Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiecie, że stronka ppe (tfu!) ma do marki plejstejszyn stosunek równie obiektywny co TVP do PiS. Więc jeśli już ppe zaczyna publikować nieprzychylne śmieciarce niusy, to wiedz że coś się dzieje! Takie dwa rodzynki, doceńcie iż zanurzyłem się w to szambo 

Przecież to już nawet nie jest plucie klapom w gęby. To defekacja klapom na te głupie mordy :obama: przez Sony

Screenshot_20210504-110244.png

Screenshot_20210504-110142.png

Opublikowano

Pierdstejszyn 5, konkurent dla xss, to niezła generacja w wykonaniu niebieskich. Konsola chujowa, pady chujowe, wszystko to co jest teraz sony to jest synonim najgorszej chujowości sprzętu. 

Trzeba czekać na jakieś nowe PS5 pro, co będzie godnym konkurentem XSX, bo teraz to mają poziom XSS, no mówię, sony synonim chujawotości. 

Opublikowano

Jakoś trzeba sobie tłumaczyć wydanie  3.5 stówki na to :) 

Opublikowano

Boty jak widac nażarły się gruzu ze smiec passa i haluny wjeżdzaja:obama: no ale pozostaje czekac do 2025 jak playground turn10 wysra to mmo fable :yao:

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

To teraz rozbiory majątku...

Może żona przy dzieleniu dostanie markę xbox? xd

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

UberNick on Twitter: "This is a good example as to why I'm excited for Halo  3 on PC, The first image Is taken from Xbox with the regular FOV vs a PC

No wreszcie naprawili Infinite teraz to jakos wygląda, oświetlenie, roślinność jestem pod wrażeniem 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Może żona przy dzieleniu dostanie markę xbox? xd

Nahh, Bill musi mieć kim sterować po zaszczepieniu ludności mikrocipami

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Nahh, Bill musi mieć kim sterować po zaszczepieniu ludności mikrocipami

Nie uda mu się. Wolnościowcy jak wariat i Spermatello mu nie pozwolą. Dzięki takim asom ludzkość może spać spokojnie.

:kaz: A może jednak nie za bardzo. 

Opublikowano

Jakby moja firma wydała na świat takiego szrota ja xbox series x to pewnie też by mnie żona zostawiła:)

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Jakby moja firma wydała na świat takiego szrota ja xbox series x to pewnie też by mnie żona zostawiła:)

Jakbyś miał tyle kabzy co Gates to już dawno by to nastąpiło bo straszna jęczydupa jesteś. 

Opublikowano

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

EJ A WIECIE ŻE LIŚCIU MA DWIE KONSOLE A NIE GRA NAWET W GIERKI? XDDDDD

Na chuj ma grać. Gierki są dobre dla dzieci przecież. 

Opublikowano

0lc1s7kyl2x61.jpg

:obama:

Spoiler

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :dafuq:

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

EJ A WIECIE ŻE LIŚCIU MA DWIE KONSOLE A NIE GRA NAWET W GIERKI? XDDDDD

Jeszcze większy ból dupy ze lisciu ma dwie a większość botów żadnej XD

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Jeszcze większy ból dupy ze lisciu ma dwie a większość botów żadnej XD

Nie no ja np. podziwiam bo przynajmniej można w ciemno kupować konsole jak wystawisz na pchlim bo nówka, sztuka, nie śmigana. xd

Opublikowano

Ale w co on ma tam grać? W START czy 20 letnie Dead Space, jak jakiś popierdoleniec? :rotfl:

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

20 letnie Dead Space, jak jakiś popierdoleniec? :rotfl:

Ty kurwa hamuj piętą w obliczu tak kozackich gierek jak Dead Space, nieważne ile mają na karku :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.