Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy jeszcze w mentalnym średniowieczu i zamiast myśleć racjonalnie o tym, że multiplatformowość to szansa dla tytułów na rentowność, a dla twórców na eksperymentowanie to pierdolą coś o duszy, tradycji i korzeniach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

jak myślicie, na którym etapie są teraz klapy? :xboss:

EUbCxh2XkAApO2N.jpg

Opublikowano

Klapy po prostu traktują exy jak swoją pierwsza dziewczynę czy zone, nie pozwalaja nikomu na nia spojrzeć, nie pozwalaja nikomu do niej zagadać, trzymają ja w domu pod kluczem, ma być wierna i chuj, są tylko tak samolubni i pewni siebie ze w momencie jak ich nie ma w domu to ich największy przyjaciel, osoba która zapoznała ich z ta panna (czyli Ryan) obraca im to panienkę w każdej możliwej pozycji.

Streszczajac, klapy to przegrywy.

Opublikowano
1 hour ago, Daddy said:

ps now odpalisz na nowej wersji przeglądarki XO/XSX, tak więc nic nie stoi na przeszkodzie ograć na kilka śmieciowych gier sony na XSX lepszym padem i w lepszej jakości  :kaz:

Typowi się już 3 pady rozjebały, mówisz o tym sam produkcie - joypadzie do konsoli Xboks Serii Es?? 

Opublikowano

Days Gone to dopiero początek wydawania kolejnych exów na PC. Co tam następne w kolejce? God of War, Ghost of Tsushima?

Wyjdzie na to że klapy napierdalały w upośledzone graficznie wersje w 30 skikających fpsach, a Ryan teraz wrzuca na PC dopakowane graficznie glorius wersje. 

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

OK, czyli jeszcze gniew.

Pytanie gdzie wy kurwa jesteście chore poyeby:)

klapy.jpg

PS: daddy nie jest w ignorze, musiałem tylko ukryć jego odpowiedź żeby pokazac waszą chorą miłość do niebieskich,

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gra skończona lata temu a teraz u zielonych taka podjarka i hype na Days Gone jak nigdy wcześniej, to się nazywa potęga :)

Opublikowano

Tej K L A P Y, ale w którym poście boty jarają się wyjściem Days Gone na PC?

Opublikowano

Tweet dla przezutej kurtyzany ze swinskiej dupy. CIEKAWE KTO KUPUJE HEHE

Opublikowano

W tym poście wytworzonym przez dziurawy od wódzi mózgu whiskacza 

Opublikowano

A pamiętacie ten zarzut że temat awaryjności ps5 ma więcej stron niż temat awaryjności xsx?

Opublikowano

Oddaj czoperowi swojego xboxa bo i tak nie korzystasz

Opublikowano

Heh, gram więcej w gry konsolowe niż ty podróbo.

Pewnie jedyna mycha jaką targasz to ta optyczna przy pillarsach:dynia:

@Czoperrr szybko się poznał na xboxie. Reszta cichaczem reklamuje, daddy-iemu już pewnie w serwisie drzwi obrotowe zamontowali bo tam tak często kurier z jego paczką wbija. Pady się sypią, konsole wracają jak po katakliźmie. 

Wyjebani po amerykańsku:xboxssie:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nigdy nie identyfikowałem się jako tfu konsolowiec. Ja jestem GRACZEM! (też wstyd, ale mniejszy) Pillarsy :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no ok ale klap to nie jest pejoratywne określenie tylko przyjęta na forum nazwa dla fanów playstation :usmiech: 

klap nie klap, macie obsesje

8 minut temu, 20inchDT napisał:

Nigdy nie identyfikowałem się jako tfu konsolowiec.

to na chuj się srasz w CONSOLE wars?

Spoiler

możesz wypierdalać

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

klap nie klap, macie obsesje

Najważniejsze, że pomimo (pozornie) znacznie gorszej sytuacji growo/konsolowej to nie my siedzimy tu aby utwierdzić wszystkich w przekonaniu, że najlepiej się gra na Xboxie tylko na nich gramy. :) 

Opublikowano
48 minut temu, Czoperrr napisał:

Typowi się już 3 pady rozjebały, mówisz o tym sam produkcie - joypadzie do konsoli Xboks Serii Es?? 

Ten typ to musi być jakiś generator losowych zdań. Moze to cortana ta sztuczna inteligencja ale jeżeli tak to ładnie ms sperdolil sprawę :ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

to na chuj się srasz w CONSOLE wars?

Pokaż ukrytą zawartość

możesz wypierdalać

Ja gram w gry, a ty nie. Tam są drzwi.

Opublikowano

Słaby jestes jak twoje granie grinch.:lapka:

Opublikowano

Jakiego poziomu dyskusji wy się spodziewacie od marginesu społecznego i patologii spod znaku "szlachta nie pracuje". A jak wiadomo, to najbardziej liczna grupa wśród klapów :xboss:

Zielone community, wiadomo. Pogadasz i o nowej płycie Gojira, o turystyce, o książkach, ludzie renesansu. Klapy niestety, braki w wykształceniu i rozumie nadrabiają zwierzęcą agresją, czerstwymi żartami, wyzwiskami. Rozmowy między klapami? " KURŁA, wczoraj się porobiłem aż się zesrałem pod siebie" , "Luz mordo, tak trzeba żyć na przypale albo wcale". I tak dalej. 

Różnice cywilizacyjne, klaperstwo nie jest w stanie nawet zbliżyć się do poziomu zielonej awangardy gamingu:reggie:

Opublikowano

Xszrot wydając wszystkie swoje exy na pc day one juz dawno stracił resztki swojej tozsamosci. Boty jednak to takie zawistne zwierzęta, że teraz cieszą się, że playstation wydalo jakies 2% swoich exow na pc i myślą, że konsolowcy z krwi i kości maja rownie chuyowo jak oni:ragus: pamiętajcie smrody, xbox od czasów one nie jest i nigdy nie będzie już konsola tylko tkwicie w jakimś chorym ekosystemie z tymi swoimi rozpadającymi się w oczach szrotami :banderas: na waszych oczach Spencer gwałci resztki konsolowego truchła xbox spychajac je na jakiś margines i gloryfikując pc olewając xszroty nie wydając już nawet na niego gier day one:dynia: smrody grzecznie czekały na gears tactics, czekaja na mfs i nie doczekają się Age of empires. Ciekawe z jakimi następnymi grami zgwalci ich Pan Spencer:obama:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.