Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Klapy zamiast grac w tego swojego sztosa to w CW służba 24/7 ku chwale marki :reggie:

Tfu, na tych przegrywów

Bo ta gra jest podobno w miarę trudna więc te wydmuszki zagrajmerów nie mają co w niej szukać  :) taki schabek to co najwyżej umie podać piłkę w nba

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Bo ta gra jest podobno w miarę trudna więc te wydmuszki zagrajmerów nie mają co w niej szukać  :) taki schabek to co najwyżej umie podać piłkę w nba

Akurat fan RDR 2 nie powinien sie wypowiadac na temat tego czy gra jest wymagająca czy nie. 

Opublikowano

xD jak ja nie powinienem się wypowiadać bo jestem fanem rdr to nie wiem o czym ty możesz się wypowiedzieć liściu. Masz dualsensa to możesz napisać że to rewolucja bo pad robi brrrrr pod palcem  :kaz:

Opublikowano

Mówię o trudności gier. 

Podejdz do konia - naciśnij x żeby wyciągnąć strzelbę - odejdź od konia - ustrzel jelenia - ustrzel drugiego jelenia - podnieś jelenia - zanieś jelenia - przytrocz jelenia do konia - jedz za charlesem smithem do obozu - omiń niedźwiedzia ....

Gra zajebista ale poziom prowadzenia za rączkę jak dla dziecka... 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nie wiem co ty chcesz udowodnić kręcąc beke z tego że rdr to moja ulubiona gra xD kończę grać w rdr i idę rozjebać jakąś najtrudniejszą grę na planecie jedną ręką. Ty kończysz grać w rdr i odpalasz uncharted 14 na super easy bo inaczej nie przejdziesz gry :cool::lapka:

Opublikowano

po prostu śmieszny bot z ciebie wypowiadający się o trudności w grach, :lapka:

Opublikowano

Nie jestem botem, miałem 2 razy w życiu pada od xboxa w ręce. A o trudności w grach się wypowiadam bo gram w te jebane gry od 20 lat to chyba coś o nich wiem taknieco ok?

Opublikowano

Rdr2 to ta gra gdzie przez 40h jeździ się na koniu a drugie 40h ogląda animacje skorowania niedźwiedzia. A mówili, ze samograje to domena gier od Sony..

p.s. Rdr 1 kocham :wub:

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Akurat dla mnie gra jest tak prosta ze gram stopami dlatego reka moge pisac posty i rozkurwiac zielonych nieudacznikow bez gier, konsoli i serwisu :kaz:

Opublikowano

Japończykom było mało. Po seksie z mackami i animowanymi uczennicami szukali czegoś mocniejszego. I wymyślili, kolejna dewiacja - sex analny z Kazem. To ja już wiem czemu najbardziej reklamową opcją PS5 są wibracje xD

Sony zrobiło grzejnik elektryczny z możliwością ogrania kilku gier z PS3 za 400 zeta od sztuki, wydali limitowaną serię tego urządzenia w fazie beta i puścili do testów dla graczy. Teraz macie przycisk do papieru za 4000 zeta i sztosy pokroju Returnal, najmocniejsze 3/10 w historii exów xD

Opublikowano

@izon RDR2 to też ta gra, która rozpierdala graficznie każdego exa na PS4/PS5.

Opublikowano

RDR2 to tez gra ktora jest na PC i PS4 wiec zabierajcie od niej swoje tluste od biedronkowych pringlesow lapska i przestancie tym wojowac jakby to byl eks

Opublikowano
20 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ładna pokazówka możliwości studia i past genów. Teraz czekam na jakaś grę w podobnym tonie.

Opublikowano
32 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Szkoda że na x1/xs też.

Opublikowano

Piękna orka niebieskich robali, jak oni to zrobili na poprzedniej generacji z HDD!? 

Opublikowano

Xszczury widzę ostro dale piana z pyska. Ehhh co to za emocje od czasu premiery Returnal. Magia, moc, rodzina. To synonimy PS5. 

Już czekam na RE8 jak będzie dropić na xszmacie.

Opublikowano

Dominacja PS5 jednak jest znaczna na tą chwilę No nie ma się co oszukiwać i w co by się nie grało na Xa to dalej są to stare gry :/ choć niektóre piękne to jednak nie nowe i next genowe. 

Opublikowano

Czemu ja wiedziałem, że tak będzie? Wyjdzie dobra gra na ps5 to te zielone pizdeczki bez gier zaczynają te swoje wywody:

- 1440p - bekaaa

- indor za 3 bomby? Zaraz bedzie na pchlim!

- za trudne dla was! Tylko my gramy w trudne gry!

- forza 4 kuhwaaaaaa!

Można być gorszym zjebem niż zielony plebs? (Odpowiem zanim ktokolwiek napisze jakiś wysryw typu- tak niebiescy) Nie. Nie można.

Dzban daddy z tym swoim "żółtym na meta" to nawet kolorów nie odróżnia. Przykre.

Opublikowano

1080, a nie 1440. Kłamco

Fajnie, ze series S ma konkurencje, ale beka i tak.

Opublikowano

Wy zielone berbeluchy. Dajcie tym debilom tego Returnala, niech kurwa zobaczą co to nextgen, a nie pierdzielą bez sensu. Nie no kurwa nie dawać tym zakałom gejmingu nic.

Opublikowano

ale Returnal wygląda jak gra z PS4 więc gdzie tu nextgen? przestań ćpać

Opublikowano

Returnal i nextgen. Weż nie rozśmieszaj ludzi. Dawaj te screeny w 4K z gameplayu z tego niby nextgena.

Jak dla niebieskich zezoli tam jest next genowa grafika to pora iść do okulisty i jakieś mocniejsze pingle sobie dorobić.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

Odnośnie Returnala i jego rozdzielczości, to jestem niemal pewny, że gdyby chodziło o grę na Xboxa chodzącą w  okolicach 1080p to mielibyśmy z tego powodu niezłą Gównoburze, w stylu pamiętnego 720p w Quantum Break na xbone. 

Całe szczęście że posiadacze Xboxa nie są tak zawistni i wiekszosci  zwyczajnie ich nie obchodzą takie rzeczy. Ważne żeby ci którzy graja  się dobrze bawili, grafika to kwestia drugo albo trzeciorzędna

A tymczasem deepthroat w szale:daddy:

44 minuty temu, 20inchDT napisał:

1080, a nie 1440. Kłamco

Nie ma większego święta u zielonych niż ex na Sonke który nie ma 4k:xboss:

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

A tymczasem deepthroat w szale:daddy:

Nie ma większego święta u zielonych niż ex na Sonke który nie ma 4k:xboss:

A jest w ogóle jakiś ex na sonkę w natywnym 4k?

Opublikowano

dashboard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.