Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

gdy można tak zwyczajnie po ludzku pójść do sklepu po Switcha.

Całe szczęście z dwóch gier które interesują mnie na Switcha Octopath wylądował na Xboxie, a Axiom Verge 2 powstaje też na PC. :obama: 

@izon poprzednia wersja była spoko, nie ma co przedobrzać :lapka: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście z dwóch gier które interesują mnie na Switcha Octopath wylądował na Xboxie, a Axiom Verge 2 powstaje też na PC. :obama: 

@izon poprzednia wersja była spoko, nie ma co przedobrzać :lapka: 

Mam podobnie z Cupheadem i dwoma częściami Ori :obama:

Opublikowano

Boty poyeby rozwodnione jak gówno po wódce i torcie na 3 sprzęty (konsola, pc, chmura) piszą ze exy nikogo. A sami kurwa klaszczą tymi małymi kutangami jak się pojawi cień szansy ze coś z tej gównostsajni od bety coś im wypuści ekskluzywnego - chuja wypuści, niszczycie gierkowo konsolowe. Niskie oczekiwania - marne efekty. 

Opublikowano

To się zgodzę, jak tylko pojawił się cień szansy na exy od Bethesdy to niekóre Boty ospermiły ekran z podniecenia.

Opublikowano

@zdrowywariat przez ciebie kupiłem dziś Switcha...

Jestem gamingowo kompletny. Nadkonsola PS5 i Switch.ba5d5be240a9ceb0787e1ce133936b55.jpg

Opublikowano

No ale tylko na złość klapom z cw   :kaz: ja mam nadzieję że to nie będą exy bo większą satysfakcją będzie oglądanie jak niebieskie małpy będą płacić za te gry 3 i pół bomby xDD

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty poyeby rozwodnione jak gówno po wódce i torcie na 3 sprzęty (konsola, pc, chmura) piszą ze exy nikogo. A sami kurwa klaszczą tymi małymi kutangami jak się pojawi cień szansy ze coś z tej gównostsajni od bety coś im wypuści ekskluzywnego - chuja wypuści, niszczycie gierkowo konsolowe. Niskie oczekiwania - marne efekty. 

Status exa potrzebny jest mi tyle, żeby utrzeć nosa niebieskim karaluchom, ale generalnie poteżnie wbijam w to lagę. Fakt, że TOW wyszło na każdy sprzęt w żaden sposób nie umniejsza temu jak świetnie bawię się w tej grze na PC.

Opublikowano

Serio kilkuletnie Mario Oddysey kosztuje nadal 238zł? xddd

dobrze, że emulator switcha działa już na laptopie z biedronki.

Opublikowano
9 minut temu, WisnieR napisał:

Jestem gamingowo kompletny. Nadkonsola PS5 i Switch.ba5d5be240a9ceb0787e1ce133936b55.jpg

Ile dobra, jeszcze Zeldunia by się przydała. Miłego grania :).

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Serio kilkuletnie Mario Oddysey kosztuje nadal 238zł? xddd

dobrze, że emulator switcha działa już na laptopie z biedronki.

Gry Nintendo nie tracą na wartości, bo są tak dobre :obama:

Opublikowano
29 minut temu, WisnieR napisał:

Znakomite uzupełnienie generacji :)

Opublikowano

Ile dobra, jeszcze Zeldunia by się przydała. Miłego grania smile.gif.
Akurat nie było na półce, a to po prostu wziąłem tak na rozruch. AC dla mnie i żony żeby polatać razem, a Marian do luźnej gry. Wiadomo, że na półce w sieci najdrożej i następne tytuły już będę raczej szukał jak najtaniej albo używki, ale z tego co widzę to gry Nintendo trzymają cenę i używki to można kupić co najwyżej 20zł taniej niż w sklepie....
Opublikowano
19 minut temu, WisnieR napisał:

Akurat nie było na półce, a to po prostu wziąłem tak na rozruch. AC dla mnie i żony żeby polatać razem, a Marian do luźnej gry. Wiadomo, że na półce w sieci najdrożej i następne tytuły już będę raczej szukał jak najtaniej albo używki, ale z tego co widzę to gry Nintendo trzymają cenę i używki to można kupić co najwyżej 20zł taniej niż w sklepie....

Tylko dbaj, bo nie wiadomo, czy nie będzie trzeba wymienić na Święta na Switcha 2 i BOTW2. Nie, nie zrobiłeś źle, że nie poczekałeś, bo nie ma na co czekać, kiedy można grać już :).

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolałbym już 3DSa albo Vitę.

Nie ściemniaj, wiem że już powoli czujesz tego bluesa, tylko potrzebujesz impulsu :obama:.

Opublikowano

klapy już ze sraką w statusach, ja wiem, że nawet gry indie na Xboxa są zagrożeniem dla past genowych gierek na PS5, ale spokojnie

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

Nie ściemniaj, wiem że już powoli czujesz tego bluesa, tylko potrzebujesz impulsu :obama:.

Naprawdę niezbyt - Pokemony są najgorsze w serii, sam Switch jest dla mnie za duży i naprawdę nie mam czegoś co by sprawiło, że MUSZĘ go mieć. Z drugiej strony mam bardzo duże zaległości na Vicie i (3)DS-ie i w tym kierunku poszukuję sprzętu.

Opublikowano

no za kwadrans kolejna konfa ms! Czego oczekujec... A nie kuwa sorry:ragus: nic nie oczekujcie bo jeszcze urazicie jakiegoś fana xboxa, że macie oczekiwania wobec tej konsoli:ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.