Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Kto był na ich koncercie na Woodstocku łapka w górę. 

Niestety tylko we Wrocku gdy grali przed Rammstein,ale i tak super koncercik :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Zielone community, wiadomo. Pogadasz i o nowej płycie Gojira, o turystyce, o książkach, ludzie renesansu

Jasny chuj :yao: przeciez wy po raz pierwszy wychylicie leb poza swoje osiedle socjalne w Sosnowcu dopiero dzieki Microsoft Flight Simulatorowi. A to i tak znajac zielonych szambonurkow polecicie ledwie 3 ulice dalej sprawdzic czy witryna sklepowa w monopolowym zostala w grze zaktualizowana o promocje na czteropak zubrzyka tak jak w realu

Opublikowano

No to rozprawianie botów o byciu kims więcej niż popychadłem Spencera zawsze śmieszy. 

Opublikowano

Zarzucanie zielonym alkoholizmu mając w swoim narożniku chlora wagi ciężkiej? Odważnie Szymek, nie powiem

Opublikowano

Hola hola, whisker to koneser, widziales kiedys menela z telewizorem za 20 kola? Poza tym to tez nie zadne ordynarne chlanie tylko szklaneczka do wieczornej sesji. Ktoz z nas nie ma slabosci.

Alkoholizm jest tylko kiedy chlejemy tanie alkohole. To jest moja prawda uzaleznien

Opublikowano

2 minuty temu, schabek napisał:

widziales kiedys menela z telewizorem za 20 kola

Nie za 20 koła tylko za 12

A i tak gra jak jakieś LCD Manta :reggie:

Opublikowano

Przecież whiskacz pije jacka danielsa czyli to typowy alkus który myśli "Nie mam problemu z alkoholem w końcu nie pije denaturatu A buteleczka whisky przed snem dobrze zrobi i cewek plejkurwy chociaż tak nie słychać"

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Nie za 20 koła tylko za 12

A i tak gra jak jakieś LCD Manta :reggie:

Niezły ból dupy masz z tym jego TV:reggie:

Inna sprawa że whiskera trzeba wyciągnąc z równania. Jakbyś @Bzduras całe dnie jako ratownik medyczny wyciągał zarzygane boty z ich cinquecento bo sie rozyebali na drzewie pisząc w CW na telefonie, też byś musiał sobie yebnąć szklaneczke wieczorem. 

Opublikowano

Pieprzenie ;) ból dupy czy jak? Akurat w kwestii TV mam spore pojęcie więc Dee uwierz, to co byś zobaczył na G1 śniło by Ci się później po nocach a co do alko owszem lubię ale tylko Whiskey przy akompaniamencie dobrej rozrywki, czuję się z tym świetnie tak samo jak granie na konsolach bez ograniczeń i tak jak gniecenie botów w tym temacie ;) ps. Z racji zawodu na picie mam bardzo mało czasu więc nie wyolbrzymiajcie ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Inna sprawa że whiskera trzeba wyciągnąc z równania.

Chyba kurwa z rynsztoka i z rowu żeby na mrozie nie zamarzł po pijaku, a nie z równania xD

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Chyba kurwa z rynsztoka i z rowu żeby na mrozie nie zamarzł po pijaku, a nie z równania xD

Mamy wiosnę, wyjdź ze swojej piwnicy :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież whiskacz pije jacka danielsa czyli to typowy alkus który myśli "Nie mam problemu z alkoholem w końcu nie pije denaturatu A buteleczka whisky przed snem dobrze zrobi i cewek plejkurwy chociaż tak nie słychać"

Whiskey nie pije się żeby zasnąć, mało masz pojęcia ;)  A odnośnie cewek, w dzień gram na potężnej mocy nagłośnieniu zaś w nocy na Steelseries 7p więc może i faktycznie bym tych cewek nie uslyszal

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpierw chłopaki broniące czynu spermatello, potem kamilka za chęć gazowania botów, teraz wybielające alkoholizm kolegi. Prawdą jest, że patologia trzyma się w stadzie. 

Patologią to jest to Wasze pierdolenie i zazdrość widziana w życiu innych zamiast czerpać radość z bycia graczem i bronienia swoich racji na polu konsolowym - Days Gone ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

JA: klapy to intelektualne szambo i moralne dno

Klapy: z pianą na pyszczkach na wyścigi tworzą posty potwierdzające moją teorię

Nie zmieniajcie się, patusy :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Zarzucanie zielonym alkoholizmu mając w swoim narożniku chlora wagi ciężkiej? Odważnie Szymek, nie powiem

Frosti gra na xboxie :lapka:

Opublikowano

Wieczór z grą roku 2020. Coś pięknego, takiej roślinności nie ma w żadnej inne grze, no może w U4 albo Days Gone. 

A w zielonym szambie co? Analiza plotek i przecieków na Twitterze? Może łaskawie jakiś okruch spadnie ze stołu pańskiego niebieskiego? :kaz:

IMG_20210415_211133.jpg

Opublikowano

Czy to jest to słynne uncharted 1?

Opublikowano

Czoperr przestań zamawiać te etykiety na szrotboxa w szrotserwisie tylko leć z tlou - wolno ci idzie. 

Opublikowano
35 minut temu, Czoperrr napisał:

Wieczór z grą roku 2020. Coś pięknego, takiej roślinności nie ma w żadnej inne grze, no może w U4 albo Days Gone. 

A w zielonym szambie co? Analiza plotek i przecieków na Twitterze? Może łaskawie jakiś okruch spadnie ze stołu pańskiego niebieskiego? :kaz:

IMG_20210415_211133.jpg

Grafa na PS4 lepsza niż w dowolnej grze na PS5. Wniosek - kto kupił PS5 i myślał że zagra w next genowej oprawie, ten naprawde nieźle sie w chuja zrobił :pawel: 

PS4 rozjeżdzające graficznie PS5. Tego jeszcze nie grali. Klapy jak kupiliście PS5, to zapierdalajcie czym prędzej do sklepów żeby wam pieniądze oddali.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
40 minut temu, Figuś napisał:

Frosti gra na xboxie :lapka:

Frosti to raczej rewiry zdrowego i tego typu czerwonych jednostek.

Opublikowano

Pomyśleć ze TLOU 2 mogła być naprawdę fajna gra, jedynkę wspominam bardzo dobrze, gra wybitna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.