Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

no ameby nie rozumieją ekskluzywności a potem lecą wykupić hbo bo tylko tam jest gra o tron :dynia: co spencer zrobił za kisiel w mózgu tym dzieciakom :frog: canal+ też pewnie debile, że tylko u nich jest premier league :frog:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Rozumiemy co ma zapewnić ekskluzywność. Nie rozumiemy natomiast czemu ameby Twojego pokroju cieszą się z tego że w grę którą lubisz nie może pograć większa liczba osób. Klapy to takie debile :pechowiec::lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

ie rozumiemy natomiast czemu ameby Twojego pokroju cieszą się z tego że w grę którą lubisz nie może pograć większa liczba osób. Klapy to takie debile :pechowiec::lapka:

i to właśnie taka ameba jak ty nie rozumie, że konsole można kupić i zagrać w te gry jednak :dynia: wystarczy wyjąć głowę z zielonej dupy i zasmakować gameingu najwyższych lotów:banderas:

Opublikowano

Zasada jest prosta. Chcesz pograc w najwieksze hity playstation to zapierdalasz do sklepu po playstation. To jest elitarnosc

Opublikowano

wiecznie zakompleksione na punkcie eksów bólodupce będą tu płakać bo nie zagrają w gry bez sprzetu na które są dedykowane :dynia: 

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Zasada jest prosta. Chcesz pograc w najwieksze hity playstation to zapierdalasz do sklepu po playstation. To jest elitarnosc

Całe szczęście wychodzimy już ze średniowiecza i można ogrywać je albo w PSNow albo w najlepszej jakości na PC. :) 

Nim się niektórzy zesrają, posłuchajcie: dostaję możliwość ogrania fantastycznego tytułu jakim jest Death Stranding w satysfakcjonującym mnie klatkarzu, a ja za udany port płacę pieniążki dla Pana Kojimy i Sony. Więcej pieniędzy na gry i więcej gier na PC i Plejkę.

Układ typu win-win.

Opublikowano
37 minut temu, PanKamil napisał:

Tim Schafer legenda branży :dynia: chyba legenda żebrania na kickstarterze, żeby nie wbić zębów w ściane bo nikt nie chciał grać w jego gowna. Oto lista gier od tej legendy branży :dynia:

Ale Brutal Legend to Ty kolego z niebieskiego obozu, szanuj. :notsure:

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Zasada jest prosta. Chcesz pograc w najwieksze hity playstation to zapierdalasz do sklepu po playstation lub PC. To jest elitarnosc

Poprawiłem.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Poprawiłem.

To popraw sie jeszcze raz i sprawdz co wyszlo na pc. Potem mnie obudz jak wyjda faktyczne hity a nie drugoligowce

Opublikowano

Teraz czekaj czy po 3 latach sony da dana gre na pc czy też nie :dynia: boty to takie debile, ze jednak nie zdziwi mnie jak któryś zlozy pc do grania w gry playstation :dynia:

Opublikowano

Klapy przerażenie w oczach i damage control z powodu pokazu INDYCZKÓW na Xboksa :xboss:

Takie czasy nastały, że nawet indyczki na najpotężniejsza konsole w historii ludzkości XSX orają pleykę 5 niczym pług sześcioskibowy glebę na wiosnę.

Nie ma co owijać w bawełnę, dominacja Xboksa jest porażająca.

A klapów ubywa w temacie w zastraszającym tempie :obama:

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Teraz czekaj czy po 3 latach sony da dana gre na pc czy też nie :dynia: boty to takie debile, ze jednak nie zdziwi mnie jak któryś zlozy pc do grania w gry playstation :dynia:

Nie nie, źle myślisz. Po prostu po 3 latach wyszła faktycznie dokończona gra, a nie 30 klatek w udawanym 4K.

6 minut temu, schabek napisał:

Potem mnie obudz jak wyjda faktyczne hity a nie drugoligowce

Cudowna kontrola strat. :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Oho czyli ruda i kurier to nagle średniaki? 

kurier był zawsze średniakiem :lapka: 

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Oho czyli ruda i kurier to nagle średniaki? 

Ruda i kurier nie sa nawet blisko gier od ND, Kratosa czy GT jesli chodzi o tradycje i wartosc samej marki dla fanow playstation. Nie przyjely sie tez tak dobrze jak nowosci typu GoT czy Spiderman ktore day one weszly do topu. 

Jezeli playstation straci cos wartosciowego dla fana to wtedy mnie obudzcie. Do tej pory nie stracilo.

Opublikowano

No Ruda niewiele lepsza, owszem grafika i HDR mega ale reszta xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No gra działa tak jak sprzęt pozwalał :notbad:

Skoro pc po 3 latach od premiery jest mocniejszy to trudno aby dzialala tak samo :dynia:

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

GoT (...) ktore day one weszly do topu

:pawel: kisnę

Średnia 83 na MC, głosy graczy i branży, że to faktycznie jedynie reskin Assassin's Creed w Japonii i kolejna sztampa, ale nie wyszło na PC, więc day1 topka dla schabka :dynia: 

Opublikowano

Swoją drogą sony wreszcie robi to co nintendo:banderas: biorą swoje ip i wrzucają na duży ekran aby wbić swoje marki w głowy nawet niegraczy ale do popkultury:banderas:  Już niedługo ip sony będą mocniejsze niż kiedykolwiek.

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

No Ruda niewiele lepsza, owszem grafika i HDR mega ale reszta xDDDDDDDDDDDDDDD

Ciekawe czy ktokolwiek w pelni wladz umyslowych wybiera gierki ze wzgledu na dobry lub zly HDR czy to tylko takie ananasy u zielonych

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zakisil to jak dotad Spencer ogora w was wszystkich, sympatyczny podlasianinie :) Tsushima skradla serca milionow wydzierajac sobie razem z TLOU wszystkie nagrody za ten rok

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Średnia 83 na MC, głosy graczy i branży, że to faktycznie jedynie reskin Assassin's Creed w Japonii i kolejna sztampa, ale nie wyszło na PC, więc day1 topka dla schabka :dynia: 

Dla mnie got to nie topka, ale swiat na punkcie tej gry doslowanie zwariowal wiec trzeba to uszanowac

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Dla mnie got to nie topka, ale swiat na punkcie tej gry doslowanie zwariowal wiec trzeba to uszanowac

Na Skyrim i Fortnite też, ale to nie znaczy, że będę mówił, że to gry wybitne, bo nic o tym nie świadczy. Popularność nie jest gwarantem jakości.

Opublikowano

Już niedługo botom będzie pękać dupsko jak po senasie ghost of tsushima movie całe rodziny będą szły prosto z kina do media marktu po świeżutkie ps5 aby jeszcze bardziej zagłębić to IP:banderas: a to dopiero początek góry lodowej bo smażą parę filmów i tlou we współpracy z hbo które jako jedyne dba o jakiś poziom swoich produkcji zamiast rzucać tylko dużetowym gównem jak netflix.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.