Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakiś ziomal ma czelność w temacie PS5 rozmowy etc narzekać na PS5, ładnie go tam klapy wyjaśniają, kup za dwa lata, sprzedaj inni czekają xDDDDD

Klaperstwo to stan umysłu :<

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak to było w jednym kawałku

"Gówniarz weźmie to dosłownie stary skuma O C B"

Tak to jest jak buzują hormony w wieku 13 lat:xboss:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

i debilek znów ze swoimi frustracjami seksualnymi o lizaniu dupy, ruchaniu, gwałceniu etc. etc. :rotfl:

całe szczęscie że tym razem obyło się bez tekstów o wrzucaniu do pieca.

Serio, to chyba user prezentujący najniższy poziom w tym temacie, nie napisał chyba posta bez obelg w kierunku posiadaczy xboxa. Zero merytoryki, zero wiedzy

Opublikowano

Fakty są takie, że community Xboxowe na tym forum to ludzie pomocni, kulturalni, cechujący się wysoką elokwencją oraz umiejętnością prowadzenia dialogu.

Niebiescy fanatycy podobni są do pisowskiej zarazy, opluwający wszystko co nie jest zgodne z ich prymitywnymi wartościami, bojący się zmian i nietolerujący odmienności.

Okropne.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Serio, to chyba user prezentujący najniższy poziom w tym temacie, nie napisał chyba posta bez obelg w kierunku posiadaczy xboxa. Zero merytoryki, zero wiedzy

Zgadzam się, ale nie chowaj deddiego pod spódnice przy okazji, ja wiem że macie tam w zielonym obozie jak baby sojusz jajników, ale patole trzeba wytykać palcem gdziekolwiek by się nie znajdowała :oh_you:

Opublikowano

Daddy czasami napisze coś zabawnego trafiającego w punk, ale fakt zapamiętał go, na wyższej kulturze, teraz nie potrzebnie rzuca tekstami pojebance itp 

Opublikowano

Serio ten niskobudżetowy średniak ma kosztować 3 i pół bomby?:D

Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

Zgadzam się, ale nie chowaj deddiego pod spódnice przy okazji, ja wiem że macie tam w zielonym obozie jak baby sojusz jajników, ale patole trzeba wytykać palcem gdziekolwiek by się nie znajdowała :oh_you:

spoko jak Daddy napiszę żeby wrzucać klapów to pieca to też zareaguje,

nie patrzę na ludzi i ich chamstwo przez pryzmat posiadanej lub nie konsoli

Opublikowano

Niebieskie społeczność - Czekają na najbliższe gry jak returnal, rachet czy horizon a plotki traktują z odpowiednim dystansem

Zielona społeczność - łyka każdą plotkę które są ich największą rozrywką w growym świecie i żyje marzeniami

Graczu wybierz mądrze:xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

O, kolejny po lisciu whiskerze i izonie

Rośnie w oczach ta lista urażonych klapersów :xboss:

Ja urażony? I to jeszcze komentarzami najsłabszego ogniwa w zielonej ferajnie? Niedoczekanie:)

Opublikowano

W Returnalu nie dość że grafika przeciętna, to podobno jest tam znowu ten syfiasty checkboard. Mówiłem że ta konsola sie do niczego innego nie nadaje. 4K to zobaczycie tam w Terisie co najwyżej.

Opublikowano

Na tego Returnal nawet społeczność PPE nie czeka, skończy się na paru sztukach na Forum, tej a mam taki pomysł klapy kupicie sobie jedną kopię na spółę xD

12.jpg

Opublikowano

No szkoda ich bo to kolejna po Remedy zdolna, fińska ekipa. Mam nadzieję, że Phil ich ocali przed upadkiem po porzuceniu przez Sony.

Opublikowano

Niech robią sequel Alienation, a jak nie, to spadówa.

Opublikowano

Paolo jaki bol pizdziska w temacie o Returnalu xDDDDDDDDDDDDDDD I to zielone robactwo co wchodzi i z ukrycia daje Haha pod kazdym newsem :banderas:

Po prostu nie moge juz sie doczekac recek i opinii G R A C Z Y ktorzy znowu bez pamieci zanurza sie w morzu nextgenowego dobra a kurwiaki dalej retrogaming z smyczpassa. Mialem czekac z preorderem na recki ale na zlosc wam frajerzyska juz oplacone. Majoweczka jak marzenie :obama:

Opublikowano
42 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Nawet Kinga woli Xboxa

90E55AD1-400B-43D8-A0C0-FC664A288C54.jpeg

To już wiadomo czemu laska nadal nie ma faceta:

IMG_2835-ok-960x640.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Paolo jaki bol pizdziska w temacie o Returnalu xDDDDDDDDDDDDDDD I to zielone robactwo co wchodzi i z ukrycia daje Haha pod kazdym newsem :banderas:

Po prostu nie moge juz sie doczekac recek i opinii G R A C Z Y ktorzy znowu bez pamieci zanurza sie w morzu nextgenowego dobra a kurwiaki dalej retrogaming z smyczpassa. Mialem czekac z preorderem na recki ale na zlosc wam frajerzyska juz oplacone. Majoweczka jak marzenie :obama:

Czytam wpis debila i daję haha, ale na twoje mi już nie starczyło. :( No ale przyznam, że szafowanie takim słowej jak rewolucja nigdy nie przestaje śmieszyć. :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

To już wiadomo czemu laska nadal nie ma faceta:

IMG_2835-ok-960x640.jpg

A czemu myślisz ze laska nie ma faceta?

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

I to zielone robactwo co wchodzi i z ukrycia daje Haha pod kazdym newsem :banderas:

Schabek ale zostaw roziego w spokoju taknieok?

Opublikowano

Troll wbił do tematu o super nextgenie Returnal i trolluje a jak ktoś mu uwagę zwrócił to na priw wyzywa hahahah. Chyba CW weszło za mocno, ale dlaczego skoro nawet konsoli nie ma!  HAHAH

Edytowane przez Donatello1991

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.