Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli nie lubi tej kurwy jebanej TLOU2, to ma.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dobrze ze ta kurwa jebana rozbiła bank bo pewnie bym uwierzył. :)

Opublikowano

Poza głosem publiki warto w życiu kierować się również zdrowym rozsądkiem, rozumiem ze Zenka tez słuchasz?, miliony nie mogą się mylić.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciekawe jakim zdrowym rozsądkiem się kierowałeś opierdalajac wreckfesta zarówno na sonce jak i na bekaboxie:D

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ciekawe jakim zdrowym rozsądkiem się kierowałeś opierdalajac wreckfesta zarówno na sonce jak i na bekaboxie:D

Świetna wyścigówka, pełno w niej Muscle Carów do rozwalenia, w sumie tylko do tego się nadają.

Opublikowano

Od Wreckfesta proszę się odpierdolić, bardzo fajny szpil z soundtrackiem przywracającym wspomnienia z Burnoutów czy Flatouta.

Opublikowano

Trzeba kompletnie nie lubić gier, jeżeli krytykuje się Wreckfest...

Opublikowano

Spokojnie, wlatuje zaraz do plusa więc będzie zmiana narracji z "haha guwno" na "odpalę tego średniaczka jak już dali", by za trzy-cztery miesiące wspominać Wreckfest jako sztosa, który dostali za darmoszkę bo Sony takie dobre. Normalne klapus operandi, historia powtarzająca się jak posty Kryśki P.

Opublikowano

To jak tam było wczoraj na pokazie Stejt of PlejŚmiej(się z Sony)? Wysypali jakiś wór oczojebnych niezapowiedzianych gier? Może The Agent, albo jeszcze lepiej  Silent Hill, czy tylko grę dozwoloną do lat 12-tu?

Chcę po prostu wiedzieć czy mam czego żałować i czy źle zrobiłem, że to olałem...

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

No była gra z komórki Among Us i crossgenowy Ratchet dla dzieci po raz piętnasty 

Dzięki za info. Wyspałem się.

Opublikowano

Nie czaruś, nudy - kolejny ex na sonke z premierą w najbliższym czasie. 

Mogli by kurwa anulować te zapowiedzi, przesunąc premiery na 2025 rok i karmić nas tylko tylko tweetami to może by sonka podjeła jakąś walkę z bekaboxem:)

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie czaruś, nudy - kolejny ex na sonke z premierą w najbliższym czasie. 

Mogli by kurwa anulować te zapowiedzi, przesunąc premiery na 2025 rok i karmić nas tylko tylko tweetami to może by sonka podjeła jakąś walkę z bekaboxem:)

No dobra...a skoro mam więcej niż 12 lat to w co jeszcze pogram w tym roku od Sony? Return Anala nie liczę, bo to już wyszło.

Opublikowano

Zaryzykuję stwierdzenie, że gwoździem eventu State of Pay było wysranie się na gęby klapom

Opublikowano

O kurde CO ZA NOC! Najpierw SoP, które pokazało miejsce w szeregu Xszczurom, a potem Returnalik! CO ZA GRA! Po skończonej sesji zerknąłem przez okno, a że lampy się jeszcze świeciły to widziałem co jest przed domem sąsiada na przeciwko ( fan xśmiecia ). Myślę sobie co to śnieg?? A nieeee przypomniałem sobie. To piana z pyska z okazji premiery ARCYDZIEŁA RETURNAL PS5 NEXTGEN. Teraz patrze i piana jeszcze jest.

Opublikowano

Ratchet to fajna gierka, ale jeśli dorosły facet mi mówi, że wyczekuje premiery gry o kolorowym lombaksie to nie nie uwierzę. Poza Ratchetem ludzie wierzą w tegoroczną premierę DLC do Horizon (crossgen). Innych premier nie ma.

Opublikowano

Śmieszy mnie to nazywanie Ratcheta gra dla dzieci. Serio  strzelanie laserkami do śmiesznych stworków typem w zielonym pancerzu nie powoduje, ze gracie w tytuły dla dorosłych. Gry są miodne albo nie.

Opublikowano

Oglądam teraz to State of Play no i ten Ratchet wygląda identycznie jak ten, którego obecnie ogrywam. Trochę więcej dzieje się w tle i to by było na tyle. Nie mówię już o mechanice, która się nie zmieniła nic. Nadal pif paf, rozpjerdalanie skrzynek dla śrubek, trochę skakania i kręcenie wielkiej śruby by otworzyć drzwi xddd no kopiuj wklej

2 minutes ago, izon said:

Śmieszy mnie to nazywanie Ratcheta gra dla dzieci. Serio  strzelanie laserkami do śmiesznych stworków typem w zielonym pancerzu nie powoduje, ze gracie w tytuły dla dorosłych. Gry są miodne albo nie.

Mówisz o Halo? być może, nie grałem tą serię od 2004 roku.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Te kurvie od Ratcheta chwalą się szybkimi przejściami między wymiarami. Helooooł 

The Medium na XSX pozwalało na równoczesną grę w dwóch wymiarach i nikt tym specjalnie się nie jarał. XSX zaorał jedynego tegorocznego eksa na Sonkę już w lutym :reggie:

Opublikowano

Trzeba uczciwie przyznać Sony, że zafundowało piękny rok, ale z racji ogromnej dziury wydawniczej to jest dobra konsola na przeczekanie do następnego roku kiedy zaczną ukazywać się wszystkie zapowiedziane tytuły od MSu. 

Opublikowano

Paolo, to nie jest moment w którym oczekujemy i potrzebujemy wyważonych, obiektywnych i utrzymanych w kompromisowym tonie postów :dunno:

Opublikowano

Podniecanie się tą gierką i branie na premiere spowodowane jest tylko tym, że nic innego nie wyjdzie. Pierwszy raz w historii gejmingu możecie kompletować bibliotekę tytułów na biężąco bo kupić 3 gry w ciągu roku to nie jest coś co obciąża znacznie budżet. Normalnie nikt by na to nie spojrzał. Ktoś z was czekał na premierę Ratcheta na PS4 z wywieszonym jęzorem i kupił na premierę? No nie sądzę, były wtedy inne tytuły do wyboru.

Opublikowano

Boty w CW po nocnej premierze gierki na sony

giphy.gif?cid=ecf05e47clp3jk2690gifuyuxg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.