Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Lisc konfident zgłosił mojego posta :reggie:

CO ZA PRZEGRYW Z PSYCHIKA DZIESIĘCIOLATKA :obama:

To teraz się możesz poczuć jak w zielonym składzie, tam codziennie wysyłają zgłoszenia bo ciagle są osrani prawda HUBERT? 

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niech więcej lata i żebra u userów o ich gamertagi, może poczuje się członkiem zwycięskiej community :shieeet:

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Lisc konfident zgłosił mojego posta :reggie:

CO ZA PRZEGRYW Z PSYCHIKA DZIESIĘCIOLATKA :obama:

Nic nie zgłaszałem. Brzydze się donosicielstwem. 

Opublikowano

Won

Opublikowano

Doniósł pewnie na ciebie jakiś zielony. Oni tez już mają pewnie dość twojego zenujacego pyerdolenia. 

Opublikowano

Ostatnio posty w cw spadaja z rowerka czesto, tez juz zauwazylem.

A wszyscy wiemy ze forumowa smietanka konfidencka kisi sie w zielonym szambie. Z czego zreszta sa dumni jak wyzer czy inch.

Opublikowano

To już chyba wiem kto donosi i usuwa moje posty w cw XD

Nie wytrzymują z psychiką to lecą posty, haaa tfu. Nie pierdol schabek, bo też po niebieskich jadę jak burą sukę i też znikają posty, więc nie ma co też na wezyra i incha zrzucać. 

Opublikowano

Nic nie zgłaszałem w cw. Tylko statusy pewnego dałna.

Opublikowano

Zielone konfitury co na xszrocie nie  maja gier i jako substytut spędzają wieczory u komendanta na makowcu perdyola o donosach :dynia:  to musi być its a prank bro:obama:

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Nie pierdol schabek, bo też po niebieskich jadę jak burą sukę i też znikają posty, więc nie ma co też na wezyra i incha zrzucać. 

Ostatnio to wezyr cie mial zgłosić. Chcieliśmy żeby był konsekwentny w działaniu. 

Opublikowano

Ignory i Raporty w CW są dla ciot, chciałem tylko to wyjaśnić.

Opublikowano

Zielone konfitury już same na siebie wysyłają donosy:obama: komendant chyba oprócz makowca trzyma jeszcze pringelsy w barku:obama: ameby skoczyły sobie do gardeł aby naczelnik rzucił kodem do smiecpassa :obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dejcie mi koledzy gamertaga, dejcie, jestem taki fajny hardkorowy gracz, no dejcie, chce być waszym kolega :yao:

Tfu!

Opublikowano

:dynia::kaz::dynia::kaz::dynia::kaz:

indie gierka za 350zł która wygląda jak gówno, wykorzystuje 100% śmieciary i hendrixowa autostrada która nie dała rady

beka z niebieskich ameb :) 

Opublikowano

Kolejna beka z magicznego dysku SSD. Klapy zaraz uruchomią operacje wyparcie :yao:

Opublikowano

Jak to tam było, takie bajery jak FidelityFX tylko na Series X? Okazuje się, że Sony po prostu nie biega z cieczką, chwaląc się, czego to tam nie ma w swoim plastiku, tylko w dziale marketingu zajmują się... marketingiem gier, a nie narzędzi programistycznych.bebcc6defc92feff83b6ee7acdc3887b.jpg

Opublikowano

16 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Kolejna beka z magicznego dysku SSD. Klapy zaraz uruchomią operacje wyparcie :yao:

Klapy teraz uruchamiają operację DONOSIK :reggie:

To jest niewiarygodne, mamy rok 2021, a Sony wypuszcza film, w którym musi tłumaczyć jak działa mechanika rougelike. 

Czy można bardziej gardzić swoimi klientami?

Opublikowano

Już widzę ten szok januszy gejmingu po zakupie Returnala. Cooo to nie jest uncharted w kosmosie, ale jaktooo :shieeet:

Opublikowano

Deesperat juz 2 posty o Returnalku bozym przed 9 :reggie: slychac wycie

Opublikowano

Ale ten returnal zayebie tych konfidentow:banderas: będą wysyłać donosy do ONZ, że playstation sie nad nimi zneca:yao:

Opublikowano

Liść DONOSICIELU nie kryj się za plecami swoich upośledzonych koleżków, tylko broń marki jak na dobrego niewolnika przystało xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.