Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To już nie można sobie polatać samolocikiem dla samego podziwiania pieknych widoczków? 

Aaa zapomniałem że w grach na platformie na której grafika rozjeżdza tą na PS5, to nie można.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niebieskie ameby widzą gierkę, w której jest bardziej złożona mechanika niż "wychyl lewy drążek by się poruszać" i "press F to pay respects" i już im system error wywala w tych wyjałowionych ideologią plejstejszyn łbach :reggie:

Opublikowano

Żenujący Żart de odcinek 2087

Opublikowano

Żartem to jest Twoja obecność na forum o gierkach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nieźle, wolne od pracy, a klapy nie grają na swoich Plejakach tylko teoretyzują jak fajnie się gra, gdy w rzeczywistości szkoda koczkodana odpalać.

Co u mnie? Po wczorajszym seansie z Mrocznym Rycerzem naszło mnie na pogranie w Batmana, pamiętam że to były bardzo fajne gry. Szukam w XGP i co? Cyk, jest. Nie tylko świetnie przyjęta przez recenzentów, ale i równie ciepło przez samych graczy. A że film z 2008 i gra z 2015? Nie ograłem, nie obchodzi mnie to. Nie muszę leczyć kompleksów statusem exa czy datą wydania.

Pozdrawiam niebieskie karakany, oby ta miłość do gier płonęła w was tak bardzo jak piszecie o tym w CW. :lapka: 

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Jeden ziutek wrzucił screeny. Taka tam rozciaptana kołomyja w tym trybie 60/RT. 

khPCGMr.jpg

Z pizdy masz te screeny, mam bezpośrednio z PS5 i lukaj tutaj i pokaz mi lepszy Ray Tracing na XSX! Ma jakaś gra w ogóle taki?

6CC884EA-4364-43F3-8546-506FB7828F6F.jpeg

0CE4DD71-3637-47E4-9F8D-E5D6DE7348A1.jpeg

9A74588C-2CC5-4160-B32C-DEFD31109857.jpeg

1AA40D56-ABAB-4ABD-A467-D2FDA4931B77.jpeg

D6E98AF1-DE7D-4476-9605-452881AD0E09.jpeg

56DDCE6D-33A5-4957-AEB7-CCD0A87DF3A0.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Żartem to jest Twoja obecność na forum o gierkach.

Granie we wreckfesta albo w outriders nie można nazwać graniem więc możesz

Spoiler

wypierdalać i weź ze sobą grincha

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 godziny temu, łom napisał:

grach AAA no to niech czeka na PS5Pro czy XSX2.

Czekałem na PS4pro ze ogarną to, co dopiero ogarneli na PS5. 

Sony zamiast zrobić od razu te wersje PS5pro i dac po prostu wyższą cene to znowu będzie sprzedawać półprodukt przez reszte generacji. 

Opublikowano
30 minut temu, LiŚciu napisał:

Żenujący Żart

Z bólem serca stwierdzam, że to nie był żart :notbad:

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

Z pizdy masz te screeny, mam bezpośrednio z PS5 i lukaj

To akurat był screen w 4K z trybu 60/RT. Wrzuć takie i dopiero komentuj.

Opublikowano
8 minut temu, oFi napisał:

Czekałem na PS4pro ze ogarną to, co dopiero ogarneli na PS5. 

Sony zamiast zrobić od razu te wersje PS5pro i dac po prostu wyższą cene to znowu będzie sprzedawać półprodukt przez reszte generacji. 

Ale co mieli niby wrzucić pół roku temu do konsol (zarówno Xa i PS5) żeby było 4k+60fps+RT? AMD jest przynajmniej jedną generację za nVidią jeśli chodzi o RT więc nawet jeśli by dali GPU 2x mocniejsze i 8GB Ramu więcej mogło by być ciężko. Cena by wzrosła do pewnie 800$ a Sony (w przypadku PS3) i MS (w przypadku XOne z kinectem) za mocno się przejechało żeby robić coś takiego.

Opublikowano

Outriders? Kapitalny loot'n'shoot, kilka dni po premierze już jest ogromnym sukcesem. Zdobył serca graczy przemyślanym systemem lootu, bogactwem opcji kustomizacyjnych, satysfakcjonującym strzelaniem, przemyślanym rozwojem postaci bazującym na synergii umiejętności postaci i perków broni. Tłumy na serwerach nie kłamią, to doskonała gra.

Dlaczego się nie dziwię, że dla TEORETYKÓW GEJMINGU to czarna magia i kolejny system error w niebieskich móżdżkach? Niech te janusze już wracają do Uncharted i YouTube :yao:

Opublikowano

Wy tam bijecie się na screeny, ale prawda jest taka, że najlepsza gra o Spidermanie i jednocześnie najlepszy hero sandbox jest na PlayStation. Na Xboxie nawet nie ma nic startu do tego arcydzieła. Bardzo miło wspominam to bujanie się na linie, ta niesamowita zabawa w walce i klimacik mocno w stylu tego co robi kinowy Marvel (w sumie to nawet jest strój Spidey'ego od Tony'ego Starka).

Przecież jak wyjdzie dwójka na bebechach PS5, to nie będzie co zbierać z biblioteki Xboxa. Pffff, biblioteka Xboxa. Bez Spidermana. Pfff x8 ;)

Opublikowano

ubisofciak od Sony arcydziełem xDD

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

ubisofciak od Sony arcydziełem xDD

Wam to się wszystko z ubisoftem kojarzy? Ano tak zapomniałem kolejna generacja bez gier więc tylko Ubi Wam dostarcza tytulow hahahaa

Opublikowano
17 minut temu, Mendrek napisał:

Przecież jak wyjdzie dwójka na bebechach PS5, to nie będzie co zbierać z biblioteki Xboxa

Pewnie będzie potrzebna lupa i zoom x800 żeby zobaczyć jakieś różnice w grafice w porównaniu do pierwszej cześci. A jeszcze jak ktoś będzie szukał różnic na tej rozciaptanej paćce w trybie 1080p  RT/60 to już w ogóle życze powodzenia.

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Wam to się wszystko z ubisoftem kojarzy? Ano tak zapomniałem kolejna generacja bez gier więc tylko Ubi Wam dostarcza tytulow hahahaa

Przecież mapa była zajebana gównem jak w grach ubi bo jak widać nie potrafili zrobić normalnych aktywności pobocznych. 

Opublikowano
48 minut temu, Whisker napisał:

Z pizdy masz te screeny, mam bezpośrednio z PS5 i lukaj tutaj i pokaz mi lepszy Ray Tracing na XSX! Ma jakaś gra w ogóle taki?

1AA40D56-ABAB-4ABD-A467-D2FDA4931B77.jpeg

Pająk w McLarenie P1 na trasie w Norwegii z Drivecluba? Jeszcze jak 

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

Outriders? Kapitalny loot'n'shoot, kilka dni po premierze już jest ogromnym sukcesem. Zdobył serca graczy

obraz.png.76998192f37292f6ba5aeae2ce89d6b9.png

:yao:

No do typowej średniej ex'ów Sony mu daleko, ale ocena 7+ dla gry na Xboxa to i tak sukces. Bo generalnie to jest konsola od totalnych crapów, a tu aż średniak. No, no. Oby tak dalej! Może za kilkadziesiąt lat osiągnie poziom PlayStation, czy choćby Switch'a ;)

Opublikowano

Za 4 zł w gamepassie można ograć. A niebieskie klapki ile muszą wyłożyć kasy? Pewnie znowu sie szykuje rodzinna zrzutka z braciakiem na spółe, szybkie ogranie w weekend, na olx i opierdolka inpostem w poniedziałek dalej do żyda. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Za 4 zł w gamepassie można ograć. A niebieskie klapki ile muszą wyłożyć?

Klapy na tego crapa to mogą wyłożyć co najwyżej gorącego kloca na grzbiet.

Opublikowano

Typ który ogrywa najgorsze crapy na PS4 nazywa crapem grę z 75 na meta. 

Chorzy ludzie te klapy :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Za 4 zł w gamepassie można ograć. A niebieskie klapki ile muszą wyłożyć?

Co za zjebane cubalctwo, pokolenie verbatimów i dej na krechę, a chuj Cię to ile kto może wyłożyć, zaglądasz innym w portfele jak typowy ulung

Opublikowano

Whisker uświadomił sobie, że wywalił 10 koła na tv o jakości obrazu LCD Manta i jeszcze do tej pory go męczy delirium tremens. Pocieszny pokemon z tego whiskera :shieeet:

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.