Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

pytanie jak dlugo będą klepać te plejki 4.5 edition ;/

Poza tym - mam nadzieje, ze ktos decyzyjny stwierdzil ze obecne ps5 wyglada jak zabawka z pewexu i zrobią coś dobrego z tym wyglądem

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Też jestem ciekawy kiedy wyjdzie prawdziwe ps5 i to takie które można będzie postawić pod tv A nie w szafie na klucz żeby nie wystraszyć gości

Opublikowano

Już

5 minut temu, oFi napisał:

pytanie jak dlugo będą klepać te plejki 4.5 edition ;/

Już niedługo bo ile można grać w 1080p na takim tv 4K 65". Przecież to wygląda jak rozmaślone gówno. A klapki tak grają choćby w Spidermana bo 60fps RT. PS5pro wyjdzie szybciej niż większość niebieskich sądzi.

Opublikowano
30 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Już

Już niedługo bo ile można grać w 1080p na takim tv 4K 65". Przecież to wygląda jak rozmaślone gówno. A klapki tak grają choćby w Spidermana bo 60fps RT. PS5pro wyjdzie szybciej niż większość niebieskich sądzi.

Myślę, że pro wyjdzie jak M$ wyda w końcu konsole nowej generacji pod nadchodzące hity w 2025 roku.

Opublikowano
34 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Już

Kierwa jak tych półprzewodników nawet do zwyklych pralek nawet brakuje to może to jednak potrwac

Opublikowano
39 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Już

Ej ale Spiderman MM w trybie 60 fps + RT wygląda bardzo dobrze. Trzeba tylko zobaczyć na własne oczy. Jak ktoś liczy na 4k+60fps+ porządny RT na PS5 lub XSX i to jeszcze w grach AAA no to niech czeka na PS5Pro czy XSX2.

Opublikowano

12 terafanków was zayebie !!!

giphy.gif?cid=ecf05e47y37mknlfbvu7wrtd94giphy.gif?cid=ecf05e47y37mknlfbvu7wrtd94giphy.gif?cid=ecf05e47y37mknlfbvu7wrtd94

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

To że klapy nie mają pojęcia o grach to jeszcze można wybaczyć. Ale że są takimi bezbekami to już niewybaczalne.

Opublikowano

Powiedział największy „ adaptacyjny Strasburger” tego tematu, wielki de :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 godzinę temu, łom napisał:

Spiderman MM w trybie 60 fps + RT wygląda bardzo dobrze. Trzeba tylko zobaczyć na własne oczy.

Jeden ziutek wrzucił screeny. Taka tam rozciaptana kołomyja w tym trybie 60/RT. 

khPCGMr.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Żałosny jesteś z tymi screenami. Może jednak najpierw zobacz na żywo. Animację w grach też oceniasz po screenach?

Opublikowano

A co, na żywo wygląda trzy razy lepiej i grafika jest ostra jak żyleta na tv 65"?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
18 minut temu, PIOTR8642 napisał:

A co, na żywo wygląda trzy razy lepiej i grafika jest ostra jak żyleta na tv 65"?

Nie uwierzysz ale większość gier w ruchu prezentuje się lepiej niż na screenshotach (wyjątkiem dla mnie jest np. Ratchet na PS4 w 30fps gdzie przesadzili z motion blurem). Czy grafika jest ostra jak żyleta na tv 65"? Nie wiem bo mam TV 58", ale przez te 2h nawet przez głowę mi nie przeszło że piksele kują w oczy.

Opublikowano

Zniszczyli sobie słuch na ps4 to teraz jadą ze wzrokiem do zestawu :pechowiec:. No jest jeszcze Whisker który wybrał bundle z rozyebaną wątrobą  :pawel:

Opublikowano
30 minut temu, łom napisał:

Nie uwierzysz ale większość gier w ruchu prezentuje się lepiej niż na screenshotach (wyjątkiem dla mnie jest np. Ratchet na PS4 w 30fps gdzie przesadzili z motion blurem). Czy grafika jest ostra jak żyleta na tv 65"? Nie wiem bo mam TV 58", ale przez te 2h nawet przez głowę mi nie przeszło że piksele kują w oczy.

To jeśli większość gier wygląda lepiej w ruchu niż na screenach, to nawet nie chce pytać jak będzie wyglądał Microsoft Flight Simulator na XSX, skoro już na screenach w niektórych ujęciach wygląda prawie jak film. 

dP19bEv.jpg

m4GbXGk.jpg

WxmZEy7.jpg

Opublikowano

Też się zastanawiam bo na PC ma masakryczne wymagania i bardzo wątpię że będzie 4k/60fps + wysokie detale, będą cięcia ciekawe tylko jak duże.

Opublikowano
6 minut temu, łom napisał:

będą cięcia ciekawe tylko jak duże.

Nie będzie samolotu pewnie.

Opublikowano

Microsoft Flight Simulator? To ta gierka, którą boty zawsze odbijają piłeczkę, a w którą każdy z nich pogra 15 minut i wyjebie z dysku?

Opublikowano

Dokładnie ta. Ale wystarczy żeby w niej dali tryb 4K/30fps na XSX i wszystkie exy na PS5 do końca generacji zostaną graficznie pieknie wyjaśnione.

Opublikowano

Piotruś myśli ze w grach gra się w grafikę? Co za typ, kolejny zielony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.