Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

i te zielone ameby będą klaskać pod indory za 4 zł i niszczyć branże :shotgun: sony niech zayebie ich blockbusterami.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Czyli potwierdzasz, że stare chłopy tutaj podniecające się Mario i Animal Crossing dla 5+ to umysłowi wykolejnicy? Tak ich widzę:

https://cdn3.whatculture.com/images/2015/04/Adult-baby-Tumblr-600x338.jpg

Nintendo umie w gry dla dzieci i dorosłych jednocześnie. Co mnie obchodzi, że biegam pedziem w czerwonej, bądź zielnej czapce, skoro gameplay jest wyborny?

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

Bociarze zajarani jebanymi indykami jak psychonauts 2

Psychonauts 2 to nie indyk czyli gra niezależna. Gra jest finansowana i powstaje przy wsparciu Xbox Game Studios

próbujmy zachować jakiś merytoryczny poziom dyskusji i umiejmy się posługiwać podstawowymi terminami

Opublikowano

Nie jarać się psychonauts 2? No myślę że jak jest się klaperskim odpadem który nie grał w jedynkę to jest to możliwe  :)

Opublikowano

Czaicie? Klapy dostaja kurwicy jak wychodzi ex 9/10 bo jestesmy nieprzyzwyczajeni do gier gorszych niz 10/10 albo 10-/10 ale boty chuj tam nie maja wymagan co bedzie to bedzie wazne ze jest vrr i 4k/120fps w watch dogs 2 ogra sie na hd ready a moze jak babka sie zawinie na tamten swiat to w spadku tv full hd do tego czasu nie miejmy oczekiwan

DNO JEBANE

Opublikowano

psychonauts to yebany syf z portalu gdzie zrzucają się drobniakami bo nikt nie chciał wydać ich gry:dynia: tim schafer miał yebanego farta, że spencer szukał randomowych studiow aby szybko ktoś klepał indory do passa.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Psychonauts 2 to nie indyk czyli gra niezależna. Gra jest finansowana i powstaje przy wsparciu Xbox Game Studios

próbujmy zachować jakiś merytoryczny poziom dyskusji i umiejmy się posługiwać podstawowymi terminami

A ja proponuje na forum o grach oczekiwac gier bo od prawie 20 lat jestescie memem branzy a macie sie za niewiadomo kogo

Opublikowano

Najważniejsze że i tak będzie lepszą grą niż ten yebany ratchet dla furasów i innych kamilków:nosacz3:

Opublikowano

A07C1181-2105-4212-8705-2AA380C2E59C.jpeg.7800894eacfc2db340230a4e616be7a8.jpeg

xD juz pomijajac ze o psychonauts rozmawiamy czysto humorystycznie to przypomne ze to multiplatform. Boty przypisujace sobie punkcik za multika xdddddddddddddddddd Co nastepne? Bedzie traktowac ubi i ea gierki jak swoje? Mam nadzieje ze akurat w tym przypadku beda ekskluzywne na xboxa

Opublikowano

Z resztą, o czym my tu mówimy: klapy już 777 stron pierdolą jaki ten Xbox jest straszny, memiczny, w ogóle gówno i jak można na tym grać po czym zapierdalają do providenta po kwit na kupno BeastBoxa XDDDD Xbox wygrał bez gier, a co to będzie jak już zaczną je wydawać? :obama: 

edit: szkrabek, a co mnie obchodzi, że to multiplatforma? XDD The Outer Worlds też jest multiplatem, a dawno nie grałem w tak dobrego RPGa, a z XGP smakuje jeszcze lepiej. :banderas:

Opublikowano

Haha gierka z ps2 źle wygląda haha

8d6.jpg

Opublikowano

Przecież te ludzkie odpady bez honoru zasłaniają się grami z pc to naturalnym jest, że będą też rzucać multiplatformami. 

Opublikowano

Jezeli ktos tu sie zastanawia nad kupnem xbox to polecam series s. To tak samo wyjebane pieniadze w bloto ale przynajmniej polowa tego co za xsx

Opublikowano

Aa-ale kena i ratchet... Ja muszę ograć te perły!  :kaz:

Opublikowano

Jeszcze brakuje aby te dzieci co w tamtych czasach srały w pampersy pierdolyly o tym, ze psychonauts to jakaś legenda branży :dynia: 

Opublikowano

Psychonauts może nie, ale Tim Schafer już jak najbardziej.

ale skąd ma o tym wiedzieć ktoś kto edukację grową zaczął i skończył na PlayStation? :dynia: 

a najlepsze, że niektórzy się jeszcze tą ignorancją chełpią :pawel: no kabaret z tymi klapami, ale taki polski bo dostara głównie żenaduwy i smutku 

Opublikowano

Tim Schafer legenda branży :dynia: chyba legenda żebrania na kickstarterze, żeby nie wbić zębów w ściane bo nikt nie chciał grać w jego gowna. Oto lista gier od tej legendy branży :dynia:

2005 Psychonauts Microsoft Windows, OS X, Linux, PlayStation 2, Xbox Majesco Entertainment, Dracogen, Double Fine
2009 Brütal Legend PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Linux Electronic Arts, Dracogen, Double Fine
2010 Costume Quest PlayStation Network, Xbox Live Arcade, Microsoft Windows THQ, Dracogen, Double Fine
2011 Stacking PlayStation Network, Xbox Live Arcade, Microsoft Windows THQ, Dracogen, Double Fine
2011 Iron Brigade Xbox Live Arcade, Microsoft Windows Microsoft Studios
2011 Sesame Street: Once Upon a Monster Xbox 360 + Kinect Warner Bros. Interactive Entertainment
2012 Double Fine Happy Action Theater Xbox Live Arcade + Kinect Microsoft Studios
2012 Middle Manager of Justice iOS, Android Dracogen, Double Fine
2012 Kinect Party Xbox Live Arcade + Kinect Microsoft Studios
2013 The Cave Linux, OS X, Microsoft Windows, PlayStation Network, Nintendo eShop, Xbox Live Arcade Sega
2013 Dropchord Microsoft Windows i OS X + kontroler Leap Motion, Ouya, iOS, Android Dracogen, Double Fine
2013 Spacebase DF-9 Microsoft Windows, OS X, Linux Indie Fund, Steam Early Access, Double Fine
2013 Autonomous Microsoft Windows + kontroler Leap Motion Double Fine
2013 My Alien Buddy PlayStation 4 + PlayStation Camera Sony
2013 Broken Age Microsoft Windows, OS X, Linux, iOS, Android Kickstarter[15], Double Fine
2014 Massive Chalice Microsoft Windows, OS X, Linux Kickstarter[11], Double Fine
Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

juz pomijajac ze o psychonauts rozmawiamy czysto humorystycznie to przypomne ze to multiplatform.

ej ale powiedz co mnie interesuje że gierka wychodzi na Małża?

Całkowicie nie rozumiem tego kultu ekskluzywności.

Dla mnie liczy się że Xbox Game Studios razem z legendą branży Timem Schaferem robi legancką gierkę, w którą ogram Day One w abonamencie Xbox Game Pass, a to czy tytuł ten wyjdzie na PS5 czy Stadie czy lodówki to  lata mi koło nosa.

Szczerze mówiąc to nawet ciesze się że posiadacze innych platform również będą miały okazję zagrać w kontynuacje genialnej platformówki.

Opublikowano

Xboty prują się o Psychonauts? Oj betatesterzy cyberpunka jak nisko trzeba upaść, ten tylko się dowie co xboxa kupi

Dzisiaj MS zaprezentuje po co kupił tyle studiów hahahaha INDIE SHOWCASE POWTARZAM INDIE SHOWCASE XDXDXDXDX KUWA ZIELONE ROBACTWO..

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Całkowicie nie rozumiem tego kultu ekskluzywności.

Ja też nie, ale tak mają niewolnicy marki którzy muszą usprawiedliwiać sobie zakup sprzętu lub tytułu jakimś fikcyjnym, nietrwałym statusem wyłączności. Najśmieszniejsze jest jednak to, że Ci ludzie mówią potem o jakiś smyczach i toczą bekę z ekosystemu, sami dumni, że gry wychodzą jedynie na ich system.

W świecie realnym Matrix to film, w niebieskim kurwidole Matrix to rzeczywistość.

Opublikowano

Wystarczy nowa gra twórców zayebistego meksykańskiego wrestlera z premiera day one w godpassie i nie będzie co zbierać z tych waszych cinematikow. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.