Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dzięki sony mamy tak piękny gatunek jak soulslike:obama: Pomyśleć, że na początku była to tylko Japonia ale sony szybko zauważyło, że grę trzeba wydać na zachód bo mamy do czynienia z rewolucją:banderas: Teraz Returnal będzie tym samym dla swojego gatunku i gra bije wszelkie rekordy sprzedażowe:banderas:Ledwo generacja się rozkręca a tutaj już po 6 miesiącach historia tworzy się na naszych oczach:banderas:

Wielkim bonus do tego wszystkiego jest ten płacz i wyparcie zielonej armii która został wydymana przez knura wrecz koncertowo:potter:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

20 strona i dalej ból dupy o gierki wychodzące na Sonkę, co się dziwić skoro po przeciwnej stronie: nie ma NIC oprócz plotek, że niedługo cała Betheseda będzie sklejać tego karakana Halo Infinite ( jak widać tytuł im wyszedł bardzo adekwatny) :dunno:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czlowiek by się pośmiał z tych crapów od ms ale nie ma z czego :( Ile można mieć beke z dema mfs czy tego gunwa halo.

Opublikowano

Ale podtrzymuje, że Series X to najlepszy Classic w historii. Zdecydowanie wyższy level od playstation classic, Snesa Mini itd. Mogliby jeszcze się minimalnie wysilić i podciągnąć takie gierki jak Gears 2 ale i tak jak na restrokonsolkę jest mega!

Opublikowano

Klapy dalej w odklejce, a hipokryta izon nazywa konsolą retro XBoxa a sam jest fanem retro przenośniaka od Nintendo. :dynia: Napisałbym kiedyś hipokryza level himalaje, ale dzisiaj wystarczy napisać lvl klap i wyżej się już nie da. :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy dalej w odklejce, a hipokryta izon nazywa konsolą retro XBoxa a sam jest fanem retro przenośniaka od Nintendo. :dynia: Napisałbym kiedyś hipokryza level himalaje, ale dzisiaj wystarczy napisać lvl klap i wyżej się już nie da. :) 

To chyba się trochę kompromitujesz nie wiedząc czym jest hipokryzja. Tak jestem fanem retro przenośniaka od Nintendo bo lubię retro granie, nie mam z tym problemu;)

Opublikowano

Kilka stron i zieloni maja w głowie tylko jedno - RETURNAL. Oglądają bidoki na Youtubie przejścia trzymając pada na baterie w rękach i udają ze maja haptyczne wibracje i adaptacyjne triggery

Opublikowano

Czytam sobie recke Returnala w psxe, zaraz zaczna splywac kolejne, patrze na ocene i juz wiem. MLB to nie byl bejsbol, prawdziwym bejsbolem to dopiero teraz sony rozpierdala lby zieloniakow :obama: zapowiada sie kolejne 90+ :fsg:

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Patrząc na to jakie wojny podjazdowe się tutaj urządza, ciekaw jestem ile na mnie donosów trafia co tydzień do administracji, bo skądinąd wiem że dla wielu użytkowników jestem tutaj Asem Kier w talii znienawidzonych posiadaczy xboxa, a niektórzy nawet otwarcie nawoływali do bana dla mnie, np. wtedy kiedy Jim Ryan zamykał Japan Studio xd

Jeśli Ty jesteś asem kier to LiŚciu jest walet żołądź w takim razie w talii Saddama hussaina. xd

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Jeśli Ty jesteś asem kier to LiŚciu jest walet żołądź w takim razie w talii Saddama hussaina. xd

Aż jestem ciekaw głębszego wyjaśnienia tego fikołka. Dajesz pls:)

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Czytam sobie recke Returnala w psxe, zaraz zaczna splywac kolejne, patrze na ocene i juz wiem. MLB to nie byl bejsbol, prawdziwym bejsbolem to dopiero teraz sony rozpierdala lby zieloniakow :obama: zapowiada sie kolejne 90+ :fsg:

Po odliczeniu bonusu dla Sony realnie wychodzi pewnie coś w okolicach 75, czyli i tak nieźle. :) 

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Aż jestem ciekaw głębszego wyjaśnienia tego fikołka. Dajesz pls:)

Wierny żołnierz marki playstation. 

Sayf_al-Din_Fulayyih_Hasan_Taha_al-Rawi.jpg

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, potwierdzili już PS+ na maj? :cool: 

Zwykle w ostatnią środe miesiąca podają

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Akurat się to bardzo ładnie pokrywa. :cool:

Można wiedzieć z czym ? xd

Opublikowano

PS Plus to obiektywnie patrzac w ostatnich miesiacach najlepszy i jednoczesnie najtanszy abonament w branzy ale kto normalny czeka na majowa oferte skoro maj pod wzgledem nowych gier jest na PS5 po prostu legendarny :fsg:

Opublikowano

Będzie bardzo duża premiera w majowym PS+, ale nie wiem czy mogę powiedzieć że coś POWRACA. ;) 

Teraz, schabek napisał:

PS Plus to obiektywnie patrzac w ostatnich miesiacach najlepszy i jednoczesnie najtanszy abonament w branzy

Niestety, tylko subiektywnie. Wciąż nieosiągalny poziom dla XGP. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż nieosiągalny poziom dla XGP. :)

Tak jak mowisz, XGP to kolo chuja nie stalo a co dopiero kolo PS Plus. Roznica klas

Opublikowano

No tak, widać ze xgp się stara jak może ale to trzeba lat doświadczeń - może za 2 generacje.

Opublikowano

o ku,rwa ale odklejka XDDDDDDDDDDDDDDDD dali jedną dobrą grę na premierę (Control), a szkrabek spuszcza się w gacie, bo dostali chujowego oddworla o którym wszyscy już zapomnięli albo days gone po 2 latach od premiery :pawel:  K L A S A ale taka specjalna szkoły podstawowej dla klapów

Opublikowano
30 minut temu, Whisker napisał:

Kilka stron i zieloni maja w głowie tylko jedno - RETURNAL. 

Whisky jeszcze pod wpływem Whisky:yao: Nie kto inny jak tylko klapy wciąż przywołują tego indora Double A na tapetę:lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.