Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś pytał do czego pilot, ano właśnie jak Pan na PS5 netflunia sobie odpalam po 18 godzinnej sesji ;) 

07005844-0F13-4F2D-B0B3-084E133C8A14.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale przejebana sprawa kupić ps5 zamiast xboxika 

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Ktoś pytał do czego pilot, ano właśnie jak Pan na PS5 netflunia sobie odpalam po 18 godzinnej sesji ;) 

07005844-0F13-4F2D-B0B3-084E133C8A14.jpeg

Ale po co przez konsole ? Serio się pytam w dobie Smart TV? Na chuj oglądać netflixa na konsoli

@LiŚciu dąb Sonoma meble na zamówienie a szafka RTV pomieści nawet ps5. A nie jak zwierzak obok szafki rtv albo na nią xD Nie narzekam pasuje do reszty łącznie z regałami z książkami oszklonymi naokoło. To wycinek pokoju ciężko całość objąć ale mebelki bardzo dobre. 

@Roziwpierw ty w swój tłusty łeb

IMG_20201120_212103.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

@LiŚciu

@Roziwpierw ty w swój tłusty łeb

Ale teraz tak na serio ten Rozi to faktycznie taki spaślak, że mu tak ciągle jedziecie z tymi inwektywami? 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Ale teraz tak na serio ten Rozi to faktycznie taki spaślak, że mu tak ciągle jedziecie z tymi inwektywami? 

Też jestem ciekaw ale ktoś gdzies pisał że jest tak gruby że na chacie ma wszędzie podwójne drzwi rozsuwane.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no Wesker, ale mam nadzieje że w realu HDR w Soulsach robi lepiej niż w spidrrmanie bo ten screen który wkleiłeś w temacie to aż przykro :(

Spoko aph mu pewnie kalibrował, a jako wzór użył tego legendarnego ustawienia z niebieskimi zębiskami. 

Opublikowano

To Wulfen z karateką tacy eksperci byli, że po kalibracji zęby na niebiesko świeciły. Ale tak, aph też był częścią tego dream teamu.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

To Wulfen z karateką tacy eksperci byli, że po kalibracji zęby na niebiesko świeciły. Ale tak, aph też był częścią tego dream teamu.

A to nie aph im przewodził? A karateka jaką miał ksywę? 

Opublikowano

Kyokushiman. I był na czele tego stowarzyszenia.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

ten to dopiero psychol :obama:

Opublikowano

No. Polecam dział TV Wars, szczególnie pierwsze strony. Kwintesencja ich geniuszu.

Opublikowano

pier.dolcie sobie te swoje cw farmazony dalej, ale loadingi w demon's souls sa zaje.biscie imponujace. czujesz, ze grasz na innej generacji

Opublikowano

Już przestańcie z tymi loadingami bo wstyd trochę, że wy w 2020 odkrywacie SSD i nazywacie to nową generacją. Niesamowita moc, rzeczywiście

Ale czemu tu się dziwić jak tyle lat siedzieliście w tych konsolowych jaskiniach i musieliście sobie wymyślać dodatkowe aktywności które można robić podczas loadingów. Co robiliście najczęściej? Wypisujcie ulubione. Dłubanie w nosie? Szybka przekąska? Wyjście z pieskiem?

Grając w konsolowego MH z pewnością na wszystko się znajdzie czas

Opublikowano

Na tym forum jeszcze uchował się dział dla blacharzy?

Opublikowano

Teraz pecemałpki w końcu dostaną gry które wykorzystują ssd bo wcześniej wszyscy mieli was w chuyu bo każdy wie że konsole=Gry wideo  :)

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

Teraz pecemałpki w końcu dostaną gry które wykorzystują ssd bo wcześniej wszyscy mieli was w chuyu bo każdy wie że konsole=Gry wideo  :)

I to jest prawda. 
HDD strasznie trzymały rozwój gier. 

Nawet jak się miało mega szybkie PC i w ch.uj ramu + ultra szybkie SSD, to i tak loadingi były tylko trochę mniej długie.

Wkońcu gry będą pisane pod SSD i będą one wymagane do normalnego działania gier na PC.

Opublikowano
13 minut temu, Wesker napisał:

nie ma

"Nie ma" to generalnie haslo tej generacji.

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

No niestety bomba prawdy jako były blacharz forum i nadal wierny pc. Cieszę się że w końcu mamy konsole z SSD. Ale prawda jest taka że dopiero jak usuniemy balast w postaci PS4 i Xbox one będziemy mieć prawdziwy przeskok. Tu pan @Helaprzed szereg wyskakuje z remake starej gry pod nową konsolę. Czuję że to będzie powiew świeżości w grach nie tylko first party ale i multiplatformach dopiero za jakieś dwa lata. Bo i horizon i resident 8 i inne gry są jeszcze pisane także na konsole ze starymi talerzowymi dyskami :(

Opublikowano
38 minut temu, Shago napisał:

A no to my bad aph, pomyliłem cię z karateką. 

BTW o(pipi)iłem moje astro i teraz korzystam przez jakiś czas ze słuchawek na kablu. Już wiem jak czują się niebieskie trole z tymi swoimi padami. Co za zwierzęta. 

A i jeszcze wam powiem, że auto hdr na xsx to naklepszulu feture nowej generacji, w końcu gierki z sdr nie są ciemne jak (pipi) na OLEDzie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
13 minutes ago, lpcl said:

A no to my bad aph, pomyliłem cię z karateką. 

BTW o(pipi)iłem moje astro i teraz korzystam przez jakiś czas ze słuchawek na kablu. Już wiem jak czują się niebieskie trole z tymi swoimi padami. Co za zwierzęta. 

Ja jestem gotowy do grania na kablu :( 
Na szczęście oba pady mają USB C i mogę sobie magnetyczne koncówki dać, by mi dzieci konsol nie zwaliły potykając się o kabel.

images?q=tbn:ANd9GcSOI-h7nqho5QDG0vjGydi

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Ja jestem gotowy do grania na kablu :( 
Na szczęście oba pady mają USB C i mogę sobie magnetyczne koncówki dać, by mi dzieci konsol nie zwaliłi potykając się o kabel.

images?q=tbn:ANd9GcSOI-h7nqho5QDG0vjGydi

Trex ty zwierzu. 

Opublikowano
Just now, lpcl said:

Trex ty zwierzu. 

No wiem. Nawet na padach xboksowych mając play and charge tak grałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.