Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mogli wydac ten hajs na multi do TLOU 2 ktore obiecali klapom XD

Opublikowano

Mogli wydac ten hajs na jakieś nowe gry dla xboxa.

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

obiecali klapom

gwoli ścisłości - nic nie obiecywali :lapka:

Było tylko jakieś pierdolenie cuckmana że warto czekać na to co robią, i słowa randoma z ND że niby pracują nad multi.

Swoją droga MS mógłby podkupić cuckmana z ND

Opublikowano

Nie no, szanuję Xboxa za to że jest i nigdy mu śmierci nie życzyłem. Wręcz cieszę się jego przesadzonym bo przesadzonym, ale jednak dobrym PRem. Dzięki temu Sony dostaje kopa żeby wziąć się w garść i nigdy bym Xboxowi nie życzył śmierci tak jak zielone pojeby chętnie by już kopały dół Playstation.

Pomijając fakt że Playstation za zeszły rok miało dwa razy tyle przychodu z PS niż MS z Xboxa

Konkurencja jest wskazana :*

Opublikowano

Xbox jest dla kontrastu. Nie może go zabraknąć.

Tak samo jak Batman potrzebuje Jokera tak Pleyka potrzebuje Xboxa. :)

Opublikowano

Odwrotnie, teraz to Xbox potrzebuje mocnego konkurenta, bo przy tej chujowiznie PS5, to nie bardzo co już ma robić z tym gównem, skoro w każdej chwili jedzie tego pseudo nextgena 4.5.

Opublikowano

Który bot życzy śmierci plejstejszyn?

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Który bot życzy śmierci plejstejszyn?

Oho obrońca na białym kuniu, przykładzik z dzisiaj :)

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

a ja skwituję to klasycznym "dobrze że zdechli" :) 

Opublikowano

Niestety śmierć xboxa to jedyne wyjście aby padła zielona zaraza:( nie ma wyjscia:(

Opublikowano

Sztuczna inteligencja sony? Przechodzi sama gry.

Sztuczna inteligencja ms? Daddy który jest losowym generatorem słów i ma problemy z wypowiedzia najprostszych zdań 

Sony znowu wygrywa:xboss:

Opublikowano

Dla niebieskich januszy gamingu funkcja przechodzenia gry przez SI to strzał w dychę.

Jeszcze szybciej będzie mozna opylić tytuł na Pchlim Targu :obama:

Opublikowano

Czekam aż Sony wprowadzi możliwość kupienia platyny, przecież dla tekiego Liścia to byłoby rewolucyjne rozwiazanie.

Opublikowano

Ewentualnie  unifikacja plejstejszyn z YouTube, żeby pucharki wpadały za oglądanie gameplayu na YT :banderas:

Opublikowano

Taka dominacja Sony ze szykuje się na nadejście botów wiec robią SI dla debili. Dodatkowo będzie funkcja „press X to credits” dla dee:)

Opublikowano

Figuś jaki agresywny w moim kierunku.

:(

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Taka dominacja Sony ze szykuje się na nadejście botów wiec robią SI dla debili. Dodatkowo będzie funkcja „press X to credits” dla dee:)

Gdybyś grał w gry to byś wiedział, że w większości gier creditsy można obejrzeć z poziomu menu, januszu :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Gdybyś grał w gry to byś wiedział, że w większości gier creditsy można obejrzeć z poziomu menu, januszu :shieeet:

Gram w gry więcej niż ty ciapek. Pokaz gt bo po twoja wiedza to taka z postów kolegów bardziej pochodzi:nosacz2:

Opublikowano
12 minut temu, MYSZa7 napisał:

Figuś jaki agresywny w moim kierunku.

:(

Nie prawda :lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Gram w gry więcej niż ty ciapek. Pokaz gt bo po twoja wiedza to taka z postów kolegów bardziej pochodzi:nosacz2:

xDDD 

Wystarczy że typ mordę otworzy i zaraz wychodzi, że jest największym januszem gamingu na forum. Co post to kompromitacja, wpadka, żenujący pokaz niewiedzy. Życiowy sukcesb liścia, ukończenie Psiego Patrolu :yao:

Opublikowano

Panowie jest dylemat! Jak większość z Was wie a najbardziej te obesrane ćwoki z zielonego obozu zakupiłem TV oled G1 65 wraz z promocją jedź po zwycięstwo.

Promocja ta była objęta informacją, że kod na 3 tysie dostanę do 20 kwietnia No i tak się stało. Z początku była ta promo reklamowana z Xboxem że dostaniesz Xa i możesz sobie dobrać choćby lodówkę czy lokówkę. 

Muszę ten kod wykorzystać więc chyba wezmę tą zjebaną konsole i albo od razu opierdole albo znów przetestuje i dostarczę Wam masę porównań tego plebejskego kwadratu o wyglądzie multipli z elegancją i szykiem PS5.

Kurwa Gearsy 5 zaliczyć? Forze4? Jak tylko słyszę te tytuły zbiera mi się na wymioty ale może dać szanse i najebać się solidnie i skończyć? Porównać? Przyszły tydzień będzie chyba arcy ciekawy!

54598BAC-E5AC-49E0-A5D5-43C09BA0FFD5.jpeg

42FD7D92-5B11-4C1F-918C-68988E4F4FC5.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Panowie jest dylemat! Jak większość z Was wie a najbardziej te obesrane ćwoki z zielonego obozu zakupiłem TV oled G1 65 wraz z promocją jedź po zwycięstwo.

Promocja ta była objęta informacją, że kod na 3 tysie dostanę do 20 kwietnia No i tak się stało. Z początku była ta promo reklamowana z Xboxem że dostaniesz Xa i możesz sobie dobrać choćby lodówkę czy lokówkę. 

Muszę ten kod wykorzystać więc chyba wezmę tą zjebaną konsole i albo od razu opierdole albo znów przetestuje i dostarczę Wam masę porównań tego plebejskego kwadratu o wyglądzie multipli z elegancją i szykiem PS5.

Kurwa Gearsy 5 zaliczyć? Forze4? Jak tylko słyszę te tytuły zbiera mi się na wymioty ale może dać szanse i najebać się solidnie i skończyć? Porównać? Przyszły tydzień będzie chyba arcy ciekawy!

Zagrasz w jedną forze i girlsy to tak jakbyś ogral wszystkie:asax:jeśli masz parcie na słabe gierki to można.

Opublikowano

No słabe w chuj, aż się boje tej chujowej jakości ale może by jeszcze raz spróbować? No i byłyby rzetelne porównania bo na bieżąco jestem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.