Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy jeszcze w mentalnym średniowieczu i zamiast myśleć racjonalnie o tym, że multiplatformowość to szansa dla tytułów na rentowność, a dla twórców na eksperymentowanie to pierdolą coś o duszy, tradycji i korzeniach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

jak myślicie, na którym etapie są teraz klapy? :xboss:

EUbCxh2XkAApO2N.jpg

Opublikowano

Klapy po prostu traktują exy jak swoją pierwsza dziewczynę czy zone, nie pozwalaja nikomu na nia spojrzeć, nie pozwalaja nikomu do niej zagadać, trzymają ja w domu pod kluczem, ma być wierna i chuj, są tylko tak samolubni i pewni siebie ze w momencie jak ich nie ma w domu to ich największy przyjaciel, osoba która zapoznała ich z ta panna (czyli Ryan) obraca im to panienkę w każdej możliwej pozycji.

Streszczajac, klapy to przegrywy.

Opublikowano
1 hour ago, Daddy said:

ps now odpalisz na nowej wersji przeglądarki XO/XSX, tak więc nic nie stoi na przeszkodzie ograć na kilka śmieciowych gier sony na XSX lepszym padem i w lepszej jakości  :kaz:

Typowi się już 3 pady rozjebały, mówisz o tym sam produkcie - joypadzie do konsoli Xboks Serii Es?? 

Opublikowano

Days Gone to dopiero początek wydawania kolejnych exów na PC. Co tam następne w kolejce? God of War, Ghost of Tsushima?

Wyjdzie na to że klapy napierdalały w upośledzone graficznie wersje w 30 skikających fpsach, a Ryan teraz wrzuca na PC dopakowane graficznie glorius wersje. 

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

OK, czyli jeszcze gniew.

Pytanie gdzie wy kurwa jesteście chore poyeby:)

klapy.jpg

PS: daddy nie jest w ignorze, musiałem tylko ukryć jego odpowiedź żeby pokazac waszą chorą miłość do niebieskich,

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gra skończona lata temu a teraz u zielonych taka podjarka i hype na Days Gone jak nigdy wcześniej, to się nazywa potęga :)

Opublikowano

Tej K L A P Y, ale w którym poście boty jarają się wyjściem Days Gone na PC?

Opublikowano

Tweet dla przezutej kurtyzany ze swinskiej dupy. CIEKAWE KTO KUPUJE HEHE

Opublikowano

W tym poście wytworzonym przez dziurawy od wódzi mózgu whiskacza 

Opublikowano

A pamiętacie ten zarzut że temat awaryjności ps5 ma więcej stron niż temat awaryjności xsx?

Opublikowano

Oddaj czoperowi swojego xboxa bo i tak nie korzystasz

Opublikowano

Heh, gram więcej w gry konsolowe niż ty podróbo.

Pewnie jedyna mycha jaką targasz to ta optyczna przy pillarsach:dynia:

@Czoperrr szybko się poznał na xboxie. Reszta cichaczem reklamuje, daddy-iemu już pewnie w serwisie drzwi obrotowe zamontowali bo tam tak często kurier z jego paczką wbija. Pady się sypią, konsole wracają jak po katakliźmie. 

Wyjebani po amerykańsku:xboxssie:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nigdy nie identyfikowałem się jako tfu konsolowiec. Ja jestem GRACZEM! (też wstyd, ale mniejszy) Pillarsy :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no ok ale klap to nie jest pejoratywne określenie tylko przyjęta na forum nazwa dla fanów playstation :usmiech: 

klap nie klap, macie obsesje

8 minut temu, 20inchDT napisał:

Nigdy nie identyfikowałem się jako tfu konsolowiec.

to na chuj się srasz w CONSOLE wars?

Spoiler

możesz wypierdalać

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

klap nie klap, macie obsesje

Najważniejsze, że pomimo (pozornie) znacznie gorszej sytuacji growo/konsolowej to nie my siedzimy tu aby utwierdzić wszystkich w przekonaniu, że najlepiej się gra na Xboxie tylko na nich gramy. :) 

Opublikowano
48 minut temu, Czoperrr napisał:

Typowi się już 3 pady rozjebały, mówisz o tym sam produkcie - joypadzie do konsoli Xboks Serii Es?? 

Ten typ to musi być jakiś generator losowych zdań. Moze to cortana ta sztuczna inteligencja ale jeżeli tak to ładnie ms sperdolil sprawę :ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

to na chuj się srasz w CONSOLE wars?

Pokaż ukrytą zawartość

możesz wypierdalać

Ja gram w gry, a ty nie. Tam są drzwi.

Opublikowano

Słaby jestes jak twoje granie grinch.:lapka:

Opublikowano

Jakiego poziomu dyskusji wy się spodziewacie od marginesu społecznego i patologii spod znaku "szlachta nie pracuje". A jak wiadomo, to najbardziej liczna grupa wśród klapów :xboss:

Zielone community, wiadomo. Pogadasz i o nowej płycie Gojira, o turystyce, o książkach, ludzie renesansu. Klapy niestety, braki w wykształceniu i rozumie nadrabiają zwierzęcą agresją, czerstwymi żartami, wyzwiskami. Rozmowy między klapami? " KURŁA, wczoraj się porobiłem aż się zesrałem pod siebie" , "Luz mordo, tak trzeba żyć na przypale albo wcale". I tak dalej. 

Różnice cywilizacyjne, klaperstwo nie jest w stanie nawet zbliżyć się do poziomu zielonej awangardy gamingu:reggie:

Opublikowano

Xszrot wydając wszystkie swoje exy na pc day one juz dawno stracił resztki swojej tozsamosci. Boty jednak to takie zawistne zwierzęta, że teraz cieszą się, że playstation wydalo jakies 2% swoich exow na pc i myślą, że konsolowcy z krwi i kości maja rownie chuyowo jak oni:ragus: pamiętajcie smrody, xbox od czasów one nie jest i nigdy nie będzie już konsola tylko tkwicie w jakimś chorym ekosystemie z tymi swoimi rozpadającymi się w oczach szrotami :banderas: na waszych oczach Spencer gwałci resztki konsolowego truchła xbox spychajac je na jakiś margines i gloryfikując pc olewając xszroty nie wydając już nawet na niego gier day one:dynia: smrody grzecznie czekały na gears tactics, czekaja na mfs i nie doczekają się Age of empires. Ciekawe z jakimi następnymi grami zgwalci ich Pan Spencer:obama:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.