Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś pytał do czego pilot, ano właśnie jak Pan na PS5 netflunia sobie odpalam po 18 godzinnej sesji ;) 

07005844-0F13-4F2D-B0B3-084E133C8A14.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale przejebana sprawa kupić ps5 zamiast xboxika 

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Ktoś pytał do czego pilot, ano właśnie jak Pan na PS5 netflunia sobie odpalam po 18 godzinnej sesji ;) 

07005844-0F13-4F2D-B0B3-084E133C8A14.jpeg

Ale po co przez konsole ? Serio się pytam w dobie Smart TV? Na chuj oglądać netflixa na konsoli

@LiŚciu dąb Sonoma meble na zamówienie a szafka RTV pomieści nawet ps5. A nie jak zwierzak obok szafki rtv albo na nią xD Nie narzekam pasuje do reszty łącznie z regałami z książkami oszklonymi naokoło. To wycinek pokoju ciężko całość objąć ale mebelki bardzo dobre. 

@Roziwpierw ty w swój tłusty łeb

IMG_20201120_212103.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

@LiŚciu

@Roziwpierw ty w swój tłusty łeb

Ale teraz tak na serio ten Rozi to faktycznie taki spaślak, że mu tak ciągle jedziecie z tymi inwektywami? 

Opublikowano

Ej te piloty też ładujecie na kablu? XDD

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Ale teraz tak na serio ten Rozi to faktycznie taki spaślak, że mu tak ciągle jedziecie z tymi inwektywami? 

Też jestem ciekaw ale ktoś gdzies pisał że jest tak gruby że na chacie ma wszędzie podwójne drzwi rozsuwane.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no Wesker, ale mam nadzieje że w realu HDR w Soulsach robi lepiej niż w spidrrmanie bo ten screen który wkleiłeś w temacie to aż przykro :(

Spoko aph mu pewnie kalibrował, a jako wzór użył tego legendarnego ustawienia z niebieskimi zębiskami. 

Opublikowano

To Wulfen z karateką tacy eksperci byli, że po kalibracji zęby na niebiesko świeciły. Ale tak, aph też był częścią tego dream teamu.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

To Wulfen z karateką tacy eksperci byli, że po kalibracji zęby na niebiesko świeciły. Ale tak, aph też był częścią tego dream teamu.

A to nie aph im przewodził? A karateka jaką miał ksywę? 

Opublikowano

Kyokushiman. I był na czele tego stowarzyszenia.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

ten to dopiero psychol :obama:

Opublikowano

No. Polecam dział TV Wars, szczególnie pierwsze strony. Kwintesencja ich geniuszu.

Opublikowano

pier.dolcie sobie te swoje cw farmazony dalej, ale loadingi w demon's souls sa zaje.biscie imponujace. czujesz, ze grasz na innej generacji

Opublikowano

Już przestańcie z tymi loadingami bo wstyd trochę, że wy w 2020 odkrywacie SSD i nazywacie to nową generacją. Niesamowita moc, rzeczywiście

Ale czemu tu się dziwić jak tyle lat siedzieliście w tych konsolowych jaskiniach i musieliście sobie wymyślać dodatkowe aktywności które można robić podczas loadingów. Co robiliście najczęściej? Wypisujcie ulubione. Dłubanie w nosie? Szybka przekąska? Wyjście z pieskiem?

Grając w konsolowego MH z pewnością na wszystko się znajdzie czas

Opublikowano

Na tym forum jeszcze uchował się dział dla blacharzy?

Opublikowano

Teraz pecemałpki w końcu dostaną gry które wykorzystują ssd bo wcześniej wszyscy mieli was w chuyu bo każdy wie że konsole=Gry wideo  :)

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

Teraz pecemałpki w końcu dostaną gry które wykorzystują ssd bo wcześniej wszyscy mieli was w chuyu bo każdy wie że konsole=Gry wideo  :)

I to jest prawda. 
HDD strasznie trzymały rozwój gier. 

Nawet jak się miało mega szybkie PC i w ch.uj ramu + ultra szybkie SSD, to i tak loadingi były tylko trochę mniej długie.

Wkońcu gry będą pisane pod SSD i będą one wymagane do normalnego działania gier na PC.

Opublikowano
13 minut temu, Wesker napisał:

nie ma

"Nie ma" to generalnie haslo tej generacji.

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

No niestety bomba prawdy jako były blacharz forum i nadal wierny pc. Cieszę się że w końcu mamy konsole z SSD. Ale prawda jest taka że dopiero jak usuniemy balast w postaci PS4 i Xbox one będziemy mieć prawdziwy przeskok. Tu pan @Helaprzed szereg wyskakuje z remake starej gry pod nową konsolę. Czuję że to będzie powiew świeżości w grach nie tylko first party ale i multiplatformach dopiero za jakieś dwa lata. Bo i horizon i resident 8 i inne gry są jeszcze pisane także na konsole ze starymi talerzowymi dyskami :(

Opublikowano
38 minut temu, Shago napisał:

A no to my bad aph, pomyliłem cię z karateką. 

BTW o(pipi)iłem moje astro i teraz korzystam przez jakiś czas ze słuchawek na kablu. Już wiem jak czują się niebieskie trole z tymi swoimi padami. Co za zwierzęta. 

A i jeszcze wam powiem, że auto hdr na xsx to naklepszulu feture nowej generacji, w końcu gierki z sdr nie są ciemne jak (pipi) na OLEDzie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
13 minutes ago, lpcl said:

A no to my bad aph, pomyliłem cię z karateką. 

BTW o(pipi)iłem moje astro i teraz korzystam przez jakiś czas ze słuchawek na kablu. Już wiem jak czują się niebieskie trole z tymi swoimi padami. Co za zwierzęta. 

Ja jestem gotowy do grania na kablu :( 
Na szczęście oba pady mają USB C i mogę sobie magnetyczne koncówki dać, by mi dzieci konsol nie zwaliły potykając się o kabel.

images?q=tbn:ANd9GcSOI-h7nqho5QDG0vjGydi

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Ja jestem gotowy do grania na kablu :( 
Na szczęście oba pady mają USB C i mogę sobie magnetyczne koncówki dać, by mi dzieci konsol nie zwaliłi potykając się o kabel.

images?q=tbn:ANd9GcSOI-h7nqho5QDG0vjGydi

Trex ty zwierzu. 

Opublikowano
Just now, lpcl said:

Trex ty zwierzu. 

No wiem. Nawet na padach xboksowych mając play and charge tak grałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.