Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No ale to co trzeba uczciwie przyznać tym zjebom z Xboxa, to to że okładki do gier potrafią robić ZAJEBISTE:obama:

Cover.jpg

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

niebieska magnateria ma wyjebane

Taka z ciebie magnateria, nieuku, jak z czarnych niewolników na plantacji bawełny w XIX wiecznej  Luizjanie. Z tym że właściciele plantacji swoich niewolników nie dymali tak, jak to robi obecnie Sony:yao:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Taka z ciebie magnateria, nieuku, jak z czarnych niewolników na plantacji bawełny w XIX wiecznej  Luizjanie. Z tym że właściciele plantacji swoich niewolników nie dymali tak, jak to robi obecnie Sony:yao:

Strasburger dej żyć:)

15 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale to co trzeba uczciwie przyznać tym zjebom z Xboxa, to to że okładki do gier potrafią robić ZAJEBISTE:obama:

Cover.jpg

Grafik płakał..zreszta to pewnie to ten sam co projektował dashborda.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

https://www.ppe.pl/news/156658/ps-plus-video-pass-tylko-w-polsce-znamy-liste-udostepnionych-filmow-i-seriali.html

A co Microsoft dał Polsce?

A tak, brak polskiego live przez pół 7 generacji, rok późniejszą premierę w 8 generacji i rozyebywanie konsol w serwisie na inaugurację 9 generacji :reggie:

Powiedział koleżka, który wideokonsolę sony 4 na gwarancji wolał dać do jakiegoś Janusza z komisu żeby ją wyciszył niż ryzykować i wysłać do oficjalnego serwisu ukochanej marki

:kaz:

Opublikowano
29 minut temu, izon napisał:

Strasburger dej żyć:)

Festyniarz ostatnio niestety aktywny:)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie darmowy boost do 120 FPS-ów, a na PS5 next-gen w 4K co wygląda jak gra z PS4, ray-tracing ma na pudełku, a spadki do 1440p

Zastanow sie durniu co ty wlasnie napisales xD

Pierwszy prawdziwie nextgenowy tytul w tym roku >>>>>>>>>>>> taplanie sie w gownie z daddym i inchem >>>>>>>>>>> stare kurwy od ea w 120fpsach na waszych hd ready

Opublikowano

Po co Whiskerowi 65 cali do 1440p xD

A no tak, mówił ze będzie brał Xboxa Series X

Opublikowano

Hd ready dobry telewizor, bo nie widac az tak ząbkow jak na 4k

Opublikowano
21 minut temu, schabek napisał:

Zastanow sie durniu co ty wlasnie napisales xD

Pierwszy prawdziwie nextgenowy tytul w tym roku >>>>>>>>>>>> taplanie sie w gownie z daddym i inchem >>>>>>>>>>> stare kurwy od ea w 120fpsach na waszych hd ready

Szanuj te "stare kurwy od EA", bo to jedyne multi na tej plejkurwie  XD

Opublikowano

Klapy w temacie returnala dowiaduja sie, ze to nie jest cinematik :shieeet: bedzie beczunia jak ze schabka co po kryjomu sprzedawal demony

Opublikowano
42 minuty temu, Wieslaw napisał:

Powiedział koleżka, który wideokonsolę sony 4 na gwarancji wolał dać do jakiegoś Janusza z komisu żeby ją wyciszył niż ryzykować i wysłać do oficjalnego serwisu ukochanej marki

:kaz:

1. Moja LepszaKonsolaNiżXbox 4 dawno po gwarancji, a jedyny "serwis" jaki jej robię, to po prostu czyszczenie (bo nie zepsuła mi się nigdy)

2. I wybrałem doświadczonego gościa z Oświęcimia dlatego, że robi to w 2 godziny na miejscu, nie żałuje pasty i można z nim pogadać o czasach na giełdzie

3. A jak tam Twoje przygody z serwisem Xboxa? Bo coś mi się wydaje, że miałeś pewne zastrzeżenia ostatnio ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

1. Moja LepszaKonsolaNiżXbox 4 dawno po gwarancji, a jedyny "serwis" jaki jej robię, to po prostu czyszczenie (bo nie zepsuła mi się nigdy)

2. I wybrałem doświadczonego gościa z Oświęcimia dlatego, że robi to w 2 godziny na miejscu, nie żałuje pasty i można z nim pogadać o czasach na giełdzie

3. A jak tam Twoje przygody z serwisem Xboxa? Bo coś mi się wydaje, że miałeś pewne zastrzeżenia ostatnio ;)

SA2H5DWGFBFXBDVY5BRANX6IYA.jpg

Spoiler

220px-Empik_JUNIOR_FASADA.jpg

Opublikowano

Dobrze ze ten returnal nie wychodze na x srake x. Boty by nie dały rady. Juz wcześniej w gearsach wprowadzono podnoszenie przez kompana bo gineli non stop. Graja w jakieś turowe gierki bo jak za dużo akcji na raz to rzygają z emocji. Tymczasem na sonce kolejna po Demonsach gra nie dla pizdeczek. 

Opublikowano

Nawet śmieszne, bo kiedy na Xboxa wychodziło Cuphead, Ori czy organizowano turnieje w Halo (poziom e-sportowy) to klapy zagrywały się cienamatiki prowadzące za rączkę. :) 

PlayStation zawsze stało pięknymi, ale niewymagającym gameplayowo historiami. Xbox zawsze stał gamingiem corowym, ten Returnal to tylko odstępstwo od normy. Obawiam się, że też ostatni projekt na wyłączność Sony kiedy klapy odbija się od niego jak od ściany. :( 

Opublikowano

xddd lisciu sam siebie przekonal, ze gra w gry i sobie z nimi dobrze radzi xddd

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Tymczasem na sonce kolejna po Demonsach gra nie dla pizdeczek. 

Kurczę to znowu nie zagrasz kolego :nosacz3:

Opublikowano

Whisker zapros swoich kolegow na chate i wlaczcie sobie sausage party z video passa

Opublikowano

Bad Boys się obejrzy. A wy kuhwy co będziecie robić na retro party?

Opublikowano

U mnie dishonored de. I dzieki fps boost jest w 60 fps. Xbox :wub:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Elegancko ogrywany był właśnie Control, cudowna gra.

1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

U mnie dishonored de.

i8SBX9crilWIm8MUQ35RyitnhQdnTUU-Lx3jW1pJ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.