Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nawet Square też szyderczo (no ale mogę się mylić) zadaje pytania debilom temacie Returnal XD. Widać jaka pompa z takich pajaców plejstejszyn jest.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Giereczka zapowiada się cymesik, prawda, ale wciąż śmieszy ta rewolucja :pawel: Chociaż nie bardziej niż schabek któremu tak pękła pysda, że kupuje gry żeby coś komuś udowodnić na forum PSXE. XDDDD

edit: nawet statusik wstawił :banderas:widać, że coś tam chłopaka męczy i temat do CW nie wystarcza

Opublikowano

Przecież jakby takie Outer Wilds zostało eksem na Sonkę, to klapy mają mózg rozjebany :obama:

Opublikowano

Dawno jest już potwierdzone, co jest samym exem na sonke, tym niagara z kutasów każdego klapiszcza leci, bo nie na xboxa i pc, nie dla psa kiełbasa. Najpewniej i tak w przyszłości wyląduje na PC ten Returnal.

Opublikowano

Żałosne, że boty wysmiewaja nową grę, w momencie gdy co najwyżej mogą poczytać newsy że testerzy dostali zaproszenie do bety fm8.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Przeglądając ten temat to tak całkiem serio wszyscy jesteście zjebani po równo, się żrecie zielone karaluchy z niebieskimi o przysłowiowe gówno a tak prawdę mówiąc wszyscy skrycie lubicie pokemony i tylko czekać aż wam się stare zaczną puszczać z łysymi brytolami.

Opublikowano

Dualsense X Returnal wystarczy aby te ameby dostały wylewu:banderas: Sony nie zaczeło jeszcze pluć hitami a te smrody już leżą na deskach:banderas: Oczywiście posiadacze(lub nie) szrotboxa mają najwięcej do powiedzenia o prawdziwych nextgenowych grach,prawdziwych nextgenowych padach :dynia: ani jednego ani drugiego na oczy nie widzieliście na tych swoich hasiokach śmierdziuchy:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Pomysleć, że przez całą generacje społeczność playstation będzie zanurzać się w shootery w absolutnie nowy sposób czując, że trzyma palca na cynglu a każdy pocisk będzie soczysty i dobitnie odczuwalny. Dosłownie burzenie czwartej ściany:banderas: zielonym amebom pozostanie płaskie bezcharakterne wciskanie rt bez żadnych odczuć czy imersji. Każdy shooter z automatu będzie o wiele gorszy. Jednak jak się ma IQ na poziomie jakości wykonania tego gunwopada od xszrota to podejmuje się takie absurdalne decyzje:dynia:

Opublikowano

przed ludkami z neta fifarafy...a w domu plaskacz od starej bo glosnik napierdziela i nie slyszy co tam nowego w M jak Milosc. Jak nie prosiak odrzutowiec to gadajacy pad xD

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

gadajacy pad

Można wyłączyć, za to nie wyłączysz napierdalających przycisków i klikającego w niebogłosy d-pada na kontrolerze x-kiepownicy :xboxssie:

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Można wyłączyć, za to nie wyłączysz napierdalających przycisków i klikającego w niebogłosy d-pada na kontrolerze x-kiepownicy :xboxssie:

nie wiem, nie znam, mnie problem nie dotyczy bo nie uzywam X,Y a kierunki na Elicie dzialaja cichutko ;) padzik lepiej lezy niz mlode cycuszki w miseczce B 

Opublikowano

Jak Elite 2 to życzę bezawaryjności bo mają z nią problemy :lapka:

14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

wiatrak 7 lat nie przeszkadzał, ale klikanie o którym zapominasz po 10s przeszkadza :pawel: 

21 minut temu, Szymek napisał:

a w domu plaskacz od starej bo glosnik napierdziela

Masz, może ten podlaski tamburyn pod czaszką załapie komu może przeszkadzać

Opublikowano

Prawda jest taka, że człowiek do wszystkiego przywyknie, chociaż wystarczy grać w słuchawkach i w tedy ani wycia ani klikania nie słychać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

A czemu myślisz ze laska nie ma faceta?

No jak to, jak dziewczyny naniosły szrotu do domu, to obydwie pogoniłem :)

Opublikowano

Tia.. pewnie same spierdoliły jak zobaczyły to białe paskudztwo obok telewizora :pawel:

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Tia.. pewnie same spierdoliły jak zobaczyły to białe paskudztwo obok telewizora :pawel:

Spytały się o hasło do wifi po czym odgasiły fajki w popielniczce od MSu :kaz::xboxssie:

Opublikowano

Czy jest tu ktoś kto zapłacił za GPU normalną cenę 55zl?

4 minuty temu, Figuś napisał:

Spytały się o hasło do wifi po czym odgasiły fajki w popielniczce od MSu :kaz::xboxssie:

Zgadza się 

61287B68-1D71-4819-B653-32900B10D068.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A czemu oni mają takie chujowe gamertagi i większość poukrywana?

Opublikowano

Dowcipy klapów w tym temacie:notbad:

YayoStudio-TVP3-655.png

smiechu-warte_1_l.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Gry botow w tej generacji:

Najgorsze że na wakacje też pizda z grami.

Jak mi przyjdzie nowej generacji konsola XSX to w co tu zagrać? No tylko chyba Halo Girsy i Forza, w sumie nie przeszedłem wiec jak dla mnie może być okej ale współczuje tym co ograli to wcześniej bo od listopada do maja chyba tylko w to grają

Opublikowano

Ja gram na XSX w SSXa :) Gearsy myślałem ze przelecę wszystkie części ale jestem przy dwójce i niestety już mi się znudziło. Flagowa seria M$ mocno przereklamowana. Swoją droga trochę dziwne, ze jedynka ma jakaś ulepszona edycje i wyglada lepiej niż 2..

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.