Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Bardziej obawiam się ze spodoba Ci się tak bardzo ze będziesz chcial

dołączyć do zielonych.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie kupuj XSX whisker. To konsola dla ludzi z trzycyfrowym IQ, przerośnie Cię ogarnięcie menu. Nie ma samograjów pifpaf cinematic experience. Nie ma płatnych remasterów remasterów. Nie ma badziewnych odpustowych padów. No po cholerę ci to, kup sobie jakiś zestaw do pędzenia bimbru lepiej

Opublikowano

Pandebilek jaki wkurw xD słaba psycha jak słaby plejśmieć bez gier. :kaz: 

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Nie kupuj XSX whisker. To konsola dla ludzi z trzycyfrowym IQ, przerośnie Cię ogarnięcie menu. Nie ma samograjów pifpaf cinematic experience. Nie ma płatnych remasterów remasterów. Nie ma badziewnych odpustowych padów. No po cholerę ci to, kup sobie jakiś zestaw do pędzenia bimbru lepiej

Aaaaa to wyjaśnia dlaczego większość z was jej nie ma. 

Opublikowano
37 minut temu, Whisker napisał:

Kurwa Gearsy 5 zaliczyć? Forze4? Jak tylko słyszę te tytuły zbiera mi się na wymioty ale może dać szanse i najebać się solidnie i skończyć? Porównać?

Bierz. Zobaczysz w końcu jak wygląda prawdziwe 4K w grach (choćby w FM7 albo FH4), czyli to co ludzie mają już od lat na XOX. Inaczej przez kolejne lata będziesz napierdalał na PS5 w tym syfiastym  checkboardzie albo w jakimś 1080p, bo tylko do tego ta konsola się nadaje. 

Opublikowano
28 minut temu, dee napisał:

Nie kupiłem, za zero poszło w gratisie no nie pojebalo mnie żeby za to płacić jeszcze (napewno nie 2300zł).

Oficjalnie pojutrze już nie pożyczony do szybkich testów ale mój XSX ląduje przy LG G1. Posprawdzamy i protestujemy (pewnie szybko wyląduje w pchlim).

Zastanawiam się tylko czy kupić na ten wieczór Jacka’a czy jednak coś tańszego co by PS5 się nie obraziła. 

Opublikowano

Kupuj XsX Wesker. Po pierwsze przekonasz się co to za szmelc. Po drugie dowiesz się np. czemu dee to ulung bez gamertaga który zamiast grać w gry w menu głównym włącza creditsy. Dowiesz się czemu daddy toczy piane z pyska i czemu exact jechał 300 km po konsole dla syna. 

Zielone odmieńce są jednoplatformowi. Nie wiedzą co to wybór. Mają smyczpassa i żrą tylko z niego jak świnia z koryta. Ty badź ponad nimi, kup czarne pudło na buty- dla kontrastu. 

Aaaa i Gearsy są niezłe - zwłaszcza te z czasów 360tki. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Kup na ten wieczor troche benzyniaka i spal ta kurwe :) 

Opublikowano

Forza killer zapowiedziany :banderas:

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

Zastanawiam się tylko czy kupić na ten wieczór Jacka’a

DistortedLividCoypu-size_restricted.gif

Z xboxem mozna zaszalec, a nie pic jakies guano.

Opublikowano

Ale jeden trend jest, jakby napisał mistrz Gruszczyk, niezwykle interesujący.

Otóż każdy klapers kupuje tego XSX, oczywiście okazyjnie, oczywiście przypadkiem, oczywiście dostaje za darmo od bezdomnego. Oczywiście promocyjnie i przypadkowo nabija Godpassa, mimo że przecież gardzi tą usługą. Strasznie dużo tych zbiegów okoliczności i przypadków wśród niewolników marki :reggie:

Nie chcę być kontrowersyjny, ale ten trend wyraźnie pokazuje który sprzęt dominuje wśród graczy :xboss:

I nie, odwrotny trendu nie występuje z powodu braku ps5, z powodu fanbojstwa czy co tam sobie niebieskie robale uroiły. PS5 na chwilę obecną nie ma nic do zaoferowania szanującemu się graczowi i dlatego klapy uciekają do zielonego obozu, nie odwrotnie.

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

Ale jeden trend jest, jakby napisał mistrz Gruszczyk, niezwykle interesujący.

Otóż każdy klapers kupuje tego XSX, oczywiście okazyjnie, oczywiście przypadkiem, oczywiście dostaje za darmo od bezdomnego. Oczywiście promocyjnie i przypadkowo nabija Godpassa, mimo że przecież gardzi tą usługą. Strasznie dużo tych zbiegów okoliczności i przypadków wśród niewolników marki :reggie:

Nie chcę być kontrowersyjny, ale ten trend wyraźnie pokazuje który sprzęt dominuje wśród graczy :xboss:

I nie, odwrotny trendu nie występuje z powodu braku ps5, z powodu fanbojstwa czy co tam sobie niebieskie robale uroiły. PS5 na chwilę obecną nie ma nic do zaoferowania szanującemu się graczowi i dlatego klapy uciekają do zielonego obozu, nie odwrotnie.

A jednak wolałem na premierę PlayStation 5 bo więcej mi oferowała jako next gen. A to że dają nawet do TV te xszroty za kilka złotych to tez o czymś świadczy nie? knurpass tez na dwa lata do przodu opłacony wraz z promocją, nic na to nie wydałem tak samo jak traci X, wątpię abym kupił jakaś grę w pudełku, co najwyżej zjebane baterie ale to Duracell zarobi. Więc nie wydam nic aż do momentu kiedy go sprzedam. Takie oto wspieranie, to skąd oni maja mieć kasę na blockbustery? Stad taka posucha i chujnia

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Świadczy o tym, ze przepłaciłes za telewizor. Kto z mozgiem bierze na premiere.

Opublikowano

No przecież XSX dostał ZA DARMO, już nie czepiajcie sie tego  REKINA BIZNESU :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Świadczy o tym, ze przepłaciłes za telewizor. Kto z mozgiem bierze na premiere.

Chuja się znasz i w dupie byłeś, za rok lub dwa lub trzy maks wymienię na nowszy, takie czasy ale nie będę kurwa czekał w nieskończoność bo coś obniżą, nie ma chuja

3 minuty temu, dee napisał:

No przecież XSX dostał ZA DARMO, już nie czepiajcie sie tego  REKINA BIZNESU :shieeet:

a Ty kurwa nie lepszy, niegdyś dałem za B6 13,5 tys i bez żadnej promki. Takie są ceny wy nieuki. Tutaj wpadła promka która daje nie tyle Xa co 3 kafle a to 1/3 TV w sumie wiec to bardzo dobra oferta, która się pojawiła bo i bez niej bym brał ten TV co jakością zobaczycie może za kilka lat na wystawie ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Następny klap pucujący się zielonej starszyznie. Osobiście w chvju mam twoje pijackie przygody, więc daruj sobie próby udowodnienia że wcale nie jesteś upośledzony.

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Następny klap pucujący się zielonej starszyznie. Osobiście w chvju mam twoje pijackie przygody, więc daruj sobie próby udowodnienia że wcale nie jesteś upośledzony.

Jak na razie i po opinii większości prowadzisz w rankingu upośledzonych wiec spoko czuje się bezpieczny :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

15 minut temu, dee napisał:

Starszyźnie? Idź kurwa dzieciaku srać te smętne teksty do działu lego lub modelatsrwo. Jesteś tak smętnym pędzlem że żal tracić na ciebie czas. I załóż pizdo wreszcie gamertaga skoro już zayebałeś tego xboxa :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

xDDDDDDD

Klapy, zawsze przy nodze gdy potrzebujesz prostej, głupawej rozrywki :banderas:

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

3 miesiące - 5 mln nowych użytkowników GamePassa

Połowa z nich zrobiła dila jak łisker i doją za darmoszkę ale boty się cieszą i uszami klaszczą bo uważają, że Spincer zarabia.

Opublikowano
16 minut temu, mitra napisał:

Połowa z nich zrobiła dila jak łisker i doją za darmoszkę ale boty się cieszą i uszami klaszczą bo uważają, że Spincer zarabia.

Ja bym się nie ograniczał i powiedział od razu, że 3/4 to cebula która w dodatku ściągnęła tylko jedną grę i już nigdy nie wróciła do usługi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.