Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Chodzi o gry Capcomu, a nie tylko Resodenty.

Wszędzie mówią o residencie. Inna sprawa że gier capcomu też w GP jak na lekarstwo. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Umowy, zapisy, kruczki prawne ehhh. Co za czasy. Najbardziej boli microsoft  co sie najwidoczniej zobowiazal na pismie do nie wydawania gier przez pierwsze lata od premiery xawaryjniaka pierdolonego:kaz:

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że boty są zaskoczone jak jedyna umowę jaka widzieli na oczy to smieciowka przez outsourcing. Dla nich to jakaś inna galaktyka:obama:

Opublikowano

$ony z tymi małymi japonskimi kuśkami chce walczyć na kasę z MICROSOFTEM, lol. Nie ma wyboru, xbox kupuje capcom.

Opublikowano
Cytat

Konsola wróciła wczoraj z serwisu. To jest moja pierwsza konsola kupiona na premierę. Pierwsza i ostatnia. Po rozpakowaniu okazało się konsola była w kilku miejscach upaćkana jakąś czarną substancją. Czyściło się to bardzo ciężko, ale w końcu puściło. Co do naprawy powyżej opisanego problemu, to jest parodia. Przy próbie podłączenia internetu, w wyżej opisany sposób, okazało się, że problem jest dalej taki sam jak był.  Ekran robił się czarny, konsola sama się wyłączała. Żeby ją ponownie włączyć należało odłączyć kabel od internetu. Po odłączeniu kabla, konsola włączała się, pojawiał się komunikat o naprawie pamięci i dopiero pojawiał się ekran powitalny. A teraz najlepsze. Sprawdziłem czy oprogramowanie konsoli, zostało zaktualizowane do najnowszego. Okazało się, że nie. Ściągnąłem aktualizacje na kompie i wrzuciłem na pen drive. Po zaktualizowaniu systemu okazało się, że internet chodzi bez żadnego problemu. Oni w tym serwisie, nie mają pojęcia o istniejących błędach w oprogramowaniu. Po co był ten cały cyrk z wysyłką konsoli do serwisu.

:dynia: dobre

Opublikowano

przykro jest patrzeć że niektórzy są tak zaślepieni że nie widzą w takim podłym zachowaniu nic złego.

Pamiętam sytuacje z AC Unity który miał podobną umowę z MS, kiedy wersja na PS4 celowo dostało gorszą wersje żeby nie było różnic względem wersji na XONE, wtedy całkowicie słusznie dostało się MS za hamowanie branży i psucie rynku chuyowymi umowami.

Teraz gdy do tych samych działań posuwa się Sony to wszystko jest w porządku, typowa mentalność Kaliego

Opublikowano

No ten grinch to walczy w tym cw. Nie ma co. Zaorał. 

Opublikowano

A debile dalej nie rozumieją, że ms podpisuje na 100% takie same umowy :newell: to jest właśnie świat botów gdzie ich mozg jest ograniczony do poziomu ameby i jak czegoś nie dostań w ryj to ich zdolnosc kreatywnego myślenia jest na poziomie podwórkowego psa:newell:  

Opublikowano

Przecież użyszkodnicy xgówna sami wykończą MS zakładając co rusz nowe konta i kupując gp za dolara. 

Swoją drogą wersja RE8 PS5 ma mieć polskie napisy, a niedojdy z xszmelca co nie kupują gier tylko po kambodżańsku.

Opublikowano

Czekam teraz tylko na nagłówek 'Aktualizacja' w tym 'artykule' na PPE. Wg 'newsów' z ostatnich miesięcy MS już kupił Segę i SquareEnix, będą dwa nowe Silent Hille (jeden robiony w tym momencie przez Bloober i drugi przez kogoś z Japonii) a reszta marek Konami jest zarówno wykupiona przez MS jak i Sony xd

Opublikowano

Widzę zieloni dostali amunicję na kolejny dzień, dodatkowo myśląc że ich błogosławiony knur nie zawiera dzisiaj podobnych umów marketingowych XD

Spermcer zbawiciel giereczkowa

tenor.gif?itemid=16288098

Opublikowano

Spokojnie, jeśli Microsoft i Spencer zawrze podobną umowę to też ich będę cisnął, nie jestem zaślepiony.

Uważam po prostu że to chujowę że ktoś kupuje jakąś grę, ale z powodu jakiś umów miedzy prawnikami jest ona celowo downgrade'owana

Opublikowano

To jest co najwyżej qmunicja z gowna gdzie bardziej sami się nią upackaja biorąc biorąc rece kiedy wypłynie podobna umowa ms z wydawcami:xboss:oczywiście niebiescy z gracja baletnicy unikną rzutami gownem przez te małpy :xboss:

1 minutę temu, ASX napisał:

Spokojnie, jeśli Microsoft i Spencer zawrze podobną umowę to też ich będę cisnął, nie jestem zaślepiony.

Uważam po prostu że to chujowę że ktoś kupuje jakąś grę, ale z powodu jakiś umów miedzy prawnikami jest ona celowo downgrade'owana

To poczytaj co napisał twój idol grubas z przetłuszczonymi włosami.

Opublikowano

Umowa umowa, Sony po prostu kupilo sobie troche czasu zanim zostanie przeprowadzony na nich gangbang MSu.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Umowa umowa, Sony po prostu kupilo sobie troche czasu zanim zostanie przeprowadzony na nich gangbang MSu.

Bot kolejny raz używa słowa którego znaczenia nie zna:yao: dobrze, że mam odpowiednie podejście do smrodów i nie traktuje ich jak poważnych rozmowcow:obama:

Opublikowano

JA TAM TE WASZE POL TERAFLOPA WIECEJ XDDDDDDDDDDDDDDDDD Lzy zielonych pokrak o poranku smakuja najlepiej :banderas: Wladze sony juz wydaly komunikat o microsoftowych nieudacznikach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.