Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

jeśli chodzi o nextgenową graficzkę to nie wiem czy coś jest w stanie przebić to 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Najwyższy czas, żeby MS wypuścił jakiegoś graficznego killera, który zamknie mordy wszystkim,  w tym mi.

MFS to będzie z pewnością szczyt graficzny na najbliższe lata, ale raczej czekałbym na to co wysmaży Playground.

Opublikowano

W dupce mam kiler graficzne jak to oznacza 30 fps.

Opublikowano

No okej, ale jak to wyjdzie to polecę sobie na Rodos czy do Londynu i po paru dniach gierka się znudzi. To raczej benchmark. Poważne latanie samolotem na padzie, no nie bardzo.

Opublikowano

No ale sam pytałeś o killera graficznego, a nie o grę przy której spędzisz setki godzin :dunno:

Opublikowano

A potem Bełchatów :mevek:

Opublikowano

Swinta i po swintach, zieloni dwa dni szukali jajeczka z gierka w ogrodzie ale pechowo jedyne jaja jakie znalezli to te spencera wplatujac sie w brode miedzy nimi a dupa podczas oralnych igraszek z sympatycznym Philem. Biedaki odrzucone przez swiat gamingu pierdola cos ze tlou2 wyglada gorzej niz ten crap jebany gearsy xDDDDDDDDDDDD

Niebiescy? Wracamy na pole walki z pelnym magazynkiem next genowym eksow. Zero polsrodkow, zero litosci dla zielonych pokrak.

Opublikowano

Czy nie miałeś zamknąć mordy na jakiś czas po tym, jak $ony klapów wyruchało z tym MLB? :)

Opublikowano

Ale beka z xszrota xd porty hdmi rozpadają się, napęd rozsypuje się, pad kasztan co sie rozlatuje w dłoniach i do tego konsola się wyłącza sama :dynia: jak można dać się wydymac na takiego szrota :dynia: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

tlou2 grafika? co te dwa niebieskie psy pierdolą xDDDDDDDDDDDDDDDD  

4K/60fps  z One X

EkcQjEFX0AAR7uj?format=jpg&name=4096x409

1440p/30fps z prosiaka

EkcQ2D9XEAA65QD?format=jpg&name=large

I to bez patcha pod nadkonsole, różnica generacji  :banderas:  

Zdaniem klapów, last 2 to poziom wyżej niż gears v, pytanie co mieli na myśli? :nosacz2:

No i FF7 też ładniejszy xDDDDD ładniejszy bo na playstation :yao:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/156134/outriders-zalicza-dobry-start-w-wielkiej-brytanii-83-pudelek-kupili-gracze-na-ps5-i-ps4.html

Pierwsze efekty zabijania rynku pudełek i pójścia w abnonamentoze przez MS i Spencera. Dla Xszczurów już za chwilkę posiadanie gry na własność stanie się obce. Sami się zaorają jak pecetowcy swego czasu.

Opublikowano
12 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nie no, przecież jakby te Gearsy 5 powstały w klasycznej, korytarzowej formie to Sony doganiałoby ten poziom przez pół obecnej generacji. XDDD

no i tutaj znów pojawia się problem "JAKBY" albo "GDYBY"

Opublikowano

Patrząc na to, że połowa gry to korytarz myślę, że jest to przypuszczenie graniczące z pewnością. Przecież G5 wygląda momentami jak gra z następnej generacji, w korytarzach absolutna czołówka graficzna, z mnóstwem dynamiki na arenach. Pisanie, że TLOU2 to jakiś nieosiągalny poziom jest zwyczajnie krzywdzące.

Opublikowano

Jest bzdurą totalną i koniec kropka.

No ale specjaliści z Forum PE przemówili, już nie wspomnę o wyższej rozdzielczość i dwu krotnej liczbie klatek na sekundę.

Przecież jak by taki RDR 2 był korytarzem to aż strach pomyśleć...

Dla mnie najpiękniejsze gry minionej generacji to:

RDR2

Metro Exodus

Last 2 

Gears V

Wiedzmin 3

Ghost of Tsushima

to tak na szybko.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No i już prawie byłbyś wiarogodny gdyby nie te Gears5. Nawet jakbyś FH4 wstawił to by było" No w sumie faktycznie mega wygląda ", a tak to mehh.

Opublikowano

Girlsy :dynia: przecież Ci nieudacznicy nawet animacji nie potrafią zrobić:dynia: tlou 2 zaorało i spuściło w kiblu te popłuczyny po prawilnych gearsach z x360. Nie mają wstydu, żeby ciągle trzepać te girlsy. Do porzygu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

A sprawdzimy sobie nowe przygody Abe’a na Xboxie..... tzn PS5 :xboxssie:

8E6D51EA-257B-4ABB-9026-34974FAE0D5C.jpeg

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.