Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, też są najnowsze newsy jak to, że nieudacznicy z playground znowu zesrali się z niemocy i biegną pod spódnice turn10:dynia: kuwa typy od samochodówek będą klepać gierke mmo bo specjaliści od mapek obsrali zbroje :dynia:pewnie skończy się jak z halo gdzie pół studiów hasioka zjedzie się i będą naprawiać to mmo gunwo :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 985,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Powiem tak. Najpozniej w 2022 ms wyskoczy ze swoja wersja 'dualsensa' (bezczelna kopia jak to oni) i bociarze beda tutaj piali z zachwytu i testowali haptyke w dupie

Zaloze sie o konto ze tak bedzie

Opublikowano

Nie chcę tutaj nikogo obrażać ale jakby odsiać psychicznych i niepełnosprawnych umysłowo klapów z cw to zostałby LiŚciu teoretyk gejmingu i godfather yeti i Mendrek walący sobie gruchy za krzakami do wystawy z sonką. Słabo panowie, oj słabo. xd

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Nie chcę tutaj nikogo obrażać ale jakby odsiać psychicznych i niepełnosprawnych umysłowo klapów z cw to zostałby LiŚciu teoretyk gejmingu i godfather yeti i Mendrek walący sobie gruchy za krzakami do wystawy z sonką. Słabo panowie, oj słabo. xd

A ty w co tam grasz młody ze tak kozaczysz?

Opublikowano

xszrot ze swoim odpadem to przejebał całą generacje w shoterach:xboxssie:przecież po zagraniu nadualsense nie da się wrócić do tego prehistorycznego gunwa od ms i nie miec w głowie tego upodlenia związanego z brakiem poczucia broni i feelingu strzelania.

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Typ po premierze returnal dostał kuwa wscieklizny i wylewu:dynia:taki los durnego bota, że może tylko popatrzec jak gra ktoś inny:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

Ale w co on ma tam grać? W START czy 20 letnie Dead Space, jak jakiś popierdoleniec? :rotfl:

Dalej lepsza opcja niż twoja wyprawa Returnala  z developerm na youtubie, bo nawet konsoli w domu nie masz :rotfl:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

dżakuzzi, black mesę, mirrors edge 2, outriders na ostatnim bossie w story ale chuj nie chce zdechnąć i oczywiście nieustannie w h5. 

Opublikowano

Dobrze ze nie kupiles XsX tylko nadal grasz Xone:)

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Dobrze ze nie kupiles XsX tylko nadal grasz Xone:)

Do black mesy to mój złom pc został odpalony. Ale outriders lepsza rzeźnia niż w Gears. Poza tym reszta dzięki dobroci fps boosta w najlepszej jakości konsolowej. 

Dobrze, że nie kupiłem ps5 bo oprócz Returnala to nawet backloga bym nie ograł. 

Opublikowano

Piękne jak bezkonsolowcy typu dee jedyne czym moga sie podniecać to rozdzielczością gier na ps5 bo na xboxie nie ma czym:)

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Nie chce nikogo obrazac ale jakby odsiac zielone gowna donosicielskie co najpierw szarpia za nogawke a potem biegna z placzem do moderacji to zostalby tutaj tylko kurz po was

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Piękne jak bezkonsolowcy typu dee jedyne czym moga sie podniecać to rozdzielczością gier na ps5 bo na xboxie nie ma czym:)

Ale to potwierdzone info czy tylko taka teoria forumowa? 

Opublikowano

fps boost upierdala rozdziałkę do 720p = najlepsza konsolowa jakość. Umysłowo inwalidzi ale fikołki takie, że złoto na olimpiadzie murowane:obama:

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Ale to potwierdzone info czy tylko taka teoria forumowa? 

Potwierdzone :)

Opublikowano

schabek to pocieszna kreatura. Mysli, że skoro gra jest w 3d, to od razu staje się AAA :pawel: Returnal to indyczek :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Nie chce nikogo obrazac ale jakby odsiac zielone gowna donosicielskie co najpierw szarpia za nogawke a potem biegna z placzem do moderacji to zostalby tutaj tylko kurz po was

Już to przerabialiśmy. Wiesz, że wpierw musiałbyś zacząć od siebie. Naprawdę chcesz znowu to zaczynać bo zaraz ci psycha siądzie jak ostatnio? 

Opublikowano

Tak będzie zachwyt DualSensem jak tym jebanym returnalem "AAA" co wygląda jak gra z PS4 śmiga w 1080p i framerate spada do 43 klatek na sekundę. :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: Także jak liczyć się ze zdaniem szkrabka i zachwytami nad DualSense jak dla tego świra Returnal do next-genowy AAA?

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Pyerdolenie. Nikogo z tego forum nie zadenuncjowałem, a tylko jednego w historii mojej długoletniej bytności na forum splonkowałem (chorego poyeba, znacie go wszyscy, choćby z wątku o koronie). Także tego...:lapka:

Opublikowano

30 stron rozmowy o tym, kto jakich rękawiczek używa do obsługi pada, kto chowa go w pokrowiec, a kto zamyka w piwnicy na noc i już wiesz, jakie to community nabiło wolumen tematowi.

Opublikowano

Niestety nie kazda gra jest tak stabilna jak xboxowe eksy. Natywne 0p i betonowe 0fpsow zawsze w sercu :kaz:

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak będzie zachwyt DualSensem jak tym jebanym returnalem "AAA" co wygląda jak gra z PS4 śmiga w 1080p i framerate spada do 43 klatek na sekundę. :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: Także jak liczyć się ze zdaniem szkrabka i zachwytami nad DualSense jak dla tego świra Returnal do next-genowy AAA?

Opublikowano

był tam chyba nawet as co do woreczka strunowego chowa, bo kurz mu może wejść do środka pada.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ale obesrane są te zielone karakany returnalem. Byle indyk, ktory okazał się świetna gra rozjebal to towarzystwo. Ciekawe ile stron jeszcze będziemy znosić te pękające dupska..może ucichnie na chwile przed premiera Ratcheta a potem obesraja się ze zdwojona siła :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.