Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimi spoilerŚmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebieTop 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 42 minuty temu, Josh napisał(a):Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimiMi się mocno skojarzyło z relacją Ethana i Ilsy w filmie Mission:Impossible Rogue Nation - bardzo podobny motyw, włącznie zSpoiler zarówno z filmu, jak i z gryuratowaniem życia i zawłaszczeniem przedmiotu misji
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 53 minuty temu, Josh napisał(a):Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimispoilerŚmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebieTop 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubieSzkoda Cressidy:/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. spoilerW sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej części
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Josh napisał(a):spoilerW sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej częściMyślę, że powinien jej pomoć :).