Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wk#rwia mnie to wywalanie z sieci co jakiś czas. Nie jest to jakieś nagminne, ale po prostu drażni mnie to "always online" dla gry stricte singlowej.W HITMANach też tak było?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Wk#rwia mnie to wywalanie z sieci co jakiś czas. Nie jest to jakieś nagminne, ale po prostu drażni mnie to "always online" dla gry stricte singlowej.W HITMANach też tak było?W ogóle mi nie wyskoczyło.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Wredny napisał(a):Wk#rwia mnie to wywalanie z sieci co jakiś czas. Nie jest to jakieś nagminne, ale po prostu drażni mnie to "always online" dla gry stricte singlowej.W HITMANach też tak było?A internet Ci działa?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Było, ale później dodali offline. Z tym, że to był ledwie kikut, bo nie było widocznych wyzwań.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):A internet Ci działa?PS5 ogólnie słabo u mnie współpracuje z wi-fi (innej opcji póki co nie mam). XBOX zawsze stabilnie, a na PS5 jak coś się aktualizuje to wywala internet w routerze np.Odnośnie "woke" no jakoś nie zauważyłem zbytnio - ok, w pracowni Q jest od cholery bab, które są mocno "ubisoftowe", a wśród naszej grupki rekrutów jest jakiś brzydki babochłop, ale ogólnie jestem zaskoczony atrakcyjnością kobitek na plus, a ta cała C.... (w życiu nie spotkałem się z takim imieniem, więc mam problemy z zapamiętaniem) z naszej ekipy to naprawdę fajna dupeczka.No i James ma magnes na laseczki, lgną do niego, bajerkę ma dobrą, zalicza jedną dość szybko, dziewczyny komentują jego wygląd, więc jest dobrze.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Denerwuje mnie, że nie można wyłączyć asysty celowania, wyłączam to od razu w każdej grze zanim ja zacznę. Mam nadzieję, że to dodadzą, bo będe chciał przejść grę drugi raz z path tracingiem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Z ciekawości odpaliłem sobie TacSimy i polecam zrobić te bardziej zaawansowane samouczki. Zwłaszcza ten od walki wręcz pozwala lepiej opanować możliwości Bonda.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 godzin temu, kiseki napisał(a):Jestem po misji otwierającej i muszę powiedzieć, że fajne to nowe Uncharted Dobra, kolejne 2 godziny za mną i muszę k...a przeprosić 10 letnie Uncharted, bo nowy 007 wygląda jak z samego początku ósmej generacji, a nie jak coś na takiej licencji, co wyszło wczoraj. Poza tym rozgrywka jest tak prostacka, że aż boli. Niby mamy różne drogi czy sposoby odwrócenia uwagi tylko jest tego za dużo. Jeżeli są drzwi które blokuje 2 strażników to możemy być pewni, że tuż obok będą conajmniej 3 rzeczy które odwrócą ich uwagę albo zawsze mamy conajmniej 2 sposoby w zegarku żeby ich obezwładnić. Wyzwanie na poziomie 0.Co prawda to dopiero 3 godziny za mną ale jeżeli ten schemat będzie się powtarzał to szybko znudzi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Powtarza się do prawie samego końca. Końcówka to już totalny rozpierdziel i setki przeciwników.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 25.05.2026 o 12:48, suteq napisał(a):IOI są zarówno developerem jak i wydawcą a odwalają taką srakę xD A żeby im się kurwa nie sprzedało a jestem prawie pewien że się nie sprzeda.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Liczę że sprzeda się w nakładzie 8 milionów aby twórcy mieli chęć zrobić część 2. Gra na to w pełni zasługuje. Dawno nie grałem w nic lepszego z tego gatunku.