Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak, 349 PLN za 8 godzin

Opublikowano

Kurwa na tym retroboxie to fajny jest ten feeling retro. Te wszystkie okienka, nieintuicyjne menu itd. chyba celowo stylizowali na lata 90. Ps5 przenosi w przyszłości, retrobox cofa do przeszłości i nie powiem, to tez jest fajne!

Opublikowano

PS5 przenosi w przyszłość tak mocno, że zostawia gry, pomimo tego, że się je usunęło.

Opublikowano

Niezły masz wzór do cytowania i naśladowania:dynia:

3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

PS5 przenosi w przyszłość tak mocno, że zostawia gry, pomimo tego, że się je usunęło.

Opublikowano
58 minut temu, schabek napisał:

Cyberpunk cudo xD i to wojowanie wersja na xsx gdzie roznica z bazowym xone sa fpsy. A ogrywalem na ps5 wiec mialem taka sama wersje jak Soul i ta gra nawet kurwa nie miala prawa ukazac sie w takiej formie.
Bledy, bugi, glitche, crashowanie i wyjebka do menu glownego, zawiechy konsoli (...)

Nie...wersja na xsx to nie tylko fps.

Wersje zarówno na poprzednią generację jak i na PS5 znacznie odbiegają choćby zaludnieniem miasta i natężeniem ruchu ulicznego co ma ogromne znaczenie dla wiarygodności miasta, a co za tym idzie klimatu.

Co do błędow to przez ponad 90 godzin gra mi sie zawiesiła dosłownie 2 razy.

Opublikowano

Przypominam, że klapy kupują XSX tylko IRONICZNIE żeby wzmóc w sobie tę nienawiść do marki jak Witia w "Samych Swoich" do kargulowej  córki :yao:

Cytat

Raven to wciąż żywa legenda forum, a o tobie bezbeku bajkopisarzu forum zapomnie w 3 minuty po tym jak wyjdziesz z CW. Tak więc morda i hamuj bajerę.

Edytowane przez dee

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Jeśli dla Ciebie cytowanie kogoś z TT jest równoznaczne z byciem takiej osoby wzorem do naśladowania to współczuje, po raz kolejny, logiki jaką się kierujesz :)

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jeśli dla Ciebie cytowanie kogoś z TT jest równoznaczne z byciem takiej osoby wzorem do naśladowania to współczuje, po raz kolejny, logiki jaką się kierujesz :)

To akurat jest bardzo logiczne. Ale ty pewnie wiesz lepiej:)

21 minut temu, dee napisał:

Przypominam, że klapy kupują XSX tylko IRONICZNIE żeby wzmóc w sobie tę nienawiść do marki jak Witia w "Samych Swoich" do kargulowej  córki :yao:

Raven to wciąż żywa legenda forum, a o tobie bezbeku bajkopisarzu forum zapomnie w 3 minuty po tym jak wyjdziesz z CW. Tak więc morda i hamuj bajerę.

Dobrze Janie

27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurcze, trzeba świeżej krwi tutaj, bo zaraz nie będzie żadnego niebieskiego bez Xboxa.

Proponuje jednak wymienić szeregi zielone. Bo to co ostatnie te przgrywy prezentują to poziom co najwyżej nowego xboxa

Opublikowano

Czyli skoro ciągle mnie cytujesz to jestem dla Ciebie wzorem do naśladowania? Oooo :nosacz3:

Opublikowano

Lisciu klasyczny shellshock, zdrada przyszła z najmniej oczekiwanej strony. Normalnie krwawe gody w CW :xboss:

Opublikowano

a co powiedzieć o relacji izona z paolo :obama:

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Czyli skoro ciągle mnie cytujesz to jestem dla Ciebie wzorem do naśladowania? Oooo :nosacz3:

W twoim przypadku jest tak że bardziej spoglądam z zazdrością w twoją stronę:)

Opublikowano

:xboss:

:xboxssie:

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

exact autorytetem Liścia?

Co za zwrot akcji.

Może jakby chciał się zabić XD

edit: kuzwa, myslałem że połączy posty :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Czyli jak na dzień dzisiejszy? Boty dalej plączą grając w swoje przestarzałe Xboxy a niebiescy zagrywają na nowej generacji? Tak myślałem, szkoda trochę ich :xboxssie:

Opublikowano

No niestety, klapom z rozrywek zostało obecnie albo:xboxssie:albo zakup jedynego istniejącego nextgena czyli XSX

Opublikowano

Wincyj sprzętów, a jedyny kontakt z grami to wklejanie screenshotów w cw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.