Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jaki gejowski gangbang wśród pięciu zielonych śmierdzieli:obama: podkręcaja swoje fantazje myśląć, że w ogóle cokolwiek znaczą i w ogóle cokolwiek mogą:yao: a tfu mela w ryj zielonej gejozie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tam widziałem schabek Cię pulsował ze 3 strony temu, uważaj.

Opublikowano

@Pupciotutaj siadaj dzieciaku bo w poważnych działach nikogo nie obchodzi jak sobie wyobrażasz działanie dualsense którego widziałeś na screenie w internecie.

Opublikowano

Zieloni z uporem maniaka wmawiaja mi kryptobociarstwo ale chyba nie skumali ze klamstwo powtorzone 100 razy nie sprawi ze xbox przestanie byc stara kurwa :reggie:

Swoja droga odhaczylbym te dzienne wyzwania w forzie ale autentycznie strach tykac zadymiarke w swietle ostatniej fali awaryjnych xboxow. Trzymajcie sie tam w redmond ja wracam do ps5 rozwiazywac kryminalne zagadki w Sherlocku kupionym za 7zl w najlepszym cyfrowym sklepie z gierkami :banderas:

Opublikowano

Chuj mnie to obchodzi. Wole zaplacic sony niz wziac za darmo od microsoftu

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

@Pupciotutaj siadaj dzieciaku bo w poważnych działach nikogo nie obchodzi jak sobie wyobrażasz działanie dualsense którego widziałeś na screenie w internecie.

idź się ku,rwa zastanów czy mikrofon w DebilSensie nie ożywi dmuchania w pady

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

boli mnie, że niebiescy od 4 generacji próbują sobie wmówić, że Sony robi najlepsze pady

Może sony nie robi najlepszych padów ale za to robi o wiele lepsze pady niż microsoft do xboxa. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nie dziwie się. Ja jakos przeboleję ten plastikowy syf do chujoboxa od czasu do czasu ale grać na tym cały czas? Porażka nie życie.

Opublikowano

Nie, sony teraz zrobilo najlepszego pada w historii branzy i tyle a wy przez pol roku nie mozecie tego przetrawic

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

boli mnie, że niebiescy od 4 generacji próbują sobie wmówić, że Sony robi najlepsze pady

Od 4 generacji nie. Od tej z cała pewnością tak.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Może sony nie robi najlepszych padów ale za to robi o wiele lepsze pady niż microsoft do xboxa. 

dokładnie to o czym mówiłem XDDDD

wstawać klapy, ZESRALIŚCIE się

1 minutę temu, schabek napisał:

Nie, sony teraz zrobilo najlepszego pada w historii branzy i tyle a wy przez pol roku nie mozecie tego przetrawic

wrzucanie losowych bzdur do pada nie czyni go najlepszym

to samo gadanie to było przy żyroskopie i touchpadzie "ŁOOOOO ZIELONE KARACZANY TERAZ BĘDZIE REWOLUCJAAAAA", no ale spoko WIBRACJE Z TELEFONU zrewolucjonizują branżę :dynia:

Opublikowano

Te 3 cymbały mają zamiar spędzić tutaj życie?

Opublikowano

Ból dupy o pada jest gigantyczny:banderas:wystarczy o nim wspomnieć a dziecko z podlasia biega za tobą :banderas: Sony robisz to dobrze:xboss:

Pamiętajcie zielone bólodupce, że żadne pringelsy nie wynagrodzą wam tego, że trzymacie w dłoniach chinskie gówno które trzeszczy jak tylko weźmiesz je w ręce :xboxssie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

hipokryzja klapów cz. 2137

Forza Horizon 4 z ulepszeniami na XSX? HAHAHAHAHA DAJCIE COŚ NOWEGO

Gears 5 z ulepszeniami na XSX? PFFFFF, PUDZIANY PO RAZ 14243 ILE MOŻNA

Death Stranding z ulepszeniami na PS5?

ŁOOOO KURWA DAWAĆ MI TO TEN OPÓR NA SPUSTACH, CÓŻ ZA INNOWACJA

Opublikowano
47 minut temu, schabek napisał:

Wole zaplacic sony niz wziac za darmo od microsoftu

Mozna CW zamykać.

Nic tak klapom nie smakuje jak kutas Ryana.

Opublikowano
37 minut temu, MYSZa7 napisał:

hipokryzja klapów cz. 2137

Forza Horizon 4 z ulepszeniami na XSX? HAHAHAHAHA DAJCIE COŚ NOWEGO

Gears 5 z ulepszeniami na XSX? PFFFFF, PUDZIANY PO RAZ 14243 ILE MOŻNA

Death Stranding z ulepszeniami na PS5?

ŁOOOO KURWA DAWAĆ MI TO TEN OPÓR NA SPUSTACH, CÓŻ ZA INNOWACJA

Najlepsze, ze nikt tak nie napisał. Widać już desperację. Zielone Karakany same wywołują temat, na który posiadacze Sonki maja wyjebane. Znowu wrzucają na ps5 zajebiscie wyglądająca i chodząca grę? Spoko no big deal po prostu codzienność.

Opublikowano
59 minut temu, MYSZa7 napisał:

ŁOOOO KURWA DAWAĆ MI TO TEN OPÓR NA SPUSTACH

Opór na spuście? Brzmi jak tytuł kolejnej odsłony CW.

Tylko, że kolejnej odsłony CW już nie będzie. Zwycięstwo marki Xbox jest BEZAPELACYJNE :xboss:

Opublikowano

Najlepszy pad na świecie?

Elite Series 2 :xboss:

Opublikowano

Games with Gold, idealna konkurencja dla Plusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.