Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

taka sama magia pewnie jest w Ratchecie ale trzeba sobie jakoś tłumaczyć te 825 GB :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niech Ci magicy się spiesza z tymi sztuczkami bo nie znają dnia kiedy Sony ich zamknie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chyba czas sprzedać swojego XSX, póki można za niego dostać jakąś kasę.

Po wyjściu Ratcheta za XSX będę mógł dostać co najwyżej paczkę chipsów :obama:

Tak, koniec marki Xbox jest pewny, Ratchet ją zayebie.

:asax:

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał:

No ale to wygląda słabo czy się powtarza bo raz piszesz tak raz tak, zdecyduj się.

Powtarza sie = wyglada slabo. Miejscami sterylnie. Odpal sobie Gears 5 w Bomah hotel, a potem Tlou 2 w Serevena hotel. Ogolny brud na scianach i elementach otoczenia, szczegoly takie jak kazde lóżko inaczej poscielone - to sa wlasnie te detale.

Pogodz sie z tym, ze Twoje zdanie to nie prawda objawiona. Koniec i kropka.

Opublikowano
8 minut temu, Lukas_AT napisał:

Powtarza sie = wyglada slabo. Miejscami sterylnie. Odpal sobie Gears 5 w Bomah hotel, a potem Tlou 2 w Serevena hotel. Ogolny brud na scianach i elementach otoczenia, szczegoly takie jak kazde lóżko inaczej poscielone - to sa wlasnie te detale.

No ale raz piszesz, że miejscówki są kopiuj wklej a raz, że w sumie to jest brzydka, więc na prawdę zdecyduj się...

Widzę, że decyzja już jest BRAWO! otóż rozumiem, że ta jedna lokacja wygląda lepiej i tak masz rację mają przywiązanie do detali, ale wiesz co GV też na tym polu słabo nie wypada...

Jak my na forum mamy tak czytać między wierszami, że Powatrza sie = wygląda słabo, to wybacz ale ciężko będzie się dogadać.

I to nie żadna prawda objawiona a moje zdanie, mam obie gry za sobą i wyrobioną opinię na ten temat :nosacz2:

Z którą oczywiście możesz się nie zgadzać a ja to szanuje. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

No ale raz piszesz, że miejscówki są kopiuj wklej a raz, że w sumie to jest brzydka, więc na prawdę zdecyduj się...

Jesli sie powtarza to wyglada sterylnie i brzydko. Argumentuje Ci dlaczego uwazam, ze wyglada brzydko, by nie byc goloslownym. Stoły w hotelu w glownej sali wygladaja jak jakies makiety sklecone na kolanie w 5 minut i te modele sa uzyte w duzej ilosci. Czuje, ze brakuje tu wiekszej ilosci szczegolow. Nie wiem jak mozna prosciei wytlumaczyc. Pustynia tez jest tego przykladem.

Zmieniajac temat, szkoda ze seria nie zostala przy designie jedynki/dwojki. Prezentowalo sie to znacznie lepiej od kolorowej piatki.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
29 minut temu, Lukas_AT napisał:

Nie no porównywanie Gearsów 5 do TLOU 2 pod kątem ogólnej grafiki to niezła beka. Gearsy 5 są ładne, grafika jest ostra jak żyleta ale to zupełnie inny poziom pod kątem detali, szczegółów, wyglądu np. przyrody itd. Porównajcie sobie te sekcje jeżdżone podczas zimy, do zimy w TLOU. Przecież to jakby gry robione na inną generację.

Gearsy 5 bardziej na myśl przywodzą mi FF7 Remake, gdzie jest momentami genialnie, jest kolorowo, ostro, wszystko się fajnie świeci ale przy tym jest sterylnie, powtarzalnie, chwilami bardzo brzydko.

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Nie no porównywanie Gearsów 5 do TLOU 2 pod kątem ogólnej grafiki to niezła beka. Gearsy 5 są ładne, grafika jest ostra jak żyleta ale to zupełnie inny poziom pod kątem detali, szczegółów, wyglądu np. przyrody itd. Porównajcie sobie te sekcje jeżdżone podczas zimy, do zimy w TLOU. Przecież to jakby gry robione na inną generację.

Gearsy 5 bardziej na myśl przywodzą mi FF7 Remake, gdzie jest momentami genialnie, jest kolorowo, ostro, wszystko się fajnie świeci ale przy tym jest sterylnie, powtarzalnie, chwilami bardzo brzydko.

Standardowo dla tego silnika ;)

Opublikowano
30 minut temu, Lukas_AT napisał:

Jesli sie powtarza to wyglada sterylnie i brzydko. Argumentuje Ci dlaczego uwazam, ze wyglada brzydko, by nie byc goloslownym. Stoły w hotelu w glownej sali wygladaja jak jakies makiety sklecone na kolanie w 5 minut i te modele sa uzyte w duzej ilosci. Czuje, ze brakuje tu wiekszej ilosci szczegolow. Nie wiem jak mozna prosciei wytlumaczyc. Pustynia tez jest tego przykladem.

Zmieniajac temat, szkoda ze seria nie zostala przy designie jedynki/dwojki. Prezentowalo sie to znacznie lepiej od kolorowej piatki.

No ale wracasz w to samo miejsce po iluś tam latach to jak ma ta lokacją wyglądać? to już kwestia gustu mi ten zimowy klimat leżał dobrze. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, z Returnalem na pewno się uda!

Returnal to pewnie będzie fajna mała gierka tylko że żaden klaper z tego tematu jej nie ogra 

Opublikowano

No przecież podobno ma być w Plusie w maju/czerwcu? :)

Opublikowano

1440p w grze, która wygląda jak na PS4 no nieźle :obama:

Opublikowano

Miał być nextgen, jest rozdziałka nieobsługiwana natywnie.

Opublikowano

to nawet nie jest juz smieszne :(

a niektorzy kupowali tv 4k specjalnie pod nowa generacje...nie wiem co gorsze zakup tej konsoli czy Tv xD

Opublikowano

Tam oszczędzał, podwoili mu pensję to ma. Szkoda, że pieniądze w błoto przy jego konsolce.

Opublikowano

Co tam śmieszne Xbociury? Tak 30 kwietnia. Tak kolejne pozamiatanie ryjami o glebe zielonymi karaluchami. Tak kolejna gra nowogeneracyjna. Tak na xszczurze dalej takiej nie ma. 

Opublikowano

Oho testy FM8. Znaczyć może to tylko jedno. Pełny online szit content XD HAHA FABLE online, FM8 online XD Zero contentu dla pojedyńczego gracza. XD XD

Opublikowano

zero mózgu dla pojedyńczego kklapa :( 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.