Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Animacja w Uncharted vs Gearsy to różnica generacji

Uczciwie trzeba przyznać, że tak to jest u Sony - ND mistrzowie animacji, GG - grafiki, a SP - HDR-u.

ale żadne ku,rwa nie potrafi porządnej gry zrobić :( 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony - mistrzowie dymania swoich niewolników :kaz:

Opublikowano

Drivecrap? Nie moge przestać się śmiać z tego crapa. xD

jesZiAD.jpg

Zk4hF43.jpg

Opublikowano

@Whisker fajny tryb foto w Driveclubie. A widziałeś ten w FH4? Jakością grafiki ośmiesza tego Drivecluba jak chce i kiedy chce.

47133912822_7550047419_o.png

Opublikowano

Wiecie co to znaczy? Kolejna noc zarwana na PS5, jak za dawnych lat, pokłady grywalności i fun w nowej już 6mc generacji

071CA8CC-8675-4A35-9F52-F2E494E43B60.jpeg

Opublikowano

Whisker co dziś na tapecie? Asasyn, zabugowany indyk z psxa oddworld czy popek?

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Whisker co dziś na tapecie? Asasyn, zabugowany indyk z psxa oddworld czy popek?

Wszystko :) 

Opublikowano
39 minut temu, Whisker napisał:

Wiecie co to znaczy? Kolejna noc zarwana na PS5, jak za dawnych lat, pokłady grywalności i fun w nowej już 6mc generacji

Generacja nowa ale gry z poprzedniej. :kaz: 

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

Generacja nowa ale gry z poprzedniej. :kaz: 

Brzmi jak hasło reklamowe Xboxa:)

Opublikowano

No przecież Girsami 5 reklamowali XSX. Trochę się czułem niezręcznie w tedy, bo miałem już Girsy 5 ograne rok wcześniej :D No, ale cóż.... może ktoś nie miał.....tiaaaaaaa:D

Xboty zaniżyli poziom CW i teraz płacze po statusach " jak to kiedyś było " haha żałosne.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

A się plują o Demon Souls, 13 lat minęło można zapomnieć a i sporo użytkowników PS3 nie ograło nigdy a tu Girsy roczne promują nową konsole, wyjebia 2300zł i granie na wstecznym :xboxssie:

Opublikowano

Wracjać do Forzy, ale już nie graficznie, bo tu leżą na tle ścigałem od Sony.

Obecnie jest zapowiedziana tylko Forza 8, która prawdopodobnie wbije dopiero w 2022 roku. O co mi chodzi zapytacie. O to, że wielu ma nadzieję na Godrizona 5 w tym roku, ale on nie jest nawet zapowiedziany, ich ekipa robi Fable Online. Dodatkowo Forza 8 ma jest testowana i będzie przez graczy. Taka beta zamknięta. Co to oznacza? A to, że gier singiel się tak nie testuje. Czyżby duże nastawienie na online? Na to by się zanosiło. Dlaczego? MS jak widzimi chcę mocne abonamentozy wszystkiego. Usług. 

Jeszcze się okaże, że Hellblade 2 będzie miał multiplayer i tam skupią swoje siły. 

Opublikowano

Ale dałeś przykład. Uncharted 4 też miał betę a single player był zacny. GT Sport startowało jako gra praktycznie tylko online a w tym momencie jest normalna kampania dla jednego gracza. Jak wydadzą Forzę 8 i będzie zapotrzebowanie na content single player to go dadzą.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Nie ma czegoś takiego jak ścigałki od Sony. Zostało tylko GT któremu Forza odjechała już hen daleko.

Opublikowano
38 minut temu, Whisker napisał:

A się plują o Demon Souls, 13 lat minęło można zapomnieć a i sporo użytkowników PS3 nie ograło nigdy a tu Girsy roczne promują nową konsole, wyjebia 2300zł i granie na wstecznym :xboxssie:

Serio 2300? Niezły piniondz. 

No robił wrażenie w tym 2000.

20 minut temu, Donatello1991 napisał:

Obecnie jest zapowiedziana tylko Forza 8, która prawdopodobnie wbije dopiero w 2022 roku. O co mi chodzi zapytacie. O to, że wielu ma nadzieję na Godrizona 5 w tym roku, ale on nie jest nawet zapowiedziany, ich ekipa robi Fable Online. Dodatkowo Forza 8 ma jest testowana i będzie przez graczy. Taka beta zamknięta. Co to oznacza? A to, że gier singiel się tak nie testuje. Czyżby duże nastawienie na online? Na to by się zanosiło. Dlaczego? MS jak widzimi chcę mocne abonamentozy wszystkiego. Usług. 

Jeszcze się okaże, że Hellblade 2 będzie miał multiplayer i tam skupią swoje siły. 

Weź ty pisz po polsku, ok? 

Opublikowano

Klapy od rana na oparach kleju? bez zaskoczenia, czuja strach zapowiedzi gier w game passie na druga polowe miesiaca.

Opublikowano

Mam nadzieję że sony wyda jakiś ekskluzywny polski słownik dla spermatello  :/

Opublikowano

Po co słownik? Sony porozumiewa się z fanami uniwersalnym i zawsze zrozumiałym językiem liczb. "349 drogi panie, a 399 też może być."

Opublikowano

Wpadł mi w ręce Cyberpunk 2077 w wersji na XsX i pograłem z 2 godziny. Przez ten czas miałem dwie zwiechy, ze 100 razy doczytujące się tekstury, lewitujące postacie, brak broni w ręce. Oczywiście wszędzie to tak wygląda ale chce powiedziec że jeśli @Soul i @eX4cT_PL grali w to i twierdza że jest super, a ten pierwszy chyba spędził tam z 200 godzin i wytatuaował sobie wszystlo cyberem to ZUPEŁNIE POWAŻNIE stwierdzam, że tych dwóch należy zupełnie usunąc z równania w jakichkolwiek opiniach. Skoro oni twierdzą ta gra jest super to nie mają kompletnie żadnych wymagań od jakości grania.

Chociaż w sumie ten drugi to i tak nie gra w gry tylko jego dzieciak. Co te boty. . . 

Opublikowano

Cyberpunk? Świetna fabuła, dobra gierka, przez cała grę mialem jednego buga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.