Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

A potem się dziwić, że się ekscytują GP i grami 6/10.

Wstydem jest, że MS i Steam oraz MS nie wycofali CP ze sklepów. Zero szacunku dla klienta. Byle kogoś nabrać, byle kogoś złapać. Tfuuu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

cyberpunk:dynia: przecież boty są wytresowane na grach 6/10 więc takie sperydolony jak cyberpunk łykają bez popity. No i brak znaczka sony powoduje +3 do oceny :xboss:

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Wpadł mi w ręce Cyberpunk 2077 w wersji na XsX i pograłem z 2 godziny. Przez ten czas miałem dwie zwiechy, ze 100 razy doczytujące się tekstury, lewitujące postacie, brak broni w ręce. Oczywiście wszędzie to tak wygląda ale chce powiedziec że jeśli @Soul i @eX4cT_PL grali w to i twierdza że jest super, a ten pierwszy chyba spędził tam z 200 godzin i wytatuaował sobie wszystlo cyberem to ZUPEŁNIE POWAŻNIE stwierdzam, że tych dwóch należy zupełnie usunąc z równania w jakichkolwiek opiniach. Skoro oni twierdzą ta gra jest super to nie mają kompletnie żadnych wymagań od jakości grania.

Chociaż w sumie ten drugi to i tak nie gra w gry tylko jego dzieciak. Co te boty. . . 

Cudowny post. Aż mi sięprzypomniało jak w temacie o Days Gone nikt nigdy nie miał bugów i gra niesłusznie skrzywdzona w recenzjach. :dynia: 

Efekt aureoli jest w niebieskich mocny jak nigdy, no ale PlayStaton w opłakanym stanie, klapy ratują się jedynie myślą, że się dobrze sprzedaje WIĘC NA PEWNO JEST GIT XD

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Cudowny post. Aż mi sięprzypomniało jak w temacie o Days Gone nikt nigdy nie miał bugów i gra niesłusznie skrzywdzona w recenzjach. :dynia: 

Efekt aureoli jest w niebieskich mocny jak nigdy, no ale PlayStaton w opłakanym stanie, klapy ratują się jedynie myślą, że się dobrze sprzedaje WIĘC NA PEWNO JEST GIT XD

Wiedziałem o bugach i specjanie czekałem aż gra zostanie połatana. Nie zagrałem w nią na premiere właśnie ze względu na stan techniczny. Trzeba się szanować. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To czemu grałeś w Cyberpunka?

Zagralem bo pojawil się patch 1.2 który ponoć gre naprawia. Z naciskiem na ponoć. Dwa że odpaliłem właśnie żeby sprawdzić w jakim gra jest stanie - współczuje tym którzy grali jeszcze wcześniej. 

Po tych 2 godzinach podoba mi się świat, dialogi, początek historii ale trzeba czekać aż ta gra zacznie byc na technicznie podstawowym poziomie. 

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Wpadł mi w ręce Cyberpunk 2077 w wersji na XsX i pograłem z 2 godziny. Przez ten czas miałem dwie zwiechy, ze 100 razy doczytujące się tekstury, lewitujące postacie, brak broni w ręce. Oczywiście wszędzie to tak wygląda ale chce powiedziec że jeśli @Soul i @eX4cT_PL grali w to i twierdza że jest super, a ten pierwszy chyba spędził tam z 200 godzin i wytatuaował sobie wszystlo cyberem to ZUPEŁNIE POWAŻNIE stwierdzam, że tych dwóch należy zupełnie usunąc z równania w jakichkolwiek opiniach. Skoro oni twierdzą ta gra jest super to nie mają kompletnie żadnych wymagań od jakości grania.

Chociaż w sumie ten drugi to i tak nie gra w gry tylko jego dzieciak. Co te boty. . . 

czy ja ci zabraniam jarać się tym góvnem last of us 2 i wstawiania sobie tej lesby na avatar? nie, to zamknij mordę. 

Opublikowano

a gdzie tam mam to w dupie, że jakieś randomy obrażają mi grę w której się świetnie bawiłem, tak jak kilka innych osób na tym forum a taki schabek zrobił w nim nawet PLATYNĘ, trzeba go wykluczyć xDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Klapy miały racje, Horizon jednak w tym roku.

0EC23776-E70B-40B0-AD9F-DB5096ACFC1F.jpeg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Slynny redaktor jaki bol pizdy bo ktos cyberkurwe obraza xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chlopaki trzeba dojebac jeszcze cos o nowym hobby Soula bo gosc teraz sie jara filmem bijatyka 4/10

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

czy ja ci zabraniam jarać się tym góvnem last of us 2 i wstawiania sobie tej lesby na avatar? nie, to zamknij mordę. 

No ale za TLOU2 nie można się powstydzić . Ten gif animowany z avka jest lepiej dopracowany niż cyber. 

Opublikowano

Umacnianie kolejnego IP playstation? a jak:banderas: trzeba szczepić w młodym pokoleniu postacie z uniwersum playstation :xboss:niech już otworzą kina i sony nakurwia filmiki to ip przebiją się do popkultury a jak wiadomo wtedy dupska botow zapłacza:fsg:

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Slynny redaktor jaki bol pizdy bo ktos cyberkurwe obraza xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chlopaki trzeba dojebac jeszcze cos o nowym hobby Soula bo gosc teraz sie jara filmem bijatyka 4/10

schaboszczak to lubi sobie wmawiać jakieś bzdety do bani, gratuluje xDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Klapy zmuszane przemocą do gry na XSX :xboss:

#piekloklapa

Opublikowano

Strach odsyłać na gwarancje te popielniczki bo wracają nienaprawione i obtłuczone.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Figuś has activated klap mode.

Prawdę piszę, co poradzisz.

@Czoperrr synu marnotrawny zawsze będziesz miło przyjęty w królestwie niebieskim. Może trochę głośniej, ale panele wymienne :kaz:

Opublikowano

Takie coś trzeba jebać co zrobili z konsolą Czoppera.

Klapy wzruszyły by ramionami i posłusznie kupiliby kolejny egzemplarz.

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

@Soulwyjaśni sprawę bo w końcu xbox daje dwa lata gwarancji:xboxssie:

3 minuty temu, ASX napisał:

nie wiem co mogę powiedzieć oprócz tego że, uważam że to niedopuszczalne że jebany Microsoft odsyła ludziom nienaprawione i zniszczone konsole. Yebać ich maczetami

Tyle w temacie. 

Zachowali się chujowo i nie ma nawet o czym, mówić, ale chciał nie chciał masz dwa lata, pierwszy raz widzę coś takiego a u mnie firmie zjebały się dwa Series X i oba przyszły wstanie idealnym spakowane były elegancko nie ma nawet mowy o czymś takim, no ale masz pożywkę korzystaj.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Tyle w temacie. 

Zachowali się chujowo i nie ma nawet o czym, mówić, ale chciał nie chciał masz dwa lata, pierwszy raz widzę coś takiego a u mnie firmie zjebały się dwa Series X i oba przyszły wstanie idealnym spakowane były elegancko nie ma nawet mowy o czymś takim, no ale masz pożywkę korzystaj.

ehh znowu twoje latanie i krzyczenie o dwuletniej gwarancji zostało zweryfikowane przez życie:xboxssie: Gwarancje takiej jakości to bym dał nawet na 10 lat:yao:

Opublikowano

Tak, wiemy, lepiej kupić nową konsolę. 

Opublikowano

Nudne to życie ma PanKamil, skoro za wszelką cenę na internetowym forum, chcę komuś coś udowodnić czy też zweryfikować, szkoda czasu na takiego przegrywa IGNOR mode ON. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.