Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano

Wk#rwia mnie to wywalanie z sieci co jakiś czas.
Nie jest to jakieś nagminne, ale po prostu drażni mnie to "always online" dla gry stricte singlowej.
W HITMANach też tak było?

19e6fde501264-screenshotUrl.png

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 29,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Dużo pokazali jak to będzie się grało

Opublikowano

Graczyki z prawej strony płaczą, że woke, a karawana jedzie dalej

007.jpg

Opublikowano

Nie miałem ani razu wywalenia.

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał(a):

Nie jest to jakieś nagminne, ale po prostu drażni mnie to "always online" dla gry stricte singlowej.

W ogóle mi nie wyskoczyło.

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał(a):

A internet Ci działa?

Opublikowano

Było, ale później dodali offline. Z tym, że to był ledwie kikut, bo nie było widocznych wyzwań.

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A internet Ci działa?

PS5 ogólnie słabo u mnie współpracuje z wi-fi (innej opcji póki co nie mam). XBOX zawsze stabilnie, a na PS5 jak coś się aktualizuje to wywala internet w routerze np.

Odnośnie "woke" no jakoś nie zauważyłem zbytnio - ok, w pracowni Q jest od cholery bab, które są mocno "ubisoftowe", a wśród naszej grupki rekrutów jest jakiś brzydki babochłop, ale ogólnie jestem zaskoczony atrakcyjnością kobitek na plus, a ta cała C.... (w życiu nie spotkałem się z takim imieniem, więc mam problemy z zapamiętaniem) z naszej ekipy to naprawdę fajna dupeczka.

19e6fde9ab35-screenshotUrl.png

No i James ma magnes na laseczki, lgną do niego, bajerkę ma dobrą, zalicza jedną dość szybko, dziewczyny komentują jego wygląd, więc jest dobrze.

Opublikowano

Denerwuje mnie, że nie można wyłączyć asysty celowania, wyłączam to od razu w każdej grze zanim ja zacznę. Mam nadzieję, że to dodadzą, bo będe chciał przejść grę drugi raz z path tracingiem.

Opublikowano

Z ciekawości odpaliłem sobie TacSimy i polecam zrobić te bardziej zaawansowane samouczki. Zwłaszcza ten od walki wręcz pozwala lepiej opanować możliwości Bonda.

Opublikowano
6 godzin temu, kiseki napisał(a):

Jestem po misji otwierającej i muszę powiedzieć, że fajne to nowe Uncharted banderas

Dobra, kolejne 2 godziny za mną i muszę k...a przeprosić 10 letnie Uncharted, bo nowy 007 wygląda jak z samego początku ósmej generacji, a nie jak coś na takiej licencji, co wyszło wczoraj.

Poza tym rozgrywka jest tak prostacka, że aż boli. Niby mamy różne drogi czy sposoby odwrócenia uwagi tylko jest tego za dużo.

Jeżeli są drzwi które blokuje 2 strażników to możemy być pewni, że tuż obok będą conajmniej 3 rzeczy które odwrócą ich uwagę albo zawsze mamy conajmniej 2 sposoby w zegarku żeby ich obezwładnić. Wyzwanie na poziomie 0.

Co prawda to dopiero 3 godziny za mną ale jeżeli ten schemat będzie się powtarzał to szybko znudzi.

Opublikowano

Powtarza się do prawie samego końca. Końcówka to już totalny rozpierdziel i setki przeciwników.

Opublikowano
W dniu 25.05.2026 o 12:48, suteq napisał(a):

IOI są zarówno developerem jak i wydawcą a odwalają taką srakę xD A żeby im się kurwa nie sprzedało a jestem prawie pewien że się nie sprzeda.

007.jpg

7jg3cf.png

Opublikowano

Liczę że sprzeda się w nakładzie 8 milionów aby twórcy mieli chęć zrobić część 2. Gra na to w pełni zasługuje. Dawno nie grałem w nic lepszego z tego gatunku.