Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Człowiek zarywa nocke, chwile przerwy na wyprostowanie kości, zagląda na forum a tu co? Boty bez gier klepią się po plecach, a zaraz pójdą grzecznie spać, bo nie ma w co grać. Wracam do grania na PS5, bo mam w co i skończę hmmmm może o 3, a co!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piękne jak boty podniecają się tym co sie dzieje na ps5 czyli tematem, ktory ich nie dotyczy, a w ich wątku ból dupy, ze PC jest platforma preferowana w gamepassie. Jak zawsze zieloni jednoplatformowcy kopani są z kazdej strony, przez Sony, PCtowcow i Nintendo :)

To community ma jakiś syndrom porażki, może dlatego te eventy spod znaku litery X wyglądają jak zjazd jakiegoś chorego kultu religijnego, a Spencera, ktory rzucił pare ochłapów czczą jak bożka..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Siemanko wpadłem tu gościnnie. Nie mam czasu na forum bo w gry gram a nie jak większość z was w temacie tylko oglądacie skróty na YouTube. 

Wpadłem z powodu newsa który właśnie przecztalem o remaku last of us. Serio Sony będzie robiło remake gry sprzed 8 lat? Czy naprawdę nie mają już tam w centrali pomysłów na gierki? Jeden pozytyw że days gone 2 nigdy nie powstanie. Jedno takie gówno starczy. I pomyśleć że to było goty niektórych forumowiczów w roku premiery disco elysium, sekiro, fire emblem, Luigi mansion 3 , three kingdoms :pawel:

Opublikowano

Mocne słowa na kogoś kto spedził 100h w:

image.png.de9c106b7a968fda10737c73d604d75f.png

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Mocne słowa na kogoś kto spedził 100h w:

image.png.de9c106b7a968fda10737c73d604d75f.png

Ja? Skasowałem to gówno z dysku szybciej niż days gone. I też kupiłem w cyfrze głupi ja. Grałem może 3-4 h i gra mnie znudziła a byłem fanem prześnej jedynki. 

Opublikowano

A to przepraszam, może pamiętam z hypu na tego crapa i ocen 10/10 po pierwszych 10 minutach gry xD

Opublikowano

Nie ma większego gówna niż sekta zjebanych i wyjebanych na sucho w dupie niebieskich pokrak, gdzie się dowiaduję, że mają robić remake tlou1, na chuj? Styki im się popaliły, że nie mają jakiś innych gier już robić? 

Opublikowano
28 minutes ago, Donatello1991 said:

O kurde, ledwo na oczy widzę po nocce z PS5 i świetnymi grami, ehh to była jazda gooddamed! Xszczury pewnie wyspani jak zwykle.

Sony przestań katować ludzi 1080p :/

Opublikowano
8 godzin temu, easye napisał:

A to przepraszam, może pamiętam z hypu na tego crapa i ocen 10/10 po pierwszych 10 minutach gry xD

Gdzie?ja jadę równo po grach ms. Żadna mi nie pasuje może poza gears tactics i ori z ostatnich lat. Sot (nuda po godzinie), halo 5 (tylko w coop grywalne ale ledwo), gears 5 (zjebana gra jak 4 a te dlc ostatnio znudziło mnie w coopie), sod2 ( hejtowałem w temacie gra była alfa na premierę i uleciała magia sod1) wszystkie hejtuje. Co do forzy doceniam że jest super w swojej klasie ale ja nie lubię autek cyfrowych... O takich gownach jak bleeding edge nawet się nie wypowiadam bo ich nigdy nie uruchomiłem:) 

A no medium mi się podobało ale to nie ms a tylko czasowy ex. Ja nie klap nie walcze czasowymi exami. 

Opublikowano
47 minut temu, Donatello1991 napisał:

O kurde, ledwo na oczy widzę po nocce z PS5 i świetnymi grami, ehh to była jazda gooddamed! Xszczury pewnie wyspani jak zwykle.

Widać po ich desancie na CW, jak zwykle niedziela, brak planów, hobby, konsola się kurzy to co? Trzeba powojować w CW i obrzydzić niebieskim gry

Opublikowano

Gears 4,5? Kawał zajebistych szpili i proszę o więcej takich gier :banderas: 

Jak ja czekam na Perfect Dark..

Opublikowano

Ej, klapy, patrzcie jak wygląda next-gen:

Ujrzycie taką grafikę jak świnia niebo :)

Opublikowano

Miło popatrzeć jak zieloni zebraja o gierki gdzie w 2021 na horyzoncie tylko choyowe halo :dynia: czujecie kupić konsole gdzie pół roku po premierze nie wyszła żadna gra :dynia: xbox dumnie srubuje rekord bez gier :xboxssie:

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Ej, klapy, patrzcie jak wygląda next-gen:

Ujrzycie taką grafikę jak świnia niebo :)

to jest ta nowa gra next gen na XSX?

Teraz, PanKamil napisał:

Miło popatrzeć jak zieloni zebraja o gierki gdzie w 2021 na horyzoncie tylko choyowe halo :dynia: czujecie kupić konsole gdzie pół roku po premierze nie wyszła żadna gra :dynia: xbox dumnie srubuje rekord bez gier :xboxssie:

I abonament dalej trzeba płacić. 7 bomb za oczekiwanie - DEAL BREAKER

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Sot (nuda po godzinie)

Niby nuda po godzinie, ale jakoś trochę się zasiedziałeś i 106 kilometrów przepłynięte xd

IMG_20210411_100247.thumb.jpg.0410ff8c2192f6f80057bb266ce7058e.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Kamilek, a może tak ostrzej? Postarałbym się o drugiego bana. :) 

Opublikowano
W dniu 9.04.2021 o 10:44, Soul napisał:

Wracając jeszcze do GTS VS FM7, to faktycznie samochody, których jest dużo mniej GTS prezentują się lepiej pod względem wykonania detali(to co wrzucał Whisker)

Chyba w SCAPES.

To co jest lepsze to shadery na karoserii i paleta barw.

Natomiast jeśli chodzi o modele/tekstury to te są często daleko w tyle. Ubogie w polygony (kanciaste) samochody są nie mają podejścia nie tylko do tych z Forzy, ale nawet do brzydkiego Project Cars 2 :Coolface:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kamilek, a może tak ostrzej? Postarałbym się o drugiego bana. :) 

Ja wiem, że tego pragną słabi ludzie bez charakteru i stosują takie metody:banderas: właśnie o tym mowie od samego początku. Nie jest przypadkiem, że właśnie takim osobom jest bliżej do xboxa a skoro tego charakteru nie masz to juz niestety za późno :)

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja wiem, że tego pragną słabi ludzie bez charakteru i stosują takie metody:banderas: właśnie o tym mowie od samego początku. Nie jest przypadkiem, że właśnie takim osobom jest bliżej do xboxa a skoro tego charakteru nie masz to juz niestety za późno :)

Jeśli zachowywanie się jak skończony cham jest dla Ciebie próbą charakteru to jesteś bardziej żałosny niż myślałem. 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli zachowywanie się jak skończony cham jest dla Ciebie próbą charakteru to jesteś bardziej żałosny niż myślałem. 

Tak, to różni ludzie z charakterem. Ci bez charakteru biegną za spódnice mamy bo ktoś ich obraził i pokazują palcem. dzieli nas więcej niz myslalem:) a dla mnie bycie tutaj to tylko mały dodatek więc mamy trochę 8nne priorytety.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

i całe, kurwa, szczęście

Oj tak:banderas:  nigdy nie chce być kojarzony z takimi osobami bez charakteru które szukają pomocy w paragrafach i wskazują palcem. Nie chce wiedzieć pod jakim kloszem się wychowałeś, że nie znasz zasad wpajanych już w piaskownicy :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.