się pocą, a idźcie w chuj z tym dziadostwem.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Była. 

Nie byla

Opublikowano

Najlepsza rekomendacja dla Xboxa?

Wszystkie klapy z CW kupiły Xboxa Series X

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.