Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

gdy można tak zwyczajnie po ludzku pójść do sklepu po Switcha.

Całe szczęście z dwóch gier które interesują mnie na Switcha Octopath wylądował na Xboxie, a Axiom Verge 2 powstaje też na PC. :obama: 

@izon poprzednia wersja była spoko, nie ma co przedobrzać :lapka: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście z dwóch gier które interesują mnie na Switcha Octopath wylądował na Xboxie, a Axiom Verge 2 powstaje też na PC. :obama: 

@izon poprzednia wersja była spoko, nie ma co przedobrzać :lapka: 

Mam podobnie z Cupheadem i dwoma częściami Ori :obama:

Opublikowano

Boty poyeby rozwodnione jak gówno po wódce i torcie na 3 sprzęty (konsola, pc, chmura) piszą ze exy nikogo. A sami kurwa klaszczą tymi małymi kutangami jak się pojawi cień szansy ze coś z tej gównostsajni od bety coś im wypuści ekskluzywnego - chuja wypuści, niszczycie gierkowo konsolowe. Niskie oczekiwania - marne efekty. 

Opublikowano

To się zgodzę, jak tylko pojawił się cień szansy na exy od Bethesdy to niekóre Boty ospermiły ekran z podniecenia.

Opublikowano

@zdrowywariat przez ciebie kupiłem dziś Switcha...

Jestem gamingowo kompletny. Nadkonsola PS5 i Switch.ba5d5be240a9ceb0787e1ce133936b55.jpg

Opublikowano

No ale tylko na złość klapom z cw   :kaz: ja mam nadzieję że to nie będą exy bo większą satysfakcją będzie oglądanie jak niebieskie małpy będą płacić za te gry 3 i pół bomby xDD

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty poyeby rozwodnione jak gówno po wódce i torcie na 3 sprzęty (konsola, pc, chmura) piszą ze exy nikogo. A sami kurwa klaszczą tymi małymi kutangami jak się pojawi cień szansy ze coś z tej gównostsajni od bety coś im wypuści ekskluzywnego - chuja wypuści, niszczycie gierkowo konsolowe. Niskie oczekiwania - marne efekty. 

Status exa potrzebny jest mi tyle, żeby utrzeć nosa niebieskim karaluchom, ale generalnie poteżnie wbijam w to lagę. Fakt, że TOW wyszło na każdy sprzęt w żaden sposób nie umniejsza temu jak świetnie bawię się w tej grze na PC.

Opublikowano

Serio kilkuletnie Mario Oddysey kosztuje nadal 238zł? xddd

dobrze, że emulator switcha działa już na laptopie z biedronki.

Opublikowano
9 minut temu, WisnieR napisał:

Jestem gamingowo kompletny. Nadkonsola PS5 i Switch.ba5d5be240a9ceb0787e1ce133936b55.jpg

Ile dobra, jeszcze Zeldunia by się przydała. Miłego grania :).

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Serio kilkuletnie Mario Oddysey kosztuje nadal 238zł? xddd

dobrze, że emulator switcha działa już na laptopie z biedronki.

Gry Nintendo nie tracą na wartości, bo są tak dobre :obama:

Opublikowano
29 minut temu, WisnieR napisał:

Znakomite uzupełnienie generacji :)

Opublikowano

Ile dobra, jeszcze Zeldunia by się przydała. Miłego grania smile.gif.
Akurat nie było na półce, a to po prostu wziąłem tak na rozruch. AC dla mnie i żony żeby polatać razem, a Marian do luźnej gry. Wiadomo, że na półce w sieci najdrożej i następne tytuły już będę raczej szukał jak najtaniej albo używki, ale z tego co widzę to gry Nintendo trzymają cenę i używki to można kupić co najwyżej 20zł taniej niż w sklepie....
Opublikowano
19 minut temu, WisnieR napisał:

Akurat nie było na półce, a to po prostu wziąłem tak na rozruch. AC dla mnie i żony żeby polatać razem, a Marian do luźnej gry. Wiadomo, że na półce w sieci najdrożej i następne tytuły już będę raczej szukał jak najtaniej albo używki, ale z tego co widzę to gry Nintendo trzymają cenę i używki to można kupić co najwyżej 20zł taniej niż w sklepie....

Tylko dbaj, bo nie wiadomo, czy nie będzie trzeba wymienić na Święta na Switcha 2 i BOTW2. Nie, nie zrobiłeś źle, że nie poczekałeś, bo nie ma na co czekać, kiedy można grać już :).

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolałbym już 3DSa albo Vitę.

Nie ściemniaj, wiem że już powoli czujesz tego bluesa, tylko potrzebujesz impulsu :obama:.

Opublikowano

klapy już ze sraką w statusach, ja wiem, że nawet gry indie na Xboxa są zagrożeniem dla past genowych gierek na PS5, ale spokojnie

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

Nie ściemniaj, wiem że już powoli czujesz tego bluesa, tylko potrzebujesz impulsu :obama:.

Naprawdę niezbyt - Pokemony są najgorsze w serii, sam Switch jest dla mnie za duży i naprawdę nie mam czegoś co by sprawiło, że MUSZĘ go mieć. Z drugiej strony mam bardzo duże zaległości na Vicie i (3)DS-ie i w tym kierunku poszukuję sprzętu.

Opublikowano

no za kwadrans kolejna konfa ms! Czego oczekujec... A nie kuwa sorry:ragus: nic nie oczekujcie bo jeszcze urazicie jakiegoś fana xboxa, że macie oczekiwania wobec tej konsoli:ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.